sakura-91 26.07.16, 09:59 Pomóż mi znaleźć grę dowolnego gatunku! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
makovey11122 Re: Pomóż mi znaleźć grę 26.07.16, 11:33 To zależy od tego, jaki rodzaj gier, które lubią się bawić! Lubię kochać tych hotspot777.com/automat-do-gry-rabcat-legend-of-olympus-poklikac-online-za-darmo/ . Tak sformułowane pytanie jednoznacznie! Odpowiedz Link Zgłoś
iplayonlygoodgames11 Re: Pomóż mi znaleźć grę 08.08.16, 22:43 Mogę wam polecić aplikację Fatty Animals. To wyśmienita, przygoda pulchnej świnki. Całość przedstawiona jest w formie kreskówkowej platformówki. Fatty Animals wciąga od pierwszych minut. Im dalej w las, tym coraz lepiej, stajemy wobec coraz rozbudowanych wyzwań. Od gimnazjum nie grałem w tak przezabawną platformówkę. Fabuła gry jest banalnie prosta, a rozgrywka podobna jest do Angry Birds. Link do ściągnięcia gry za DARMO: play.google.com/store/apps/details?id=com.MMStudio.FattyAnimals Gra dostępna w sklepie Google Play. Odpowiedz Link Zgłoś