Dodaj do ulubionych

Pomoc przy wycenie PS3

IP: *.xdsl.centertel.pl 08.02.14, 13:35
Postanowiłem wymienić PS3 na laptopa gdyż i tak nie mam czasu grać, a laptop bardzo się po prostu przyda. I tu pojawia się problem gdyż nie mam kompletnie pojęcia na ile mogę wycenić cały zestaw:
PS3 80 GB + Playstation Move + PS Eye + 2 pady. Kabel HDMI i kabel USB do ładowania padów też.
No i gry:
-> GTA V
->Battlefield 3
->Tom Clancy's Splinter Cell: Blacklist
->Max Payne 3
->Assassin's Creed III
->Uncharted 3: Oszustwo Drake'a
->Uncharted 2: Among Thieves
->Uncharted: Drake's Fortune
->Spider-man: Shattered Dimensions
->Ratchet & Clank: Quest for Booty
->Michael Jackson: The Experience
-> LEGO Harry Potter Years 1-4
-> Playstation Move: Starter Disc

Gry oczywiście są w świetnym stanie. Do padów dokupiłem nakładki na tylne spusty ale to chyba nie robi różnicy.

Liczę na szybką odpowiedź big_grin
Obserwuj wątek
    • tommy50 Re: Pomoc przy wycenie PS3 08.02.14, 20:44
      Sprzedaj gry osobno i konsolę osobno.
      Za same gry zgarniesz 500-600 zł za konsolę z muvem kolejne 600 zł , a za całość razem jakbyś sprzedawał 1200 zł nikt ci nie da.
    • cezarfirst Re: Pomoc przy wycenie PS3 09.02.14, 19:03
      To zależy komu chciałbyś to wszystko sprzedać wink Ja ostatnio pozbyłem się swojej PS3 z grami w sklepie z używkami. Generalnie za gry starsze(których miałem sporo) dawali po 15-20zł. Za samą konsolę z dyskiem 500GB dostałem chyba 350, także szału nie było. Akcesoria typu pilot czy kamerka też po kilkadziesiąt złotych. Jedynym plusem było to, że brali wszystko jak szło. Nową PS3 można dostać za 6 stówek więc chętnych pewnie zbyt dużo nie znajdziesz.
      • dkc Re: Pomoc przy wycenie PS3 10.02.14, 08:22
        Możesz mi powiedzieć gdzie można dostać nówkę za 600 zł, bo akurat szukam? smile
        • grzech76 Re: Pomoc przy wycenie PS3 10.02.14, 09:33
          dkc napisał(a):

> Możesz mi powiedzieć gdzie można dostać nówkę za 600 zł, bo akurat szuka
          > m? smile

szukaj w Euro - linek niestety jako spam wykrywa
          , inne markety chyba też mają je już taniej.
          • dkc Re: Pomoc przy wycenie PS3 10.02.14, 12:20
            ano faktycznie jest ta wersja z 12 GB. No niestety potrzebuję nieco więcej.
            • Gość: Ala Re: Pomoc przy wycenie PS3 IP: 213.158.222.* 10.02.14, 21:39
              Chyba najlepiej dozbierać te 200 czy trzysta więcej, kupić supeslim 500 GB i mieć spokój z dyskiem. Nie wiem jak jest kiedy samemu się bawić w podłaczanie dysku.
    • coletrain Re: Pomoc przy wycenie PS3 11.02.14, 22:30
      Opłaca się brać slimkę 500 gb z TLoU za 999 ?
      • coletrain Re: Pomoc przy wycenie PS3 12.02.14, 09:05
        I jeszcze jedno pytanie, jakieś 2 lata temu po problemach i włamaniach do psn sony dało w ramach rekompensaty gry do wybory. Wybrałem sobie wipeout hd/fury, oraz infamous. Konsolę sprzedałem po jakimś czasie ale konto nadal posiadam. Czy jeśli kupie konsolę i zaloguje się na swój profil będę mógł ściągnąć dalej te gry ?
        • Gość: aa Re: Pomoc przy wycenie PS3 IP: *.tel.tkb.net.pl 17.03.14, 21:54
          o ile dalej posiadasz ps+

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka