kalkos 16.04.06, 10:48 przyjemnej zabawy: www.gamershood.com/game.php?id=1255 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
juelaa Re: noobs room 2 18.04.06, 18:54 ktoś mi pomoże?mam żółty i szary kluczyk.Mam 2 kawałki czerwony i niebieski.Odnlazłam buźke ale nie wiem co dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
1oo Re: noobs room 2 18.04.06, 22:26 Bużce zrób uśmiech, duże oczy i pokombinuj z nosem. Odpowiedz Link Zgłoś
1oo Re: noobs room 2 18.04.06, 22:40 A żółty kluczyk pasuje do dziurki w biurku, z boku szuflad. Odpowiedz Link Zgłoś
adamari1 Re: noobs room 2 19.04.06, 10:50 A ja stanelam i nie wiem co dalej. Mam 2,3,4 i 5 kluczyk od szafki wolnostojacej, wyciagnelam rozne rzeczy, dwa kawalki pękniętej plyty (???) polozylam w dolnej szufladzie, w miejscu ich przeznaczenia. Brakuje mi pozostalych dwoch. Wyciagnelam fanty z szuflad biurka, pozbieralam rzeczy z szafek, spod szafek, zza szafek, z kosza, z lampy, z zegara, z kubkow, itp - raczej wszystko, bo sprawdzalam kilkakrotnie. Na samotnej polce mam pudelko z kolorowymi kulkami wciskającymi, nie wiem o co z nim chodzi. Aktywne jest rowniez klikanie na jeden z foteli, ale nic pod nim nie widze. Generalnie brakuje mi klucza od szuflady nr 1, a w inventory mam obecnie wylacznie cztery klucze od szuflad i nic wiecej. Ktos podpowie w ktorym miejscu osleplam? Odpowiedz Link Zgłoś
1oo Re: noobs room 2 19.04.06, 10:54 Pudełko z kolorowymi kulkami- górną część ułóż według dolnej. Spod fotela dostaniesz się za biurko. Odpowiedz Link Zgłoś
adamari1 Re: noobs room 2 19.04.06, 16:30 masz na mysli to pudelko z kolorowymi kulkami? 100 odpowiedziala dwa posty wyzej Ulozyc gorne tak, jak dolne. Odpowiedz Link Zgłoś
aammsstt Re: noobs room 2 19.04.06, 16:36 Pudełko na narożnej półce to pikuś. Mam na myśli pilota z kolorowymi przyciskami po lewej stronei biurka. Odpowiedz Link Zgłoś
1oo Re: noobs room 2 19.04.06, 19:01 Czy my na pewno mówimy o tej samej grze? Ja nie znalazłam pilota po lewej stronie biurka. Odpowiedz Link Zgłoś
aammsstt Re: noobs room 2 19.04.06, 23:24 Napewno o tej samej. Wchodzi sie tam "pspod krzesła" ale tylko w pewnym położeniu gdy pod krzesłem widać kawałeś ścianki biurka. Odpowiedz Link Zgłoś
juelaa Re: noobs room 2 19.04.06, 19:17 pilot koło biurka nie jest tak ważny bo tylko punkty zdobędziesz chodzi o kolor zielony bo spacja jest zielona.Ja natomiast jak wczoraj znalazłąm 5 kluczy to dzisiaj mi brakuje 3.Pomóżcie bo mnie trafia! Odpowiedz Link Zgłoś