flying_juseppe 23.05.05, 12:36 Witam! Czy ktoś z was szanownych forumowiczów wie coś o serwerach prywatnych tej gry?? Gdzie ściągnąć klijenta itd.? Będe bardzo wdzięczy gdyż żeby płacać abonament trzeba mieć dużo kasy, a mnie nie stać POZDROWIENIA DLA WSZYSTKICH FANÓW STAR WARS Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tppiotr Re: Star Wars Galaxies 24.05.05, 21:11 Przerzuć się na darmowe gry. HK-47 Assassin droid Odpowiedz Link Zgłoś
dino22 do tppiotr 24.05.05, 21:50 Przyjacielu, obserwuje na forum wszechobecną twoją uczciwosc, czy twoi rodzice (zakładam ze ich masz i z nimi mieszkasz) sa poslami w sejmie radnymi w ktorejs z polskich gmin ba moze nawet prezydentem ktoregos z polskich miast, moze maja firme ktora prosperuje calkiem niexle?? To by wytlumaczalo twoje odpowiedzi na pytania uzytkownikow tego forum kompletnie niezwiazane z tematem w niektorych przypadkach, szczegolnie zwiazane z legalnoscia oprogramowania. Wex sie przynaj Widze ze dajesz tutaj duzy wklad i starsz sie pomoc, ale irytuje mnie twoja ucziwosc w kraju nedzy i biedy, cos w tym musi byc. Odpowiedz Link Zgłoś
jamisio @dino22 24.05.05, 22:35 znak naszych czasów: denerwuje Cię uczciwość, uważasz, że jak ktoś jest biedny, to nie może być uczciwy? Gry komputerowe to nie chleb powszedni, można kupić komputer, opłacić abonament za internet, ale grę można z czystym sumieniem gwizdnąć? Masz rację, coś w tym musi być. Odpowiedz Link Zgłoś
tppiotr Re: do tppiotr 24.05.05, 23:01 "Boże, chroń mnie od takich przyjaciół, bo od wrogów sam się obronię." Mieszkam sam, jestem bezrobotny, ojciec nie żyje, matka dostaje emeryturę. Dino22 też obserwuje Twoje starania na forum (czasem je pochwalam i mam ochotę napisać : napisz do dino22) ale irytuje mnie nieuczciwość twoja w kraju nędzy i biedy. Coś w tym musi być. PS. Czy złodziejom samochodów i tel.komórkowych też tak chętnie pomagasz ? Odpowiedz Link Zgłoś
ayeats Re: Star Wars Galaxies 12.06.05, 16:27 Nie ma freeshardow do starwars galaxies i dlugo nie bedzie a to dlatego ze gra jest ogromna i ciezko znalezc komputer ktory by uciagnal taki wielki swiat ( za kazda planete odpowiada oddzielny kombajn w grze planet jest kilkanascie a kazda z nich jest ogroma [16 na 16 km ] ) zreszta mmorpg na pirackich serwerach to jak lizanie lodow przez szybe bo co to za przyjemnosc grac w 50 osob w swiecie przeznaczonym dla kilku tysiecy do tego polowa (wersja optymistyczna) questow zwykle nie dziala . Nie zebym byl jakims zajadlym przeciwnikiem piractwa ale w przypadku mmorpg to freeshardy moga pelnic co najwyzej role dema jezeli chcesz poczuc klimat gry musisz znalezc te 50 zl co miesiac lub grac w cos darmowego . Odpowiedz Link Zgłoś
jogissj Re: Star Wars Galaxies 28.09.05, 09:07 Wsumie to płatne gry na abonament to troche bezsensu i tak trzeba wydać kase na gre a, żebygrać ze światem to trzeba płacić. Acha jak napsać własne forum tak, żeby ktoś mógł czytać taki tekst jak naprzyk lad twó? Ta, ta nowicjusz Odpowiedz Link Zgłoś