Dodaj do ulubionych

Don Lotario

28.11.05, 13:41
Czy da sie zrobic cos, zeby poslubil Kasandre? Bo on wcale nie chce! A
Kasandra marzy o tym. Sprobowalam i pojawil sie filmik...smieszny, ale
smutny! Co ja mam zrobic?
Obserwuj wątek
    • kupeczka666 Re: Don Lotario 28.11.05, 15:35
      zmien mu aspiracje na rodzinne

Blondynki bawia sie lepiej ;D
      • maly_jelen Re: Don Lotario 29.11.05, 11:41
        No ptrzeciez!big_grin Ludzie se sciagaja to Simpie, bo mowia, ze moga za pomocaq
        tegoz wlasnie programu zmienic simowi spiracje! A przeciez aspiracje mozna
        zmienic z boolProp testingEnabledCheats true
      • katja_79 Re: Don Lotario 22.12.05, 16:59
        Wystarczy żeby trochę poświrowali ze sobą aż uczucia osiągną 100 na obu paskach
        i weź ślub
        • laverata Re: Don Lotario 23.12.05, 21:19
          Oczywiscie, ze nie! Jesli Don Lotario ma inna spiracje, to po prosrtu nawet
          jakbys chiala, w zyciu im sie nie ulozy!
          • anulcik Re: Don Lotario 23.12.05, 21:57
            jak sie bardzo polubia i zakochaja w sobie, to moga wziac slub. tylko ze trzeba miec pewnosc, ze on tez ma na pasku 100. a co do aspiracji, to jezeli ma romansowanie, to moze miec w obawie slub, ale to nie przeszkadza. troche pocierpi, ale szybko mu przejdziewink
            • chaspera Re: Don Lotario 26.12.05, 17:45
              No, to dobrzesmile
            • pusia_rudziak Re: Don Lotario 04.02.07, 18:21
              ktos tam napisał że jeżeli don ma anspiracje romansowanie to w zyciu im sie nie
              ułozy. NIE PRAWDA! Ja dona poslubiłam z Nina Kaliente, nie zmieniałam
              anspiracji i zyje im sie dobrze! Maja 9 dzieciaczków!
              Donwi czasem chce sobie poszalec.. to kazę mu jechac na parcelę publiczna i tam
              sobie poderwie jakąs dziewczynkebig_grin i od razu lepiejbig_grinbig_grinbig_grin
              Nina nic o tym nie wie i wszystko jest dobrze!
    • corny00 Re: Don Lotario 09.01.06, 19:49
      Macie racje, Don Lotario ma aspiracje " Pragnienie romansowania ", ale
      oczywiscie ze mozna go ozenic z Kasandra. Poprostu wejdz na ich parcele zapros
      Dona ( u Cwirow jest wieniec slubny ) wiec kiedy juz bedzie, kliknij na
      Dona "Gorace pocalunki" ( koniecznie!!) Po czym na wieniec "Wez slub" potem sie
      rodzinka zbiegnie i Lotario sie wprowadzi smile Mnie sie udaloosmile)))
      • elkakub Re: Don Lotario 09.01.06, 21:02
        A ja tam dałam sobie spokój z Donem po tym jak zostawił Kasandrę pod ołtarzem
        zeswatałam ją z Dariuszem Marzycielemwink
        • gwiezdna.matylda Re: Don Lotario 31.08.06, 19:50
          A ja ożeniłam dziś Dona z Niną Kaliente. Wcześniej długo ze sobą mieszkali,
          świetnie sie rozumieją i bardzo kochają. Trochę się piekliła Dina, siostra Niny,
          ale ponieważ ma aspirację: zdobywanie kasy; hajtnęłam ją z Ćwirem i jest
          zadowolona, staruszek zapatrzony w młoda żonkę daje jej na wszystkie zachcianki
          :] Niestety Kasandra Ćwir nie dogadała się z macochą i nie mogąc znieść życia we
          wspólnym domu wyprowadziła się . Obecnie mieszka z pewną Simką, która dla
          Kasandry zostawiła męża ;o)
          • poecia1 Re: Don Lotario 01.09.06, 00:21
            Natomiast u mnie Don najpierw zrobił dziecko Elizie Nodze z Lazurowej Promenady
            (jej mąż o niczym nie wie), potem Nina Kaliente przeprowadziła się do niego do
            domu i urodziła mu bliźniaki. Niestety Don wkrótce potem ożenił się z Kasandrą
            i wyprowadził do domu Ćwirów. Teraz oczekują drugiego dziecka. Moje simy jak
            widać są dosyć płodnesmile)
        • kajaka5 Re: Don Lotario 02.01.07, 22:01
          Ratunku!!! Ja tez chce Kasandre z kimś innym zeswatać ale kurcze mam problem bo
          Don sie kocha w kimś tam innym nie pamiętam imienia i mam zonka bo ja chce ich
          ze soba poślubić ale cóż on jest zaręczony z Kasandrą jak zrobić żeby te
          zaręczyny zerwać??
          • elizabet26 Re: Don Lotario 06.02.07, 15:47
            co do pytania kajaki5:poprostu zdrac Kasandre z ta w ktorj sie buja Don na jej
            oczach i potem wyswietli sie opcja ,,zerwij''.
      • m0nka1 Re: Don Lotario 19.02.07, 11:14
        Wcale nie trzeba dawać im gorących pocałunków! Wystarczy że wskaźnik osiągnie
        maksimum i z resztą twurcy gry mówili żeby go jeden raz pocałowała i zaraz
        szybko wzięła ślub widać chcieli żeby ją rzucił! Ale mi się udaje za każdym
        razem z jedynym podłunkiem i ciągle wyłaczam gre a on chce się z nią żanieć!
        Ale ja mam zwierzaki i to chyba tylko na normalnych nie chce! PoZdRo! smile
        • zielone.ziolo Re: Don Lotario 11.03.07, 00:50
          Kochani, właśnie ich pożeniłam smile
          Kiedy weszłam do rodziny Ćwirów, trwały przygotowania do ślubu (Młodzi byli już
          lekko skłoceni). Kasandra najpierw poplotkowała z narzeczonym, poźniej
          pocałowała go i pokazał się komunikat, żeby wykorzystać okazję i wziąć slub jak
          najszybciej.
          Pobrali się, wyprowadzili i zamieszkali razem. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Ale
          biorąc pod uwagę ich odmienne aspiracje, to nie będzie nudny związek big_grin
    • eluch_a Re: Don Lotario 24.09.06, 22:10
      U mnie Don ożenił się z Diną, mają dziecko, ale mieszka z nimi i Nina, więc on
      kręci z jedną i druga! A z Kasandrą można go ożenić, ale już się rozstali,
      Kasandra jest teraz z malarzem, w tej chwili jest z nim w ciąży, ale ma też
      syna z Donem Lotario smile
      • eluch_a Re: Don Lotario 02.01.07, 02:33
        Najnowsza wieść: Don i Dina spodziewają się drugiego dziecka (pierwsza córka
        jest już nastolatkiem!). Don ma również syna z Kasandrą Ćwir (teraz Kasandrą
        Marzyciel) oraz corkę z postacią stworzoną przeze mnie smile
    • belle-sabine Re: Don Lotario 28.12.06, 20:54
      Ja co prawda grałam Donem, ale mam również romansowiczkę, która ma czwórkę
      dzieci, każde z innym, między innymi właśnie z Donem. Na imię jej Diana.
    • beautiful_joanna Re: Don Lotario 03.01.07, 20:44
      A u mnie to Kassandra nie chcila tongue_out
    • stokrotka_112 Re: Don Lotario 23.01.07, 19:07
      Nie wiem co ci w tych simsach bo u mnie wszystko działa jak należy, ale napisz
      kod boolProp CheatsTestingEnabled true i doładuj na 100 ich kontakty wzajemne.
      I napisz czy pomogło
      • stokrotka_112 Re: Don Lotario 23.01.07, 19:08
        Sorry! kod to boolProp TestingCheatsEnabled true
    • katrino-1997 Re: Don Lotario 14.02.07, 14:57
      Hej!!!

Ja ożeniłam Dona z Niną, Mortimera z Diną a Kasandrę z Dariuszem. Mieli ze sobą
      bliźniaki i Kasandra była w ciąży z trzecim(oczywiście dzieci Dariusza) Ale gra
      się popsuła.. sad I umarł Mortimer, to Dina zaczęła flirtować ze strażakiem i
      zamieszkali razem w swoim domku.... Ale wszytsko się skończyło.. Tym razem,
      dzisiaj zagram dawno w Miłowie nie grałam, tylko w swoim otoczeniu stworzonym
      ze zwierzątkami. I wykorzystam kod na wieczne życie, że się nie starzeje, nie
      ma urodzin itp. smile I tak wszyscy będą szczęśliwi smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka