Dodaj do ulubionych

SPOLSZCZENIE DO PAINKILLER:BATTLE OUT OF HELL

11.04.05, 23:40
Zwracam sie do wszystkich poinformowanych o miejscowie na net'cie, skąd
mógłbym pobrać spolszczenie do dodatku gry Painkiller (expenision pack-
Battle out of Hell)o jak najszybsze pokierowanie. Wielce bede widzieczny...
Gdzyż ciosem jest dla mnie to ze ściagałem tą giere z eMule przez dwa
miechy,a ja niepojemoje tego durnego włoskiego!!! Uprzejmie prosze o jak
szybkie i trafne udzielenie pomocy.
Obserwuj wątek
    • eva204 Re: SPOLSZCZENIE DO PAINKILLER:BATTLE OUT OF HELL 18.04.05, 22:23
      Oj chyba nie znajdziesz. Jedyna strona na której może być to www.Maciek.pl
      powodzenia
    • eva204 Re: SPOLSZCZENIE DO PAINKILLER:BATTLE OUT OF HELL 18.04.05, 22:27
      Po co siciągać 2 miesiące jak suma sumarum wyjdzie na to samo jak by kupić w
      kiosku za 19.90 zł i mieć oryginała i można pograć w neta. Patche tak ale tą
      gre trzeba być naprawde cierpliwym. pozatym nic ciekawego w tej grze nie ma.
    • planet_cafe_kolobrzeg Re: SPOLSZCZENIE DO PAINKILLER:BATTLE OUT OF HELL 17.07.05, 14:22
      niestety jest to przyklad jak mozna przez głupote wykonczyc kazdego tworce oprogramowania.....
      po 1
      gra jest tak tania ze 19,90zł nie jest problemem..... mikołaj ci pod choinke na 100% przyniesie...
      po 2
      małe sprostowanie poprzednika - kupujac Painkiller:BOOH bez pierwszej czesci nie ma mozliwosci grania po necie.... musisz miec key , ktory był tylko w I czesci Painkillera....
      polecam strony:
      www.painkiller.pl
      www.painkiller.blo.pl
      robcius smile
      www.planetcafe.kolobrzeg.pl
      • jamisio Re: SPOLSZCZENIE DO PAINKILLER:BATTLE OUT OF HELL 17.07.05, 21:25
        ciosem jest dla mnie to, że ściągasz 2 miesiące grę, której obie części, do tego
        po polsku, są do kupienia w kiosku za 19,90. Ile musi kosztować gra, żebyś nie
        mógł powiedzieć: "Gry są tak drogie, że nie mogę ich kupić, muszę ściągnąć"?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka