sebektabaka 18.07.06, 12:35 Wiem, że to co teraz piszę jest niezgodne z prawem ale tak wyszło. Mam piracką wersję call of duty (pierwsza część). Jak grać prze internet na takiej grze ??? Jak by ktoś wiedział proszę na sebektabaka@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jamisio Re: Call of Duty 18.07.06, 13:34 Możesz grać tylko na spiraconych serwerach - jest ich niewiele, często znikają, przy obecnej cenie CoD szkoda zawracać sobie głowę. Odpowiedz Link Zgłoś
torrencik Re: Call of Duty 21.07.06, 14:25 sebektabaka napisał: > Wiem, że to co teraz piszę jest niezgodne z prawem ale tak wyszło. > Mam piracką wersję call of duty (pierwsza część). Jak grać prze internet na > takiej grze ??? Długo sobie nie pograsz w sieci na pirackich grach ! Przy połączeniu z wybranym przez ciebie serwerem JUŻ jest sprawdzany klucz twojej gry i jak masz piracką to nie wejdziesz nawet na serwer aby grać. Czasami może ci się udać nawet już wejść na seerwer i pograć trochę, ale i tak antycheaterski PunkBuster wyrzuci ciebie po jakimś czasie z powodu pirackiego klucza. Znam przypadki, że gracze grali nawet 20-30 minut z pirackim kluczem i w pewnej chwili zostali wyrzuceni z serwera z powodu pirackiego klucza. Jakbyś nie kombinował - NIE POGRASZ w sieci na pirackich grach !!! I tak jest z WSZYSTKIMI pirackimi grami ! Odpowiedz Link Zgłoś