sylwiasimsomaniaczka 01.09.05, 15:38 Chce mieć bliżniaki w the sims 2 chce konkretnego kodu bardzo wszystkich prosze o dokładny kod i sprawdzony dla ciekawych mój blog thesimssy2.blog.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ballerinapl Re: Bliźniaki 02.09.05, 20:07 Może obędzie się bez kodu. Podobno (sama nie wypróbowałam) jak podczas ciąży doładowujesz się przekąskami i jesz tylko ciasteczka, żadne inne przekąski (oprócz normalnych posiłków), to wychodzą bliźniaki Odpowiedz Link Zgłoś
lilka777 Re: Bliźniaki 03.09.05, 13:14 Czesc ja mam kod a oto on: boolProp ChanceOfTwins 100. No to powinno pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
wi_the_lec Re: Bliźniaki 03.09.05, 13:51 a ja mialam blizniaki za pierwszym razem, kiedy wogole tego nie chcialam, bez objadania sie przekaskami... wcale nie taka fajna zabawa... ;P Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiasimsomaniaczka Re: Bliźniaki 03.09.05, 17:46 Wiecie dzięki ale właśnie dziś jak grałam weszłam do mojej dawnej rodziny była tam simka w ciąży i po chwili gry urodziła bliźniaki!!!!!;] nie obżerała się wpisałam tam tylko jeszcze dawno kkilka kodów na bliźniaki tylko niepamiętam jakie, może bliźniaki rodzą się od kodów albo gdy mąż i żona się bardzo kochają chyba nikt tego nie wie Odpowiedz Link Zgłoś
wi_the_lec Re: Bliźniaki 03.09.05, 20:54 znowu blizniaki!!! bez kodow! wkurzajace :[ Odpowiedz Link Zgłoś
misia9943 Re: Bliźniaki 07.12.05, 14:05 Ja na przyklad, wzielam tak, ze podczas ciazy moja para kilka razy sie porabaszyla i to starczylo! Odpowiedz Link Zgłoś
merci1811 trojaczki 07.12.05, 16:21 A mi sie dzis urodziły trojaczki. Najpierw wyszło coś takiego, czy chce sobie liczbę dzieci wybrać, czy losowo. Dałam wybrać i pojawiły się opcje: jedynak, bliźniaki, trojaczki. Bez zastanowienia dałam trojaczki Teraz mam niezły raban Ale daję radę Zupełnie nie mma pojęcia jak to sie stało. Ostatnio dawno nie grałam, więc sama nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
stefan998 Re: trojaczki 08.12.05, 11:40 A jak? Ja ma na przyklad oryginal i mnie nigdy nie pyta czy chce sobie wybrac liczbe! Odpowiedz Link Zgłoś
anulcik Re: trojaczki 09.12.05, 10:39 gdzies ktos tu wczesniej pisal na tym forym jak zrobic zeby losowalo. sprobuj poszukac. ja tez sie rozejrze i jak znajde, to tu wkleje Odpowiedz Link Zgłoś
anulcik Re: trojaczki 09.12.05, 10:53 nie moge znalesc jesli jest tu ktos, kto to czytal, niech poda linka do tamtego postu. chyba chodzilo o trainery. Odpowiedz Link Zgłoś
misia9943 Re: trojaczki 14.12.05, 14:02 Leee...no to trzeba atrainer, zeby miec trojaczki? Ja tutaj wklejam kod: twins2cute albo twinz2cute, nie jestem pewna! Wpisuje sie go albo podczas ciazy, albo tuz po urodzeniu! Musicie sprobowac! Odpowiedz Link Zgłoś
misia9943 Re: Bliźniaki 14.12.05, 14:04 Ctrl+1: Głód Pasek głodu jest zawsze najwyższy. Powtórne naciśniecie klawiszy "Ctrl+1" spowoduje, że pasek głodu będzie spadać. Ctrl+2: Komfort Pasek komfortu jest zawsze najwyższy. Powtórne naciśniecie klawiszy "Ctrl+2" spowoduje, że pasek komfortu będzie spadać. Ctrl+3: Pęcherz Pasek pęcherza jest zawsze najwyższy. Powtórne naciśniecie klawiszy "Ctrl+3" spowoduje, że pasek pęcherza będzie spadać. Ctrl+4: Energia Pasek energii jest zawsze najwyższy. Powtórne naciśniecie klawiszy "Ctrl+4" spowoduje, że pasek energii będzie spadać. Ctrl+5: Zabawa Pasek zabawy jest zawsze najwyższy. Powtórne naciśniecie klawiszy "Ctrl+5" spowoduje, że pasek zabawy będzie spadać. Ctrl+6: Towarzystwo Pasek towarzystwa jest zawsze najwyższy. Powtórne naciśniecie klawiszy "Ctrl+6" spowoduje, że pasek towarzystwa będzie spadać. Ctrl+7: Higiena Pasek higieny jest zawsze najwyższy. Powtórne naciśniecie klawiszy "Ctrl+7" spowoduje, że pasek higieny będzie spadać. Ctrl+8: 300.000 punktów aspiracji Każdy Sim dostaje po 300.000 punktów aspiracji. Proces ten można użyć tylko raz, (czyli po powtórnym naciśnięciu klawiszy "Ctrl+8", punktacja aspiracji dalej będzie taka sama - 300.000). Ctrl+9: Platynowy poziom aspiracji Twoi Simowie mają na pasku Platynowy poziom aspiracji na stałe. Powtórne naciśniecie klawiszy "Ctrl+9" spowoduje, że pasek aspiracji będzie spadać. Ctrl+0: Gotówka Maksymalna ilość gotówki, (czyli 999 999 999 Simoleonów). Będzie ona widoczna na pasku gry, po zakupie jakiegoś przedmiotu, (jakiegokolwiek). Ctrl+Numeryczna 1: Wskaźnik reputacji Pasek reputacji, czyli wpływu na innych będzie na najwyższym poziomie. Ctrl+Numeryczna 2: Wstęp na studia Po naciśnięciu tych klawiszy, Twoi simowie automatycznie dostają się na studia. Niestety nie wiem dokładnie o co chodzi w tej opcji - jeśli ktoś zorientuje się do czego służy ta opcja, proszę o kontakt. Alt+1: Umiejętności Twoi Simowie mają wszystkie punkty umiejętności prawie na najwyższym poziomie (gotowanie, technika, charyzma, kondycja, logika, kreatywność oraz sprzątanie - 9/10). Alt+2: Osobowości Twoi Simowie mają wszystkie punkty osobowości na najwyższym poziomie (schludność, otwartość, aktywność, lekko-duszność oraz uprzejmość - 10/10). Alt+3: Zainteresowania Twoi Simowie interesują się wszystkim i rozmawiają na każdy temat, dostając przy tym maksymalną ilość punktów. Alt+4: Examen in 2 hours (Próba w 2 godziny) Pojęcia nie mam, do czego jest ta opcja. Jeśli ktoś będzie wiedział, to proszę o konta A tutaj jak zainstalowac: Pobierz powyższy Trainer, następnie wypakuj go programem WinRAR (dostępny w dziale 'Pobierz pliki'). Gdy już to zrobisz, plik "Sims 2 University Trainer +10.exe", przenieś do katalogu "../The Sims 2 Na studiach/TSBin/". Następnie uruchom Trainer, (plik "Sims 2 University Trainer +10.exe") i naciśnij przycisk "Launch", który automatycznie uruchomi grę z Trainerem. Ze strony www.ts2.glt.pl/ Wpisalam w wyszukiwarke forum "trainery" i juz! Odpowiedz Link Zgłoś