donwitorio 11.12.13, 17:53 Przed chwila skonczyłem aktualizowc bf4 i teraz w ogóle nie da sie odpalic gry.Ma ktoś z Was tak samo? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
don__ Re: aktualizacja BF4 11.12.13, 18:24 fak. człowiek wydaje 200zł i okazuje się że nie może pograć to już nawet mnie powoli przestaje bawić Odpowiedz Link Zgłoś
donwitorio Re: aktualizacja BF4 11.12.13, 18:30 szmelc nic więcej.Tu juz nie ma co sie smiać.Tu trzeba płakać Odpowiedz Link Zgłoś
don__ Re: aktualizacja BF4 11.12.13, 18:49 wiesz co- no do pewnego momentu to nawet i było zabawne, ale nawet ja myślałem że staną na wysokości zadania i po jakimś miesiącu jako tako da się grać ale to co piszesz, że gra nie rusza NA ZAMKNIĘTYM SYSTEMIE, gdzie znają każdy element konsoli, bo każda jest taka sama, to już przegięcie pały. ja zadzwoniłbym do EA i zażądał zwrotu kosztów ze względu na niezgodność towaru z umową, a potem kupił grę gdy znowu cena poleci na ryj a gra będzie w końcu grywalna. będziesz jakąś stówkę do przodu Odpowiedz Link Zgłoś
simplex Re: aktualizacja BF4 11.12.13, 19:00 Ja kupiłem PS4 głównie z myślą o graniu w BF4. Jak poczytałem co się wyrabia, to sprzedałem PS4 i BF4. Na szczescie nie straciłem na sprzedaży, bo BF4 kupiłem okazyjnie tanio od znajomego ktory kupił konsolę w zestawie z grą. "po jakimś miesiącu jako tako da się grać" Premiera BF4 na PS4 miala miejsce 15 listopada, wiec miesiac jeszcze nie minal. Premiera wersj PC miala miejsce 2 tygodnie wczesniej no i po ponad miesiącu większosc błędów została naprawiona. Błędów, które absolutnie nie miały prawa przejść kontroli jakości. I owszem, jest to kompromitujące, ale niestety jak ktoś chce zagrać na wielkich mapach gdzie naraz może być 64 graczy i kilkanaście pojazdów, to nie ma alternatywy. Można albo narzekać i grać, albo nie grać. Ja narzekam i gram, ale następnego BFa na pewno nie kupię na premierę, o ile w ogóle. "ale to co piszesz, że gra nie rusza NA ZAMKNIĘTYM SYSTEMIE, gdzie znają każdy element konsoli, bo każda jest taka sama, to już przegięcie pały." Nie znają każdego elementu konsoli, bo konsola dopiero co weszła na rynek. Myślisz że Ghosts na PS4 się nie wywala? Proszę: community.callofduty.com/thread/200809872#.Uqim5-K5uVA www.youtube.com/watch?vo3Ukpa48MU "ja zadzwoniłbym do EA i zażądał zwrotu kosztów ze względu na niezgodność towaru z umową, a potem kupił grę gdy znowu cena poleci na ryj a gra będzie w końcu grywalna. będziesz jakąś stówkę do przodu " Dobra rada, tylko EA tej kasy nie odda, tak samo jak nie odda jej Acti ani żadna inna korporacja. Odpowiedz Link Zgłoś
don__ Re: aktualizacja BF4 11.12.13, 19:31 no dobra, ale wciąż słyszy się graczy pc narzekających, że coś im nie działa. to grube przegięcie. Co do tego kto ma kasę - to skoro nie EA, to sklep w którym kupił niedziałający towar powinien mu te pieniądze oddać, a potem niech się oni żrą z EA a co do gier w tym typie. a Planetside2? a Dust514? Ghostów nie wspominam, bo to bardziej arcade, więc nie każdy sobie poradzi, ale nikt nie jest "skazany" na bf4 Odpowiedz Link Zgłoś
donwitorio Re: aktualizacja BF4 11.12.13, 19:43 Napisałem do DICE bo to oni są odpowiedzialni za syf jaki wypuszczają oto co mi odpisali:"You'll want to contact a Game Advisor for assistance. help.ea.com/contact-us" Odpowiedz Link Zgłoś
simplex Re: aktualizacja BF4 13.12.13, 12:17 don__ napisał(a): > no dobra, ale wciąż słyszy się graczy pc narzekających, że coś im nie działa. t > o grube przegięcie. > Zgadzam sie. > Co do tego kto ma kasę - to skoro nie EA, to sklep w którym kupił niedziałający > towar powinien mu te pieniądze oddać, a potem niech się oni żrą z EA > A probowales kiedys oddac gre w sklepie na podstawie tego ze jest zabugowana? Jezeli gra sie uruchamia, dziala, nosnik nieuszkodzony, to zaden sklep (w Polsce) nie przyjmie zwrotu > a co do gier w tym typie. a Planetside2? a Dust514? Ghostów nie wspominam, bo t > o bardziej arcade, więc nie każdy sobie poradzi, ale nikt nie jest "skazany" na > bf4 > Obie te gry to free2play MMO, a Dust514 w dodatku tylko na PS3 i z kiepskimi recenzjami. A nawet jakby to nie byly MMO i byly obie dostepne na PC i obie mialy dobre oceny, to nadal obie te gry mają "setting" SF, a ja wolę "modern military". Wiec nie ma zbyt wielkiego wyboru. Albo zabugowany, dziurawy BF4, albo nic. Odpowiedz Link Zgłoś
don__ Re: aktualizacja BF4 13.12.13, 17:55 no nie próbowałem tak oddać w sklepie, bo na pececie w pełnopłatne gry grałem w czasach, gdy wychodziły działające. teraz i ghosty pecetowe i bf leży... zostaje więc chyba EA... może gracze zorganizowali by pozew zbiorowy, jeśli faktycznie jest aż tak dramatycznie? a co do proponowanych przeze mnie gier- jeśli tak stawiasz sprawe, to faktycznie bf jest "bezkonkurencyjny". tylko mam wrażenie, że nie o taką bezkonkurencyjność chodziło twórcom..... btw. jak już gadamy - byleś w Cheder w końcu? Odpowiedz Link Zgłoś
don__ Re: aktualizacja BF4 13.12.13, 20:51 w ogóle jadę do krakówka 3.01.14 chillować, więc może na siebie trafimy w knajpie Odpowiedz Link Zgłoś
khad Re: aktualizacja BF4 13.12.13, 15:14 dziwe, to jest już kolejna aktualizacja po przedwczorajszej? jeśli tak to jak wrócę do domu to sprawdzę, ale ogólnie co chwilę wychodzi jakaś i już się zacząłem zastanawiać czy moja konsola czasem czegoś nie kasuje Odpowiedz Link Zgłoś