ff_fan 03.12.13, 02:18 Praktycznie cala niedziele i jakis czas dzisiaj Polygamia byla niedostepna. Co jest grane nie placicie rachunkow ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monoblos Re: Co sie dzieje z Polygamia 03.12.13, 11:45 To prawda. Cały czas wywala do strony Gazety podając, że polygamia nie istnieje. Wszystko zależy od czasu kiedy chce się wejść. Całą sobotę i niedzielę nie mogłem wejść. Teraz to też wielki sukces żeby się udało. Odpowiedz Link Zgłoś
don__ Re: Co sie dzieje z Polygamia 03.12.13, 11:59 oł maj gad. to stłaszne. przełażające Odpowiedz Link Zgłoś
ff_fan Re: Co sie dzieje z Polygamia 03.12.13, 17:14 Normalne serwisy informuja o problemach wiec nie wiem skad ten sarkazm.... Odpowiedz Link Zgłoś
koso Re: Co sie dzieje z Polygamia 04.12.13, 11:23 Już powinno być OK. Problem pojawił się w konkretnych przeglądarkach i pomagało usunięcie ciasteczek. Odpowiedz Link Zgłoś
witold1981 Re: Co sie dzieje z Polygamia 04.12.13, 12:34 koso napisał(a): > Już powinno być OK. Problem pojawił się w konkretnych przeglądarkach i pomagało > usunięcie ciasteczek. Dobrze godo . W niedzielę ciasteczka wyczyściłem i na mozilli wszystko śmigało. Odpowiedz Link Zgłoś