angoulene 02.06.05, 00:00 www.anodeetcathode.net/jeux/musee/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pozeracz.narkomanow Re: musee 02.06.05, 20:48 Bardzo fajna gierka, nie powiem. Udalo mi sie przejsc wiekszosc pokojow z obrazami, ale nadal nie wiem co zrobic z: - obrazem z facetem na rumaku - obrazem z postacia i zamknietymi drzwiczkami w jakims postumencie - nie wiem do czego sluza: kluczyki (mam te z nr 1 i 3), zielone cos-jaks prostokat (nie znam francuskiego, nie wiem co to w ogole jest!), kwiatek no i aparat z napisem pod zdjeciami, - czy "buttons (chyba tak to bylo) na dole w glownej galerii maja jakies przeznaczenie? Jak ktos wie to chetnie bym z podpowiedzi skorzystal. Sluze swoimi rozwiazaniami jak ktos chetny Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
martmarta Re: musee 03.06.05, 22:53 pozeracz.narkomanow napisał: > Bardzo fajna gierka, nie powiem. > > Udalo mi sie przejsc wiekszosc pokojow z obrazami, ale nadal nie wiem co zrobic > z: > > - obrazem z facetem na rumaku ja tez nie wiem co z nim zrobic > - obrazem z postacia i zamknietymi drzwiczkami w jakims postumencie postaci musisz dac do łapki taką laske z kulka na koncu, a schowek w postumencie otwiera sie kluczykiem na zielonym tle > - nie wiem do czego sluza: kluczyki (mam te z nr 1 i 3)- skad masz dwa kluczyki i skad wiesz ze maja jakies cyfry? ja mam jeden, ktory juz zreszta zuzylam na otwarcie showaka w postumencie , zielone cos-jaks prostokat (nie znam francuskiego, nie wiem co to w ogole jest!) włóż je w okulary, ktore znajdziesz na pierwszej planszy przed muzeum, i pokaza ci sie dwa filmy, bo powinienes/nas znalezc dwa prostokaty kwiatek- skad masz kwiatka?? no i aparat z napisem pod zdjeciami, - jakimi zdjeciami?? > - czy "buttons (chyba tak to bylo) na dole w glownej galerii maja jakies > przeznaczenie? tego akurat jeszcze nie wiem ja mam jeszcze monete, wspomniane okulary i une lampe torche, czyli niebieska lampe, czy pochodnie.. nie wiem co z tym zrobic... to wszystko co wiem Odpowiedz Link Zgłoś
martmarta Re: musee 03.06.05, 22:58 i jeszcze cos odkryłam- przed kazda sala jest różowy guzik. guzik sprzed tych sal, w ktorych zrobisz cos z obrazem trzeba nacisnac i wlacza sie laser... Odpowiedz Link Zgłoś
martmarta Re: musee 03.06.05, 23:47 ok, przeszłam. nie było to strasznie trudnie, ale nie oszukujmy się, gdyby nie www.anodeetcathode.net/electrolyse/forum2/viewtopic.php?t=159 meczyłabym sie nad tym pokojem 2 dni.. pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś