mary369 05.02.07, 14:35 gdy tylko włanczam tryb budowy, to nic nie moge tam zrobić nic nie działa moge sobie jedynie włanczać .... jak to odblokować?? czy jak zainstaluje inne dodatki to nadal bede mnieć ten problem?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sebaf7 Re: Tryb budowy nie działa 16.02.07, 09:57 masz pirata ?????? Crack ;p www.google.pl ;p !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ludzina Re: Tryb budowy nie działa 17.02.07, 19:30 no ale nie normalny crack bo to nic nie da, a jak go skopiujesz to zeby miec normalne budowanie bedziesz musiala i tak instalować gre od nowa wysłałam Ci na maila gazety ten plik razem z instrukcją i wszytkim Odpowiedz Link Zgłoś
zyzia_15 Re: Tryb budowy nie działa 17.02.07, 22:07 mogłabys mi tez to przeslac <prosi> tylko, ze na ten adres: megi1516@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
sirtepek Re: Tryb budowy nie działa 23.02.07, 14:01 Szacuneczek. Mam taką prośbę do Was. W The Simsach 2 da się budować domy. Ale ja tego nie mogę. Nie wiem dlaczego. NIe mam oryginalanej gry, tylko pirat Da się ściągnąć crack'a lub patcha jakiegoś, abym mógł budować domy? Proszę o pomoc i o szybką odpowiedż. e-mail: sirtepek@wp.pl, GG:2776728. tylko nie piszcie, żebym kupił sobie oryginał Pozdro sirtepek Odpowiedz Link Zgłoś
ludzina Re: Tryb budowy nie działa 23.02.07, 21:39 no raczej na to rozwiązanie jakim jest kupno oryginalnej gry nie każdego stać, więc crack jest tu dość potrzebny =) spr poczte;] Odpowiedz Link Zgłoś
maxihahor Re: Tryb budowy nie działa 28.02.07, 20:04 Wszyscy to samo - ja też ;P - ale jak tak szwędałem się po internecie to znalazłem tego Cracka. Podam wam link: www10.rapidupload.com/d.php?file=dl&filepath=22602 Później należy kliknąć "Download file" i go zamienić ze starym w folderze TSBin, który znajduje się w folderze z grą. Możliwe że będzie potrzebna re-instalacja gry, ale to już wasz problem. Miłej gry. Odpowiedz Link Zgłoś
don_sia Re: Tryb budowy nie działa 17.02.07, 21:08 widze ze dopiero cie urodzili.... Odpowiedz Link Zgłoś
m0nka4 Re: Tryb budowy nie działa 18.02.07, 22:11 Hmm no to chyba masz nie orginalne!Ale zainstaluj jeszcze raz gre! Albo wejdz na mój komputer otwórz prawym przyciskiem myszy otwórz i na folder crack jeśli masz nie orginalne i instaluj crack według instrukcji! PoZdRo! Odpowiedz Link Zgłoś
maxihahor Re: Tryb budowy nie działa 28.02.07, 19:43 może mi ktoś przesłać tego crack'a na maila: mjuszczak@interia.eu z góry dzienki. Odpowiedz Link Zgłoś
ksiezniczka.zakleta.w.zabe Re: Tryb budowy nie działa 02.03.07, 22:21 to i ja uprzejmie proszę . pemposiada@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
grom79 Re: Tryb budowy nie działa 30.06.07, 19:52 ludzie jeżeli to nie działa to trzeba wczytać wirtualny dysk który ja posiadam przez co mi działa. jak ktoś chce to mogę przesłać na maila mój jest taki grom79@wp.pl działa tylko z daemon tools Odpowiedz Link Zgłoś