Dodaj do ulubionych

Counter Strike Source +mikrofon

02.05.07, 00:24
Witam.
Chciałem sie zapytać czy ktoś wie co zrobić aby mi mikrofon działał podczas gry. Gdy włączam gre i jestem w menu, wchodze do opcji i tam jest zakładka gdzie testuje sie mikrofon. Daje testuj mikrofon i działa, zielony wskaźnik rusza sie a ja mówwiąc do mikrofonu słysze swój głos w głośnikach. Jednak jak wchodze na jakiś serwer i przytrzymuje klawisz "k" i próbuje coś powiedzieć to nic nie ma:/, nic nie słychać:/. Czy ktoś wie w czym może być problem??
Z góry thx za odpowiedzi.
Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • sir_elmin Re: Counter Strike Source +mikrofon 02.05.07, 01:37
      A masz ściągnięty program "Team Speak", znasz numer IP i hasło serwera swojej
      drużyny?
      • grzesiu210 Re: Counter Strike Source +mikrofon 02.05.07, 12:48
        No nie miałem go zainstalowanego. Numer IP serwera znam, a hasło mi jest chyba nie potrzebne bo tam każdy może wejść. Tylko jak i co zrobić aby to działałouncertain Jakbyś pomógł było by fajnie.
        z góry thx
        • sir_elmin Re: Counter Strike Source +mikrofon 02.05.07, 13:26
          Z tej stronki ściągasz Team Speak 2 Client (to strona twórców, wiec nie złapiesz
          żandych trojanów, wirów itp.):

www.goteamspeak.com/index.php?page=downloads
          Na tej stronce masz instrukcję i FAQ do TS. Tutaj znajdziesz instrukcję
          instalacji i wymagań po polsku (gdyby tamto nie wystarczyło):

tinyurl.com/2aee5v
          Pozdr.
          • grzesiu210 Re: Counter Strike Source +mikrofon 02.05.07, 15:17
            A trzeba mieć ten program aby móc rozmawiać w grze CSS??? bo jak sie niektórych ludzi pytałem, to oni wogóle z żadnego programu nie korzystają, poprostu podłączyli mikrofon i podczas gry przyciskając klawisz "k" mogą normlanie mówić.
            • sir_elmin Re: Counter Strike Source +mikrofon 02.05.07, 15:35
              A to nie wiem. Może nie masz kodeków zainstalowanych, albo karta dźwiękowa
              czegoś nie obsługuje? Ja akurat nie używam TS do Countera, ale korzystamy z
              kanału na serwerze CS - i tylko z programem działa.
              • grzesiu210 Re: Counter Strike Source +mikrofon 02.05.07, 16:30
                Ale dziwi mnie to zę w opcjach on działa, nawet jak zainstalowałem ten teamspeak i tam w opcjach tez jest testowwanie tego mikrofonu i też działa. Za to nie umiem dodać tam serwera na którym ma być prowadzona rozmowa podczas gry, uncertain poprostu nie wiem co robić.
                • sir_elmin Re: Counter Strike Source +mikrofon 02.05.07, 17:03
                  Tutaj masz linka z instrukcja po polsku: tinyurl.com/39crho
                  Jeśli nie zadziała, to szukaj na stronach/forach itp. Google czynią cuda, jeśli
                  wiesz, jak ich użyć smile.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka