anieczkapoleczka Re: Komu znudził się KLAN?- 27.09.05, 16:50 mi. Już rok temu. Sama się dziwię że tak długo wytrzymałam. Odpowiedz Link Zgłoś
ja-to-ja16 Re: Komu znudził się KLAN?- 27.09.05, 16:51 oni powinni juz dawno z nim skonczyc a nie toczyc to dlaej Odpowiedz Link Zgłoś
redudek Re: Komu znudził się KLAN?- 27.09.05, 17:24 mogliby nakręcić jakiś serial bardziej zbliżony do naszych smutnych raliów a nie pokazują nadzianych ludzi z durnymi problemami. Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: Komu znudził się KLAN?- 27.09.05, 19:39 mnie znudził sie pare lat temu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: Komu znudził się KLAN?- IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.05, 21:48 Mnie też Odpowiedz Link Zgłoś
sarniak Re: Komu znudził się KLAN?- 27.09.05, 22:29 Mnie sie znudzil ze trzy lata temu, a pamietam jak sie komus chwalilam, ze obejrzalam wszystkie odcinki (chyba do 200). Jak bylam mlodsza uwielbialam ten serial ale juz nie moge zdzierzyc: "dzieci umyjcie raczki" bleee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Re: Komu znudził się KLAN? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 23:30 Mi się nudzi czasami... Zwłaszcza jak są sceny z Cześką, Ryśkiem, Moniką i Michałem! Resztę mogę znieść ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
redudek Re: Komu znudził się KLAN?- 28.09.05, 08:15 Okropna jest rodzinka"Rysiów",idealna jak w obrazku a nie jak w życiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Re: Komu znudził się KLAN?- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.05, 11:12 Trochę wyidealizowana jest też rodzina Krystyny i Pawła, ale jest moją ulubioną ;-)Jednak myślę, że Paweł, bądź Krystyna mogliby się wdać w jakiś romans... Odpowiedz Link Zgłoś
piotr7777 Re: Komu znudził się KLAN?- 28.09.05, 12:19 W poniedziałkowym odcinku Michał zostaje okradziony ze znacznej gotówki - we wtorkowym nie ma o tym ani słowa. Dziwne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Re: Komu znudził się KLAN?- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.05, 14:50 Jak to nie, mówili o tym wczoraj przez pół odcinka ;-// Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: Komu znudził się KLAN?- 28.09.05, 15:25 mnie się nie znudził. i trochę mnie to przeraża. PS: przynajmniej MjM nie obejrzałam ani jednego odcinka też mnie to trochę przeraża. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julka Re: Komu znudził się KLAN?- IP: *.icpnet.pl 29.09.05, 07:53 Mnie się znudził, nie ogladam już wogóle tego jakże głupiego tasięmca.Gdzieś słyszałam, że po 1000 odc. ma się skończyć, czekam na to z niecierpliwością......Najgorsza jest ta cała Olka, jej tekst(mamo czy ty mnie kochasz?)ŻAŁOSNE!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
monikaa13 Mi nie 29.09.05, 14:38 Ja lubię klan, ciągnie się niesamowicie ale lubię i tyle, tak jak mjm Odpowiedz Link Zgłoś
michal_82 Re: Komu znudził się KLAN?- 29.09.05, 15:02 Ja Klanu nie oglądałem i nie oglądam (z wyłączeniem jakichś powtórek na TVP3 kilka lat temu). Jednak jestem w miarę na bieżąco co się tam dzieje (rodzice oglądają, czytam omówienia), wiem kto jest kim i czasem jak nie mam nic do roboty to zdarzy mi się jakąś aktualną bądź wakacyjną powtórkę obejrzeć i pośmiać (tak było w tym tygodniu we wtorek). Do tego serial nadal oglądają 2-3 miliony stałych widzów. Uważam, że serial powinien być nadal emitowany. Gdyby wprowadzili coś nowego to już nie byłoby to samo. Odpowiedz Link Zgłoś