springirl 13.06.05, 23:59 freeweb.siol.net/danej/riverIQGame.swf Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
peggy Re: tratwa 14.06.05, 14:34 A ja nie wiem, jak ich przetransportowac. Przeplywa jedna dwojka a nie moge wrocic tratwa. Odpowiedz Link Zgłoś
1oo Re: tratwa 14.06.05, 16:01 To Ci pomoże Wszystkie osoby musza przedostac sie na druga strone rzeki. Tratwa moze uniesc tylko 2 osoby naraz; -Ojciec nie moze zostac z zadna z corek podczas gdy nie ma matki - Matka nie moze zostac z zadnym z synow podczas gdy nie ma ojca - Zlodziej (w wieziennym ubraniu) nie moze zostac z nikim pod nieobecnosc - policjana - Jedynie ojciec, matka i policjant umieja sterowac tratwa Aby wystartowac wejdz w link i kliknij w niebieskie okragle pole po prawej stronie Aby poruszyc ludzmy, kliknij na nich Aby ruszyc tratwe, kliknij na czerwona galke przy brzegu rzeki Odpowiedz Link Zgłoś
mimbla_x Re: tratwa 14.06.05, 16:07 udalo mi sie - ale troche czasu zajelo mi zalapanie "logiki" kto moze z kim plynac/zostac... to wszystko przez te chinskie (japonskie) krzaczki Odpowiedz Link Zgłoś
owca Re: tratwa 14.06.05, 18:54 niezłe! dziewięć kursów w te i z powrotem na pierwszy rzut oka nie do zrobienia Odpowiedz Link Zgłoś
katg1 Re: tratwa 18.06.05, 23:06 kto ma płynąć z kim pierwszy ? ja wzięłąm najpierw syna z policjantem i koniec Odpowiedz Link Zgłoś
katg1 Re: tratwa 19.06.05, 10:45 niech ktoś mi napisze kawa na ławę - bo nie daję rady Odpowiedz Link Zgłoś
katg1 Re: tratwa 19.06.05, 14:59 mam po 2 stronie 2 chłopców i dziewczynkę, policjanta i złodzieja i dalej nic nie mogę Odpowiedz Link Zgłoś
rafkin Re: tratwa 22.06.05, 13:37 Alez sie namachalam przez rzeczke. Przeszlam. Jak? Nie mam zielonego pojecia. Odpowiedz Link Zgłoś
kaneel Re: tratwa 25.06.05, 19:20 witam, trzeba przewiezc ojca i synow, a potem wrocic z policjantem i wiezniem..... Odpowiedz Link Zgłoś
katg1 Re: tratwa 27.06.05, 21:52 no i co dalej ? Bo mi już nie wychodzi tyle dni ? Odpowiedz Link Zgłoś
owca Re: tratwa 28.06.05, 19:16 policjant+złodziej- wraca policjant policjant+chłopak- wraca policjant+złodziej tata+chłopak- wraca tata tata+mama- wraca mama Odpowiedz Link Zgłoś
owca potem 28.06.05, 19:31 złodziej+policjant- wraca tata mama+tata - wraca mama mama+dziewczynka- wraca policjant+złodziej dziewczynka+policjant- wraca policjant po złodzieja Odpowiedz Link Zgłoś