Dodaj do ulubionych

Guild Wars 2 w pigułce

15.10.13, 14:50
Witam.
Chciałbym przedstawić wam mój własny projekt. Mowa o stronie poświęconej Guild Wars 2. Niestety, bądźmy szczerzy aktualnie w 'naszym polskim internecie', nie ma jakiegoś mocnego źródła informacji o newsach dot. Guild Wars 2. Fakt, są strony poświęcone tej tematyce, ale pojawiajace się informacje dot. praktycznie tylko co dwutygodniowych eventów.<br />
Co miałoby wyróżniać tą stronę od innych. Na pewno ilość informacji. Ja jako zapalony gracz, szukam informacji dla siebie. Dlaczego więc nie podzielić się nimi z innymi? Już na początku możecie znaleźć informacje o Guild vs. Guild i innych rzeczach, jak na przykład małe przecieki dotyczące nadchodzącego Halloween.<br />
Chciałbym jednak zaznaczyć, że strona prowadzona jest przez jedną osobę, i podstawowe informacje będą na bieżąco uzupełniane. Aktualnie głównie zależy mi na publikacji newsów.<br />
Jesteście ciekawi? zapraszam na www.gw2info.pl na pewno nie pożałujecie. Na dniach postaram się także udostępnić skromny opis przedstawiający Mad Kinga z okazji dnia straszydeł.<br />
<br />
Jeśli możecie wspomóżcie także Likem na facebooku www.facebook.com/gw2infopl
<br />
Pozdrawiam<br />
ForAce
Obserwuj wątek
    • fabianq Re: Guild Wars 2 w pigułce 15.10.13, 18:19
      Blacktide?

Nie grałem 3/4 miesiące, przekonaj mnie żeby wrócić smirk
      Nie przekonywuje mnie już bieganie i strzelanie do wszystkiego żeby zaliczyć kolejne punkciki.
      • forace Re: Guild Wars 2 w pigułce 17.10.13, 09:11
        Byłem na Blacktide od premiery. Tydzień temu przeszedłem na Gandarę.<br />
        <br />
        Ogółem, powiem tak. Rdzenia gry nie zmienisz. Wiele się nie zmieniło. Z rzczy godnych uwagi doszedł nowy tier broni - Ascended. Można zdobyć z craftingu, >28lvl fractali, lub po zabiciu Tequatla - ten został zrobiony na nowo i teraz ubicie go to nie lada wyczyn!<br />
        Teraz wraca Halloween, lecz niestety urok Living Story ma to do siebie, że można zrobić większość w kilka godzin.<br />
        Wyglada też na to, że chcą przemodelować dungeony. AC zostało lekko zmienione juz dawno. Teraz na ogień poszła jedna ścieżka TA, która wymaga zgrania i jest narpawdę ciekawa.<br />
        <br />
        Ciężko mi tak opisać co się zmieniło. Na pewno ciężko będzie coś wypisać by powrócić na stałe, lecz takie chwilowe przechadzanie się po LA czy zrobienie niektórych rzeczy na pewno warto. smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka