Dodaj do ulubionych

Szalony EMPIK

07.11.14, 19:37
Empik anulował moje 3 zamówienie w tym roku, wszystkie gry zamówiłem normalnie przez ich stronkę, następne zamówienie po kilku dniach zostało przez szanowny empik anulowane. Jak dla mnie podchodzi to już po prostu pod robienie beki sobie z klienta...https://pics.tinypic.pl/i/00594/d96x76k6a76j.jpg
Obserwuj wątek
    • martinesspl Re: Szalony EMPIK 08.11.14, 11:22
      Widzę, że Empik ładnie sobie robi ostatnio z zamówieniami... Fikcyjne promocje? Grubsza sprawa? <br />
      <br />
      www.wykop.pl/link/2233384/jak-empik-robi-w-balona-z-promocjami-slow-kilka/ brawobrawobrawobrawo
      • kriss_roslan Re: Szalony EMPIK 08.11.14, 14:35
        Z pewnoscia grubsza sprawa.. Faktycznie dziwne skoro, w Internecie rozne stronki puszczaja informacje o najlepszych promocjach i to naprawdę o mega dobrych okazjach to, wiadomo ze nie kazdy zdazyl sobie kupic. Po prostu inni byli szybsi.
      • twilite Re: Szalony EMPIK 13.11.14, 16:08
        Nie fikcyjne promocje, bo wiele osób kupiło.
        Koleś musiał nie zdążyć.
    • koso Re: Szalony EMPIK 12.11.14, 17:08
      Cześć, odezwij się proszę na maila kontakt@polygamia.pl. Spróbujemy pomóc i ustalić co i jak.
    • nacho66 Re: Szalony EMPIK 13.11.14, 16:30
      Jakies 2 miesiace temu pojawila sie promocja na Thief na PC. Tytul produktu mowil Thief (klucz steam) + DLC + Antologia. 30 zlotych. Zamowilem, zaplacilem i na moim koncie empiku pojawil sie klucz do gry ale nic na temat DLC albo antologii. Zapytalem pomoc techniczna (czat) o co chodzi, powiedzieli, ze jest to klucz do wersji juz z DLC i antologia. Bardzo sceptycznie ale jednak wklepalem klucz do steama. Dodalo mi to pozycje Thief i nic wiecej. DLC i antologii ani widu. Dzien pozniej, tuz przed otworzeniem okna z czatem aby zlozyc reklamacje, zauwazylem, ze zmienil sie tytul produktu w historii zamowien. Empik zabral z tytulu DLC i Antologie, co spowodowalo, ze 30 zlotych bylo w takiej sytuacji przeplacone w porownaniu do key shopow

Napisalem reklamacje tytulem niezgodnosci produktu z opisem. Zaoferowali mi kupon rabatowy. Nie zgodzilem sie i cisnalem o zwrot gotowki. Zgodzili sie i po paru dniach kasa wrocila na konto. Gry oczywiscie nie da sie usunac ze steama wiec skonczylem z darmowa gra na koncie. Uznalem wiec rekompensate za udana
    • marysinco Re: Szalony EMPIK 04.12.14, 19:27
      wyjasniona sprawa?
    • sonatic Re: Szalony EMPIK 10.04.15, 17:13
      Z empikiem wprawdzie przygód nie miałem, ale w ostatnim roku już kilka razy przejechałem się na sklepach internetowych. Kiedyś miałem do nich zaufanie, wydawało mi się to wręcz naturalne, a tymczasem potrafią sobie ładnie zakpić z klienta smile Trzeba być ostrożnym.
    • neciak90 Re: Szalony EMPIK 13.04.15, 23:02
      Próbowałeś skontaktować się z ich biurem obsługi klienta? Moim zdaniem to rozsądniejsze rozwiązanie niż wylewanie swoich żali na forum. Ja osobiście z Empikiem mam dobre doświadczenia i nigdy na nich nie narzekałam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka