forace
15.10.13, 14:50
Witam.
Chciałbym przedstawić wam mój własny projekt. Mowa o stronie poświęconej Guild Wars 2. Niestety, bądźmy szczerzy aktualnie w 'naszym polskim internecie', nie ma jakiegoś mocnego źródła informacji o newsach dot. Guild Wars 2. Fakt, są strony poświęcone tej tematyce, ale pojawiajace się informacje dot. praktycznie tylko co dwutygodniowych eventów.<br />
Co miałoby wyróżniać tą stronę od innych. Na pewno ilość informacji. Ja jako zapalony gracz, szukam informacji dla siebie. Dlaczego więc nie podzielić się nimi z innymi? Już na początku możecie znaleźć informacje o Guild vs. Guild i innych rzeczach, jak na przykład małe przecieki dotyczące nadchodzącego Halloween.<br />
Chciałbym jednak zaznaczyć, że strona prowadzona jest przez jedną osobę, i podstawowe informacje będą na bieżąco uzupełniane. Aktualnie głównie zależy mi na publikacji newsów.<br />
Jesteście ciekawi? zapraszam na www.gw2info.pl na pewno nie pożałujecie. Na dniach postaram się także udostępnić skromny opis przedstawiający Mad Kinga z okazji dnia straszydeł.<br />
<br />
Jeśli możecie wspomóżcie także Likem na facebooku www.facebook.com/gw2infopl
<br />
Pozdrawiam<br />
ForAce