Dodaj do ulubionych

Hakerzy!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.15, 22:42
Cześć, zakładam temat z małej frustracji i dlatego, że czegoś ewidentnie nie rozumiem. Chodzi mi o przypadki oszukiwania w multi na konsoli. W tym przypadku chodzi o x360 i gry z serii COD. Ostatnio postanowiłem odpocząć od BF4 i pograć w coś z serii COD. Wybór padł na MW3. Ostatnią próbą grania w grę z tej serii był COD5 parę lat temu ale odbiłem się z powodu hakerów właśnie ( nieśmiertelni gracze, frunący w powietrzu i walący seriami ze snajperek do wszystkiego na dole itp. rzeczy).

Odpalam MW3 wskakuję do multi... I nie da się grać. sadW każdej grze, w którą próbuję grać niewidzialni, nieśmiertelni gracze psują każdy mecz. Tych co być może używają innych sztuczek, nie da się nawet odróżnić od reszty. Po prostu norma. Tak otwartego i bezczelnego oszukiwania nie widziałem nawet grając na PC.angry I nic nie można z tym zrobić. Kiedyś gremialnie można było oszusta wykopać z meczu, a teraz? Ludzie grają po prostu grają dalej, jakby nic się nie działo.

Stąd moje zdumienie i irytacja, a jednocześnie ciekawość. Jak to możliwe, że to się dzieje? Podobno na konsoli wszyscy mają równe szanse. Na konsoli nie można hakować, bo dadzą ci bana - czy to na grę, czy na całą konsolę. A jednak oszuści mają się dobrze. Są w każdym meczu i nawet nie kryją się przed innymi. Przecież dziesiątki zgłoszonych przypadków przez graczy powinno skutkować falami bananów. I dlaczego nikt nie ostrzega przed multi w Call of Duty? uncertain

Ktoś wie? Pytam tych konsolowych graczy.
Obserwuj wątek
    • maxan Re: Hakerzy!!! 31.03.15, 18:00
      nie wiem o czym piszesz gram czasem w bo2 na x360 i nie spotkalem sie z takimi graczami... teraz głównie siedze na XO i tez nie mam z tym problemu- cod AW czy titanfall
      • maxan Re: Hakerzy!!! 31.03.15, 18:03
        dodam jeszcze- problem to ja mam jedynie z pingiem czyli moim gó...anym łączem gdyż dla mnie to wszyscy oszukauja gdyz smile na mojej grze niby zaczynam pierwszy strzelac na killcam to oni zaczynaja szybciej big_grin
      • turbogadkotick Re: Hakerzy!!! 03.04.15, 13:49
        Zjawisko chamskiego oszukiwania w CoD jest znane od lat. W przypadku MW3 czy innych starszych iteracji serii rozbestwienie tej patologii jest duże , bo to leciwe gry, a uwaga twórców skupiona jest na tworzeniu nowych części i wspieraniem tych, które są najpopularniejsze, czyli najnowszych.

community.callofduty.com/thread/200728605
    • dalthon Re: Hakerzy!!! 19.05.15, 08:07
      i na Potęgę Posępnego Czerepu - to nie są hakerzy!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka