29.11.06, 10:35
Moja simka ma ochotę na powyższe zajęcie ale aktualnie nie jest związana
formalnie z żadnym simem. Kilku się w niej zakochało, całuje się z nimi,
zaprasza na noc ale nie wiem jak doprowadzić do bzykania. Czy muszą ze sobą
mieszkać, być zaręczeni, poślubieni, żeby mogła spełnic swoje pragnienie?
Obserwuj wątek
    • bill28 Re: Bara bara 29.11.06, 14:02
      musza sie razem polozyc(najlepij jak mieszkaja ze soba bo wtedy mozesz im wydac
      rozkaz)do lozka,jak juz razem beda to kliknij na jednego sima(jak np.jestes
      done to kliknij na ta , co lezy z toba np.done)i kliknij bara-bara w lozku czy
      cossmile
    • aniazm Re: Bara bara 29.11.06, 15:17
      mniej więcej, jak bill napisał: kładziesz swoją simkę do łóżka w opcji relax,
      zapraszasz sima, jak już leży koło simki klikasz na niego i masz do wyboru
      kilka opcji, w tym bara-barasmile powinno zadziałać.
      • myniek1 Re: Bara bara 30.11.06, 21:46
        Ok. to wiem, tylko jak zrobić bara bara gdy ze sobą nie ieszkają i nie mogę
        drugiemu simowi kazać sie położyć?
        • aniazm Re: Bara bara 01.12.06, 11:21
          musisz go zaprosić do położenia się koło twojej simki. ja mam po angielsku i u
          mnie jest to "ask to join", czy "join", nie pamiętam.
    • beautiful_joanna Re: Bara bara 02.12.06, 20:02
      Hahahahha
      W polskiej wersji to sie 'barabara' nazywa? big_grin
      Ja mam angielska i jest 'woohoo', myslalam ze w polskiej tez big_grin
      Hihihi
    • 19942006.anulka Re: Bara bara 14.12.06, 19:07
      Musisz zrobic tak ,aby simka się w kimś zakochała. To wystarczy tongue_out.
    • mamadasia5 Re: Bara bara 28.12.06, 10:51
      Muszą się kochać, tj dolny wskaźnik ma być minimum 70. Kładziesz ich oboje do
      łóżka z poleceniem "odpręż się" a potem "bara bara".
    • kunuska13 Re: Bara bara 31.12.06, 23:26
      posłuchaj najpierw musisz w sobie rozkochac simsa dopiero potem możesz przejsc
      do działania kup sobie dzakuzi jesli niemasz a jesli masz to dobrze. podejdz do
      dzakuzi i zawołaj tego sima i w tym czasie wejdz do dzakuzi, i zapros do siebie
      sima (kliknij na niego i wybierz opcje przyłącz się czy cos w tym stylu) gdy
      sims wejdzie już do dzakuzi kliknij na niego i wez opcje pszysun się a potem
      obejmił i pocałuj albo odrazu wez się do dzieła i kliknij w postaraj się o
      dziecko albo bara-bara albo tak samo możesz zrobic w łóżku oczywiscie podwujnym
      • beautiful_joanna Re: Bara bara 01.01.07, 01:42
        To w jakuzi tez moga? big_grin
        Musze wyprobowac :E
    • ania_1110 Re: Bara bara 02.01.07, 16:53
      Niech twoja simka położy sie na uszku(odpresz sie) klikni na jakeigoś goscia i
      wybierz opcje zaproś no a póżniej to wieszsmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka