onika27 18.07.06, 22:16 Sluchajcie uwielbiam Setlersow 2 i 5 ale teraz zagrałabym w coś innego co polecicie w tym stylu ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
seba139 Re: co polecicie? 17.08.06, 21:18 Zagraj w Twierdze 2. Bardziej rozbudowane i wciągające. Niestety bez bohaterów. Odpowiedz Link Zgłoś
jeti111 Re: co polecicie? 20.08.06, 11:42 proponuje ci settlersów 3.jak chcesz to ci moge sprzedac za 13zł (kupiłem za 19.99) stan idealny Odpowiedz Link Zgłoś
lashiya runescape 20.08.06, 14:57 gra sieciowa, wersja fre to pay i opcja members (5$ miesięcznie) tworzysz postać, którą ćwiczysz w poszczególnych skilach - umiejętnościach. żeby dobrze się bawić, trzeba znać trochę angielski, co jak sądzę nie jest czymś szczególnym w dzisiejszych czasach gra graficznie urzekająca, a tematycznie - wciągająca zawsze jest coś do zrobienia niektórzy zarzucają jej że zastępuje prawdziwe życie - może je przypominać, ale takie niebezpieczeństwo istnieje w przypadku KAŻDEJ gry, która sprawia przyjemność... strony o runescape - baza itemów,potworów i skili, przewodnik po questach, cen rynkowe itemów: www.zybez.net www.runehq.com pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
onika27 Re: runescape 20.08.06, 21:47 setlersów 3 i 4 mialam ale są beznadziejne ale dzieki za oferte ) sieciówki raczej mnie nie interesuja ale tez dzieki czy ta twierdza to twierdza deluxe? taka znalazłam na allegro o to chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś