mamadasia5 22.05.07, 21:48 Dlaczego w 4 porach roku mogę zasiać tylko pomidory, skąd mogę wziąć inne nasionka? Co po kolei mam robić, żeby zostać simoroślą? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
luiza41 Re: Tylko pomidory :/ 22.05.07, 21:50 1. Tylko pomidory dlatego iż masz za mało doświadczenia jak będziesz mieć np: srebrną, złotoą rangę to możesz zasiać różne warzywka poprostu długo piel, podlewaj jak jest wskazane i już... 2. aby stac się simorośla muiszsz długo pielegmowac ogród i użyc środka jak będą robale... Luiza41 pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
krina507 Re: Tylko pomidory :/ 26.05.07, 09:47 Aby stać się simoroślą musisz chyba czekać ok. 3 miesięcy. Ja czekałam cały simowy rok (równo), ale zima się chyba nie liczy bo wtedy nie mogłam nic robić. Odpowiedz Link Zgłoś
donatina Re: Tylko pomidory :/ 09.07.07, 18:33 Musisz zdobywac rangi ogrodnictwa (brązową,srebrną i złotą)z każdą następną pojawiają się nowe nasiona i możliwości np.rozmawianie z roślinami. Rangi zdobywa się pielęgnując rośliny albo ich sadzenie oraz użyźnianie ziemi. Odpowiedz Link Zgłoś
donatina Re: Tylko pomidory :/ 09.07.07, 18:35 Żeby sta się simoroślą musisz przebywa cały czas z naturą i dba o roslinki tak mi się wydaje bo nigdy nie próbowałam Odpowiedz Link Zgłoś
marta5571 Re: Tylko pomidory :/ 11.07.07, 22:36 jak zdobedziesz rangi brazowa srebna złota to mozesz gadac z drzewami i siac ogorki truskawki fasolke pieprz pomidory i bakłazany simorosła zły dział a propos rang wpisz kod boolprop testingcheatsenabled true na simie kliknij trzymajac shift wybierz wiecej bagde juicer to taki statek zabawkowy kliknij na nim i opcje wybierz ustal range złota i tak torobi profesjonalista Odpowiedz Link Zgłoś
ania2694 Re: Tylko pomidory :/ 16.07.07, 18:59 Musisz zdobyc brazawa range zeby moc siac wiecej zeczy, jak zdobedziesz srebrna to jeszcze wiecej itd. Odpowiedz Link Zgłoś