franekkk 24.05.02, 23:06 no?? codziennie nosimy siaty ze sklepu i wynosimy smieci a 26go?? pisac!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jottka Re: a co wasza MAMi dostanie ??? 24.05.02, 23:08 Te siaty to tym pożyczonym samochodem siostrzyczki? Czy też może wskazujemy jej słuszną drogę dziecięcych uczuć? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: a co wasza MAMi dostanie ??? 24.05.02, 23:19 ty wredoto!! nawet nie masz pojecia ile czasu i cierpliwosci wymaga obwozenie dawczyni genow po centrum w oczywiscie b.waznych sprawach najlepiej jest jechac lewym pasem i nagle: TU TU zatrzymaj natychmiast, co?? nie potrafisz zaparkowac?? albo chwilka w sklepie spozywczym trwajaca godzine i chwilke Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: a co wasza MAMi dostanie ??? 24.05.02, 23:22 Powiem Twojej Mamie, że przezywasz dziewczynki!!! Powiem, zobaczysz! Nic nie dostaniesz na Dzień Dziecka! A jak nie umiesz zaparkować, to nie moja wina. Choć moja matka zawodowych kierowców doprowadza do płaczu, kiedy im tłumaczy, że mają jechać "tak kawałek za Załomiem, taka charakterystyczna macierzanka, proszę pana, tam rośnie na zboczu pod wiaduktem..." :))) Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: a co wasza MAMi dostanie ??? 24.05.02, 23:26 sluchaj przezwana mialo byc co chocby dobre slowo miedzymiastowa lubie gadac z emigrantkami ale myslalem ze ktos jeszcze sie odezwie np laufer kostia gryf i najwieksza zakala skuter a tu ciagle jottka i jottka Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: a co wasza MAMi dostanie ??? 24.05.02, 23:30 W porządku, pojęłam aluzję, tubylczy. Nie będę Ci przeszkadzać w oczekiwaniu na skutera, masz moje ciepłe słowo na drogę. Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: a co wasza MAMi dostanie ??? 24.05.02, 23:37 alez gadaj krytykuj polemizuj ale zaczac trzeba od konkretow prosze bardzo rok temu z okazji 3 zejsc z tarasu na cholerny trawnik ktory trzeba kosic wymyslilem 6 agaw jak latwo po 2 na kazde schody upierdliwe to bylo nieslychanie takiego popularnego zdawaloby sie kaktusa dostac nie sposob w koncu gdzies na pogodnie na zamowienie mi sie udalo i co jajco zostalem skrytykowany za nuworolskie bezguscie w tym roku tez mi sie dostanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JACEK Re: a co wasza MAMi dostanie ??? IP: 64.9.159.* 25.05.02, 00:05 A co je 26-go??? Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: a co wasza MAMi dostanie ??? 25.05.02, 00:10 z ksiezyca spadles?? dzien matki najlepszej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JACEK Re: a co wasza MAMi dostanie ??? IP: 64.9.159.* 25.05.02, 00:12 Co, dzien taty na szmaty? Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: a co wasza MAMi dostanie ??? 25.05.02, 00:15 tata jest b a mama cacy zdaje sie we wrzesniu proporcje sie odwroca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JACEK Re: a co wasza MAMi dostanie ??? IP: 64.9.159.* 25.05.02, 00:18 Ja mam dwa plus jedna i wolaja mnie PAPA, tak czy siak mowia ze jestem cacy, jak by nie to bym zlal tylek ...... ;-)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: a co wasza MAMi dostanie ??? 25.05.02, 00:44 to podpowiedz szkodnikom ze w niedziele zgodnie z tradycja kraju przodkow trzeba cos mami wsadzic do skarpety gdzie wy tam skarpety trzymacie przy kominku czy przy lozu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pakuz Re: a co wasza MAMi dostanie ??? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 25.05.02, 16:53 Mamo nasza ukochana , usiądź na stołeczku gdy cię suszy łyknij sobie wody z ogóreczków ja za ciebie zrobie pranie , a ty Tatę ucisz tylko trzymaj się przy ścianie , bo się znów wywrócisz :)) Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: a co wasza MAMi dostanie ??? 27.05.02, 01:41 nikt wiecej nie pamietal o mamusi??:)) Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: a co wasza MAMi dostanie ??? 27.05.02, 07:45 maly remoncik mieszkania i torcik (najwiekszy kawalek dla mnie, za ten remoncik) Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: a co wasza MAMi dostanie ??? 27.05.02, 07:51 bajzel kazdy smark potrafi zrobic chodzilo mi o to jak mamusi dziekujesz raz w roku za to ze codziennie po twoich remoncikach sprzata Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: a co wasza MAMi dostanie ??? 27.05.02, 07:54 franekkk napisał(a): > > bajzel kazdy smark potrafi zrobic > chodzilo mi o to jak mamusi dziekujesz raz w roku Ja dziekuje przez caly rok grzecznie zjadajac obiadki, nie grymaszac przy tym zbytnio Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: a co wasza MAMi dostanie ??? 27.05.02, 08:02 a zjadasz szpinak i groszek z marchewka?? Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: a co wasza MAMi dostanie ??? 27.05.02, 08:04 franekkk napisał(a): > > a zjadasz szpinak i groszek z marchewka?? moja mama mnie kocha i swinstw w stylu zupa mleczna mi nie serwuje Odpowiedz Link Zgłoś