01.02.24, 10:18
O tym że Chińscy hakerzy mogą zrobić chaos w amerykańskiej infrastrukturze.

Też tak myślę że was rozłożą nie wojenka tylko przewaga intelektualna. Taka zreszta jest słynna Sztuka wojny by wygrać ja bez wojny. Z kilku źródeł i to poważnych już słyszałem, że polityka USA to całkowity chaos i infantylizm. Co zresztą widać z zewnątrz. Dzieci z dużymi zabawkami. Które jednak też ktoś musi obsługiwać a swoich ludzi już dawno przestali edukować. Obcokrajowcy przejęli zachodnie uczelnie. Zarówno kadra naukowa jak i nawet studenci.
Obserwuj wątek
    • dotera Re: FBI mowi 01.02.24, 10:22
      Różnica między Chinami i USA jest taka że te pierwsze chcą by ich społeczeństwo było coraz madrzejsze żeby mieć władzę. Te drugie zaś myśli co zrobić żeby było coraz głupsze żeby mieć nad nim władze. Podcinając sobie korzenie z którego wyrasta.
      • dotera Re: FBI mowi 01.02.24, 10:27
        USA do konca 20 wieku ewidentnie wygrywały . Ale coś się zaczęli zakiwać na śmierć w swoim cwaniactwie i tracą. Na razie można powiedzieć że relatywnie bo inni rosną. Ale ja sądzę że oni mają takie problemy wewnętrzne że to nie tylko relatywne bedzie
        • dotera Re: FBI mowi 01.02.24, 10:31
          Musk ostatnio napisał że w ramach polityki tożsamości szczucie są nie tylko już biali ale też Azjaci. To znak że robią się tam silni. To już nie China Town.
          • dotera Re: FBI mowi 01.02.24, 10:35
            Od Azjatów zawsze było się czego uczyć, ale teraz przyjdzie i tego co oni nauczyli się od zachodu. Zachód już game over.
            • dotera Re: FBI mowi 01.02.24, 10:47
              Zachód zbudował swoją przewagę na tym że byli pierwsi w rozwoju technologii. Tyle że ich sztuczki działają tylko jak są pierwsi. A mogą być powtórzone przez innych . Ale nie ma tego co innym pozwalało trwać , bo u siebie to z premedytacją niszczył . Obudzi się z ręką w nocniku. A wschód przejmie całą stawke
              • dotera Re: FBI mowi 01.02.24, 10:48
                To jak rozszyfrowana enigma i nie rozszyfrowany język indian na oceanie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka