houhou 12.09.06, 20:33 Jeżeli było, to przepraszam, a jeżeli nie, to o co do diabła chodzi z tą "układanką"?! analogik.com/multimedia_bh.asp --------------- "(...)nawet żyrafę ze stołka jak bieda... i tylko jeża przelecieć się nie da!!!" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
houhou Re: Balloon Head 13.09.06, 09:31 Nikt nie gra? --------------- "(...)nawet żyrafę ze stołka jak bieda... i tylko jeża przelecieć się nie da!!!" Odpowiedz Link Zgłoś
1oo Re: Balloon Head 13.09.06, 19:01 Grałam w to dawno temu i pamiętam, że też stanęłam w tym miejscu. Ruchomy był tylko dźwig i ptaszek z kartką. Odpowiedz Link Zgłoś
dzibutek Re: Balloon Head 15.09.06, 17:03 Nie wiem, o ktora ukladanke Ci chodzi, o ta na poczatku z czterema kwadracikami kolorowymi? Odpowiedz Link Zgłoś
houhou Re: Balloon Head 18.09.06, 15:19 Nie, nie, cgidzi mi o tę, o której pisze 1oo. To tam, gdzie się rusza ramię dźwigu. Układałam wg kartki, którą ptak trzyma w dziobie, ale nic sięnie dzieje; ( --------------- "(...)nawet żyrafę ze stołka jak bieda... i tylko jeża przelecieć się nie da!!!" Odpowiedz Link Zgłoś
1oo Re: Balloon Head 18.09.06, 17:05 rudzia20, przeszłaś układankę z kartki ptaszka? Napisz jak to zrobiłaś. Odpowiedz Link Zgłoś
21martiii Re: Balloon Head 19.09.06, 09:52 Ja tez przeszlam, prosciutka A co do tej mapki co trzyma ptaszek, to pokombinuj, przeciez ta ukladanka, wcale nie musi byc w ta strone! Spruboj ja ulozyc bokiem )) Odpowiedz Link Zgłoś
houhou Re: Balloon Head 19.09.06, 10:19 Kurna... próbowałam i nic!)) Dobra, kolejne podejście. --------------- "(...)nawet żyrafę ze stołka jak bieda... i tylko jeża przelecieć się nie da!!!" Odpowiedz Link Zgłoś
1oo Re: Balloon Head 19.09.06, 14:27 21martiii, dzięki! Nawet mi przez myśl nie przeszło żeby to ułożyć w inną stronę. Niechybnie starość nadchodzi) Odpowiedz Link Zgłoś
21martiii Re: Balloon Head 19.09.06, 14:34 Nie ma za co ;] Teraz w ramach rewanzu przechodzicie do gry "lookup" i mowicie mi jaki kod trzeba wcisnac do czegos, znajdujacego sie w szufladzie Odpowiedz Link Zgłoś