Dodaj do ulubionych

Wkurzające postacie z gry wrrr

04.03.07, 18:34
Hej.
Mam wszystkie dodatki do simsów czyly The Sims 2, The Sims 2 na Studiach, The
Sims 2 Nocne życie, The Sims 2 Własny Biznes, The Sims 2 zwierzaki i The Sims
2 Cztery Pory Roku. I np w nocnym zyciu była P. Zadecka no i ona wkurzała. W
czterech porach roku, jesli zaprosze przedstawiciela Klubu Ogrodników, nie
dość że nie chce zrobić kontroli, bo twierdzi że od poprzedniej wizyty
rośliny nie wyrosły to jeszcze kąpie się w moim basenie i wyciaga sobie
jedzenie z lodówki! Sika sobie u mnie i załatwia inną potrzebę... Czasem
zdaza się ze bierze prysznic albo śpi. kasuje ją wtedy. Ale bardzo zależy mi
na inspekcji ogrodu,bo moja simka ma takie pragnienie. ta simka nazywa się
Asia i jak Asia chciała przystąpic do Klubu Ogrodników, to az jej Studnię
Zyczeń dali, taki miała piękny ogród. Więc mam nadzieję, że jak sprawdza to
znów coś dostanie. To jakieś durne jest!!! Piszcie, co was wkurza w simsach.
pozdróffka

www.myszkaolusia.blog.onet.pl i www.sonia16.jakajest.pl
Obserwuj wątek
    • amaranta15 Re: Wkurzające postacie z gry wrrr 04.03.07, 20:58
      No więc mnie wurzają nianie, bo nie opiekują się dziecmi, tylko wyżeraja
      jedzenie z lodówki i zapychaja toalety. Wkurza mnie Balbina Biedak z Miłowa, bo
      ona jest w ciąży i za każdym razem jak ja zapraszam to mi gdzieś wymiotuje. I
      wkurzają mnie dyrektorzy szkół publicznych, bo albo nie przychodzą (jakiś błąd
      chyba), albo strzelaja focha i nie chcą jeść obiadu, tylko grają na automacie i
      w efekcie moje dzieci się do tych szkół nie dostaja. A jeden tylko przyszedł,
      nic nie zrobił i sobie poszedł, a z domem wszystko było w porządku.
      • pusia_rudziak Re: Wkurzające postacie z gry wrrr 05.03.07, 14:28
        no nianie sa wkurzające. ale najgorsze jest to że one znoszą te dzieci na dół
        (mam tylko domy z piętrem, inne tez sa ale nimi nie gram) a same idą sobie
        oglądac telewizję na góre a dzieciaki zostają same. I sprzataczki tez są
        głupie, bo czasem kłada sie i zasypiają w łóżku.
        • negali Re: Wkurzające postacie z gry wrrr 05.03.07, 16:27
          Hejka, zaciekawił mnie ten temat. Nie mogę się wypowiedzieć co do tej Pani z
          Inspekcji – chodzi o ogród, bo do tego jeszcze w nowym dodatku nie doszłam, ale
          przyznam, że nianie są wkurzające. Ale ja mam na nie sposób. Jak tylko którąś
          przyłapię na czymś tam to ją zwalniam. Można to zrobić, jak np. gra się
          małżeństwem z dzieckiem. Sim pracuje i to on dzwoni po usługi – opiekunka.
          Wówczas ona przychodzi do domu opiekować się dzieckiem pod nieobecność Sima, ale
          w domu jest jeszcze Simka. Więc jak ona coś zauważy, to zwalnia tę wstrętną
          nianię czy sprzątaczkę. A jak wróci Sim z pracy to zatrudnia nową. I potem przez
          jakiś czas niania lub sprzątaczka robią, co do nich należy.

Mnie denerwuje listonosz. Jak jest zima i pada śnieg, to on hasa w krótkich
          spodenkach!!!
          • matisiedem Re: Wkurzające postacie z gry wrrr 25.03.07, 14:44
            Mnie najbardziej denerwuje niania. Raz o mało nie zabiłam mi dziecka!
            • neoshe88 Re: Wkurzające postacie z gry wrrr 26.03.07, 21:06
              Na ludka z klubu ogrodnika mam niezastąpiony sposób żeby do domku nie właził.
              Włączam wysokie ściany i klikam na drzwi : zamknij na klucz wstęp tylko dla
              domowników. A co do tego, że nie robi inspekcji to należy nacisnąć na nim
              (czasem kilka razy) poproś o członkostwo w klubie ogrodnika. Niańki i
              sprzątaczki nie używam bo mnie strasznie drażniły, więc idąc za "duchem
              nowoczesności" robie sobie robota za pomocą stacji (nie pamietam dokładnie jak
              się zwie, ale jest w przedmiotach dotyczących uczenia się, trzeba mieć dodatek
              Własny Biznes) i on zajmuje się domem i dzieckiem. Także jak na razie nikt mnie
              nie drażni... nawet pieski bo załatwiam je podobnie jak ludzika z klubu
              ogrodnika.. zagradzam domek płotem i w furtce robię blokade na zwirzaki ;] i nie
              ma rozkopanego ogrodu!!
              • poecia1 Re: Wkurzające postacie z gry wrrr 30.03.07, 01:33
                Mnie wkurzają sądziedzi, którzy ledwo przyjdą i od razu zasiadają do
                instrumentu muzycznego jak jest ( zwłaszcza pianina i gitary są mocno
                okupowane) i potrafi tak grać i grać aż do rana. Czasem nawet na śniadanie się
                załapie i idzie dopiero jak mu się zachce spać. Dziekuje bardzo za takich gości.
                • konkomen Re: Wkurzające postacie z gry wrrr 09.08.07, 22:47
                  Mnie denerwują:
                  -Niańki,które nie opiekują sie dźećmi,
                  -Ogrodnicy, którzy nie przycinają mi żywopłotu,
                  -Pani Zadecka, która wali wszystkie simy po głowie torebką, i karci,
                  -Goście, którzy sami się wpraszają i denerwują
                  I to na tyle. smile

Pozdr. KońKomen

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka