26_monika_26 26.08.06, 13:08 Mam problem z dodatkami ponieważ nie mam takiego katalogu jak donalds Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ludzina Re: mam problem z dodatkami!!! 26.08.06, 17:39 chodzi Ci o Downloads rozumiem?=) .../moje dokumenty/ea games/the sims 2/downloads/ jeżeli tam nie masz tego folderu to możesz go zrobić samodzielnie=) Odpowiedz Link Zgłoś
26_monika_26 Re: mam problem z dodatkami!!! 27.08.06, 11:42 znalazłam ten katalog, ale jak otwieram sims2 nocne życie pokazuje mi się komunikat że są jakieś nowe rzeczy ale i tak ich nie widać!! czy te dodatki są tylko do sims2 podstawy?? Odpowiedz Link Zgłoś
detalista Re: mam problem z dodatkami!!! 27.08.06, 12:52 Jesli pokazuje Ci sie komunikat ze zawartość zmodyfikowana jest wyłączona, musisz ja wlaczyc potem wyjsc z gry uruchomic ja jeszcze raz, pokaze Ci sie taki sam komunikat ale ze zawartość zmodyfikowana jest włączona i wtedy dajesz tylko OK i bedziesz miala juz dodatki. Szczegolowa instrukcje znajdziesz na stronie www.ts2.glt.pl w zakladce Pomoc the sims 2 / jak wgrac auta. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
poecia1 Re: mam problem z dodatkami!!! 27.08.06, 15:28 Ja mam takie pytanie, czy jest jakąś ograniczona liczba dodatków, które można wgrać? Odpowiedz Link Zgłoś
detalista Re: mam problem z dodatkami!!! 27.08.06, 15:31 nie ma, ale jak wgrasz za duzo dodatkow to chyba gra zacznie chodzic wolniej Odpowiedz Link Zgłoś
poecia1 Re: mam problem z dodatkami!!! 27.08.06, 23:49 Mam na szczęście dobry komputer, między innymi go kupiłam, by grać w simy. Gorzej, że jak się ma tyle dodatków to ciężko potem znaleźć jakiś konkretny. Odpowiedz Link Zgłoś