izunia6 04.07.06, 10:45 usunęłam posty nastolatek - to forum, jak ktoś słusznie napisał jest dla rodziców, a nie dla młodzieży Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
f.l.y Re: porządki 07.07.06, 09:40 owszem, jest zachęta dla rodziców, ale nie ma wpisu, żeby nie pisała młodzież... więc się nie dziw... z drugiej strony uważam, że zapoznanie się ze zdaniem młodych ludzi jest równie ważne i potrzebne, co wymiana uwag dorosłych... powyżej jest wątek: "jak rozmawiać z dziećmi, żeby nas słuchały" - może właśnie młodzież się wypowie, jak do nich mówić, żeby chcieli słuchać... zabierając głos nastolatkom zubażasz to forum - takie jest moje zdanie.... Odpowiedz Link Zgłoś
izunia6 Re: porządki 11.07.06, 10:03 Nie mam nic do wypowiedzi nastolatek na temat ich kontaktów z rodzicami, i problemów z tym związanych, na tematy, które ich nurtują, a w jakimś stopniu łączą się z dorosłymi. Natomist sorry, ale seks oralny i seksowny marcin - to temat na forum nastolatek, ale nie podczepiony pod dzieci i nie moderowany przez matkę. Odpowiedz Link Zgłoś
f.l.y Re: porządki 11.07.06, 13:14 ok, sorry - nie zrozumiałam po prostu o co chodzi i jakie posty usunęłaś... Odpowiedz Link Zgłoś