Dodaj do ulubionych

Escape The Hair Salon

09.12.05, 11:35
Chodzimy po zakładzie fryzjerskim,zbieramy różne rzeczy.Trzeba wszedzie
dobrze zagladac.Niestety jeszcze do konca nie doszłam.Może komuś sie
uda.Powodzenia!!!
i.gotmail.jp/apps/nigepico.html
Obserwuj wątek
    • mimbla_x Re: Escape The Hair Salon 09.12.05, 16:28
      prawie wyszlam, glownie dzieki chaotycznemu kilkaniu wszedzie gdzie sie dalo...
      musze juz isc do domu, ale juz chyba wiem jak wyjsc
      • katg1 Re: Escape The Hair Salon 09.12.05, 19:03
        ja nie wiem, jak wyjść, mam jeszcze suszarkę, kawałek lusterka, zdjęcie
        kobiety, pilota, mysz i kartę(idac).Co dalej ?
        • kalkos Re: Escape The Hair Salon 10.12.05, 20:06
          katg jesli grasz, daj znak zycia. pomocy potrzebuje
          • kalkos Re: Escape The Hair Salon 10.12.05, 20:30
            ok. juz sobie poradzilem
            • kumorek25 Re: Escape The Hair Salon 10.12.05, 22:58
              co z laptopem? nie mogę wpisac zadnego hasła [ co prawda nawet go jeszcze nie
              znam smile ] ale czy to okienko jest aktywne? [ do wpisania hasła ]
              • kalkos Re: Escape The Hair Salon 11.12.05, 11:07
                do laptopa bedziesz mogla wpisac haslo (nie zapomnij o spacjach)
                • katg1 Re: Escape The Hair Salon 11.12.05, 14:49
                  stoję w miejscu. Jak wykorzystać suszarkę, lustro, pilota, kartę ? Mam jeszcze
                  jakiś dziwny kod pod grzebieniem - gdzie to użyć ?
                  • kalkos Re: Escape The Hair Salon 11.12.05, 15:14
                    najpierw pilota na wywietrznik u gory, potem suszarke do kontaktu, potem zobacz
                    na szybe powyzej i lusterko. karty nie wykorzystalem w ogole. kod pod
                    grzebienie nie pamietam do czego
                    • katg1 Re: Escape The Hair Salon 11.12.05, 15:31
                      a skąd wziąć baterie do pilota ?
                      • katg1 Re: Escape The Hair Salon 11.12.05, 15:32
                        już mam
                        • katg1 Re: Escape The Hair Salon 11.12.05, 15:39
                          nie wiem co z tymi znaczkami w lustrze i lusterkiem
                          • katg1 Re: Escape The Hair Salon 11.12.05, 15:44
                            ok, mam, pojawiła mi się żyletka
                            • katg1 Re: Escape The Hair Salon 11.12.05, 15:52
                              skończyłam, dzięki !
                              • kalkos Re: Escape The Hair Salon 11.12.05, 16:02
                                nawet nie zdazylem odpowiedziecsmile
                                • kalkos Re: Escape The Hair Salon 11.12.05, 16:03
                                  a przeszlas te B714?
                                  • katg1 Re: Escape The Hair Salon 11.12.05, 19:33
                                    nawet nie próbuję ponownie - wydaje się za trudna
                                    • kalkos Re: Escape The Hair Salon 11.12.05, 20:17
                                      ja juz mam ja prawie z glowy. oprocz mieszania
                                      • mmmmarta Re: Escape The Hair Salon 18.12.05, 11:10
                                        A ja mam baterie, połączyłam z pilotem, użyłam go w wentylatorze. Ponadto mam
                                        jakąś kostkę (jakaś wtyczka do kabla?), grzebień (na którym nijak nie ma
                                        żadnego hasła sad) komórkę, klucz i kartę ID. Skąd macie suszarkę i lusterko? I
                                        co zrobić z kluczek (taki niebieski)? HELP! smile
                                        • 1oo Re: Escape The Hair Salon 18.12.05, 11:45
                                          Połącz to pudełko z komórką, coś dostaniesz. Potem użyj komórki jeszcze raz.
                                          • mmmmarta Re: Escape The Hair Salon 18.12.05, 13:18
                                            Noooo dostałam - chińskie znaczki sad to jakieś hasło tylko kurcze ja nic nie
                                            rozumiem smile a co z szuszarką i lusterkiem? Gdzie je znajde?
                                            • mmmmarta Re: Escape The Hair Salon 18.12.05, 13:22
                                              Nie wiem co z tymi chińskimi znaczkami ale mam hasło pewnie do laptopa na
                                              komórce smile dziękuję 1oo ale co z tą kurcze suszarką i lusterkiem? hmmmm
                                              • mmmmarta Re: Escape The Hair Salon 18.12.05, 13:40
                                                No dobra, suszarkę i wszystko co z nią związane zrobiłam, zostało mi hasło na
                                                kawałku lusterka zaparowanym które posiadam ale co z tego? Jak po chińsku? sad
                                                • 1oo Re: Escape The Hair Salon 18.12.05, 14:48
                                                  Niestety, ja nawet nie dostałam żyletki, o której pisała katg1. Też stoję.
                                                  • mmmmarta Re: Escape The Hair Salon 18.12.05, 15:05
                                                    Ooooo 1oo TY STOISZ?! Aż niemożliwe smile No to czekamy na pomoc, bo kurcze moja
                                                    myszka jest biedna po dzisiejszym dniu od klikania smile pozdrawiam
                                                  • 1oo Re: Escape The Hair Salon 18.12.05, 15:23
                                                    Twoje zdziwienie jest dla mnie bardzo miłe, dziękismile)
                                                    Grałam w tę grę i się zniechęciłam, bo nie dała mi tej żylety.
                                                    Potem wsiąkłam w Cageling /poniższy wątek/ i tam, to dopiero jest jazda!
                                                    Dzisiaj sobie tam chodzę na luzie, bo mam jeszcze kilka zagadek do rozwiązania.
                                                    Cały tydzień w to gramy. Zapraszam!
                                                  • mmmmarta Re: Escape The Hair Salon 18.12.05, 21:23
                                                    Ano miałąm przyjemność nie raz z Tobą zagrać stąd moje zdziwienie smile Dzięki za
                                                    zaproszenie - postaram się jutro zajrzeć, dzisiaj już nie dam rady sad
                                                    Pozdrawiam cieplutko

Marta
                                                  • 1oo I wzajemnie:)) nt 18.12.05, 22:17
                                                  • 1oo mmmmarta, skończyłam! nt 19.12.05, 15:56

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka