pysia208 09.12.05, 11:35 Chodzimy po zakładzie fryzjerskim,zbieramy różne rzeczy.Trzeba wszedzie dobrze zagladac.Niestety jeszcze do konca nie doszłam.Może komuś sie uda.Powodzenia!!! i.gotmail.jp/apps/nigepico.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mimbla_x Re: Escape The Hair Salon 09.12.05, 16:28 prawie wyszlam, glownie dzieki chaotycznemu kilkaniu wszedzie gdzie sie dalo... musze juz isc do domu, ale juz chyba wiem jak wyjsc Odpowiedz Link Zgłoś
katg1 Re: Escape The Hair Salon 09.12.05, 19:03 ja nie wiem, jak wyjść, mam jeszcze suszarkę, kawałek lusterka, zdjęcie kobiety, pilota, mysz i kartę(idac).Co dalej ? Odpowiedz Link Zgłoś
kalkos Re: Escape The Hair Salon 10.12.05, 20:06 katg jesli grasz, daj znak zycia. pomocy potrzebuje Odpowiedz Link Zgłoś
kumorek25 Re: Escape The Hair Salon 10.12.05, 22:58 co z laptopem? nie mogę wpisac zadnego hasła [ co prawda nawet go jeszcze nie znam ] ale czy to okienko jest aktywne? [ do wpisania hasła ] Odpowiedz Link Zgłoś
kalkos Re: Escape The Hair Salon 11.12.05, 11:07 do laptopa bedziesz mogla wpisac haslo (nie zapomnij o spacjach) Odpowiedz Link Zgłoś
katg1 Re: Escape The Hair Salon 11.12.05, 14:49 stoję w miejscu. Jak wykorzystać suszarkę, lustro, pilota, kartę ? Mam jeszcze jakiś dziwny kod pod grzebieniem - gdzie to użyć ? Odpowiedz Link Zgłoś
kalkos Re: Escape The Hair Salon 11.12.05, 15:14 najpierw pilota na wywietrznik u gory, potem suszarke do kontaktu, potem zobacz na szybe powyzej i lusterko. karty nie wykorzystalem w ogole. kod pod grzebienie nie pamietam do czego Odpowiedz Link Zgłoś
katg1 Re: Escape The Hair Salon 11.12.05, 15:31 a skąd wziąć baterie do pilota ? Odpowiedz Link Zgłoś
katg1 Re: Escape The Hair Salon 11.12.05, 15:39 nie wiem co z tymi znaczkami w lustrze i lusterkiem Odpowiedz Link Zgłoś
katg1 Re: Escape The Hair Salon 11.12.05, 15:44 ok, mam, pojawiła mi się żyletka Odpowiedz Link Zgłoś
kalkos Re: Escape The Hair Salon 11.12.05, 16:02 nawet nie zdazylem odpowiedziec Odpowiedz Link Zgłoś
katg1 Re: Escape The Hair Salon 11.12.05, 19:33 nawet nie próbuję ponownie - wydaje się za trudna Odpowiedz Link Zgłoś
kalkos Re: Escape The Hair Salon 11.12.05, 20:17 ja juz mam ja prawie z glowy. oprocz mieszania Odpowiedz Link Zgłoś
mmmmarta Re: Escape The Hair Salon 18.12.05, 11:10 A ja mam baterie, połączyłam z pilotem, użyłam go w wentylatorze. Ponadto mam jakąś kostkę (jakaś wtyczka do kabla?), grzebień (na którym nijak nie ma żadnego hasła ) komórkę, klucz i kartę ID. Skąd macie suszarkę i lusterko? I co zrobić z kluczek (taki niebieski)? HELP! Odpowiedz Link Zgłoś
1oo Re: Escape The Hair Salon 18.12.05, 11:45 Połącz to pudełko z komórką, coś dostaniesz. Potem użyj komórki jeszcze raz. Odpowiedz Link Zgłoś
mmmmarta Re: Escape The Hair Salon 18.12.05, 13:18 Noooo dostałam - chińskie znaczki to jakieś hasło tylko kurcze ja nic nie rozumiem a co z szuszarką i lusterkiem? Gdzie je znajde? Odpowiedz Link Zgłoś
mmmmarta Re: Escape The Hair Salon 18.12.05, 13:22 Nie wiem co z tymi chińskimi znaczkami ale mam hasło pewnie do laptopa na komórce dziękuję 1oo ale co z tą kurcze suszarką i lusterkiem? hmmmm Odpowiedz Link Zgłoś
mmmmarta Re: Escape The Hair Salon 18.12.05, 13:40 No dobra, suszarkę i wszystko co z nią związane zrobiłam, zostało mi hasło na kawałku lusterka zaparowanym które posiadam ale co z tego? Jak po chińsku? Odpowiedz Link Zgłoś
1oo Re: Escape The Hair Salon 18.12.05, 14:48 Niestety, ja nawet nie dostałam żyletki, o której pisała katg1. Też stoję. Odpowiedz Link Zgłoś
mmmmarta Re: Escape The Hair Salon 18.12.05, 15:05 Ooooo 1oo TY STOISZ?! Aż niemożliwe No to czekamy na pomoc, bo kurcze moja myszka jest biedna po dzisiejszym dniu od klikania pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
1oo Re: Escape The Hair Salon 18.12.05, 15:23 Twoje zdziwienie jest dla mnie bardzo miłe, dzięki) Grałam w tę grę i się zniechęciłam, bo nie dała mi tej żylety. Potem wsiąkłam w Cageling /poniższy wątek/ i tam, to dopiero jest jazda! Dzisiaj sobie tam chodzę na luzie, bo mam jeszcze kilka zagadek do rozwiązania. Cały tydzień w to gramy. Zapraszam! Odpowiedz Link Zgłoś
mmmmarta Re: Escape The Hair Salon 18.12.05, 21:23 Ano miałąm przyjemność nie raz z Tobą zagrać stąd moje zdziwienie Dzięki za zaproszenie - postaram się jutro zajrzeć, dzisiaj już nie dam rady Pozdrawiam cieplutko Marta Odpowiedz Link Zgłoś