katg1 10.05.06, 14:57 www.ridiculopathy.com/crappy_flash_games.php?gamename=bliss fajna gra, w której trzeba pokombinować Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
katg1 Re: Ridiculopathy 10.05.06, 15:00 sorry - ta gra nazywa się Domestic Bliss. Kalkos - możesz to jakoś poprawić ? Odpowiedz Link Zgłoś
1oo Re: Ridiculopathy 10.05.06, 18:27 No, to se postoję. Z tych literek na drzewie można ułożyć pewnie ze 100 ) słówek. Przydałby się jakiś anglojęzykoznawca. Odpowiedz Link Zgłoś
1oo Re: Ridiculopathy 10.05.06, 19:34 Internet to mistrzostwo świata! Wpisałam w Google hasło anagram. Druga pozycja mi się spodobała, bo można sobie wybrać na ile słów mają wystarczyć podane litery. Wybrałam 2. No, i dostałam mnóstwo możliwości, ale konsekwentnie wybrałam drugą i to był strzał w dziesiątkę. Ja to mam szczęście Piszę tak otwarcie, bo zaczynałam tę grę dwa razy i za każdym razem miałam inne litery więc właściwie podrzucam innym tylko pomysł. W moim przypadku chodziło o nazwę zespołu reżyserskiego. Idę dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
mmmmarta Re: Ridiculopathy 10.05.06, 19:40 A ja otworzyłam samochód i nie mam pojęcia co dalej ani o jakim drzewie mówicie pomoże ktoś? to co w samochodzie to zabrałam - taśmę. Uruchomiłam go i nie wiem co dalej Odpowiedz Link Zgłoś
1oo Re: Ridiculopathy 10.05.06, 20:25 Sklej gazetę i załóż ją na gościa w drzwiach. A może to nasze odbicie? Odpowiedz Link Zgłoś
czgeorge Re: Ridiculopathy 10.05.06, 20:44 a ja mam inny sposob: ostatnia litera jest na wierchu Odpowiedz Link Zgłoś
czgeorge Re: Ridiculopathy 10.05.06, 21:41 ufff, koncert z zaświatów dał mi w kość ale sie udało Odpowiedz Link Zgłoś
adamari1 Re: Ridiculopathy 11.05.06, 09:42 nie noo, ludzie, a ja utknelam przy zamku w furtce zaraz na poczatku. Glupie, wiem, ale sterowanie mi tam wariuje, jak dotknę 'raczka' zasuwy, to juz nie mogę przesunać wskaznika nigdzie indziej, łapka szarpie mi tylko zamek w prawo albo lewo, ani nie chce go otworzyc skutecznie, ani nawet wcisnac tych kolków (( O co tam chodzi??? Odpowiedz Link Zgłoś
1oo Re: Ridiculopathy 11.05.06, 10:33 U mnie nie było takich kłopotów. Może wejdź do gry jeszcze raz? Próbowałam teraz kilka razy i bez problemów. Mogę Ci tylko powiedzieć, że za każdym razem musiałam inaczej ułożyć te kołki. Odpowiedz Link Zgłoś
1oo Re: Ridiculopathy 12.05.06, 11:58 Kluczykiem, który dostaniesz po wyłowieniu patykiem wszystkich rybek z kałuży przy siusiającym chłopcu. Odpowiedz Link Zgłoś