maziak474 15.10.07, 16:11 Mam problem chciałabym wskrzesic Miachała Kawalera (byłego męża Diny Kaliente) ale nie wiem co zrobić próbowałam juz różnych sposobów ale nie działaja jeśli ktos zna jakis kod tp pliska niech napisze! Dzienx pozdro for all Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
katrino-1997 Re: Jak wskrzesic sima? 17.10.07, 22:01 Cześć! Ten temat już był, i pomogłam właśnie w nim JA WEjdź do nagród sima i wpisz kod carerreewards i wybierz wskrzemiot czy jakoś tak to się nazywa.. i kliknij na niego DINĄ i pojawi się, żeby wskrzesić Michała. Pozdrawiam, Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
maziak474 Re: Jak wskrzesic sima? 18.10.07, 13:12 Dzienki za odpoiwedz nie wiem jak sie moge odwdzięczyc hehe <ciumaski> Odpowiedz Link Zgłoś
maziak474 Re: Jak wskrzesic sima? 18.10.07, 13:14 Zaraz wiem umieszcze cie na liscie podzieckowan w koncowych napisach mojego sims 2 serialu z dubbingiem Odpowiedz Link Zgłoś
konkomen Re: Jak wskrzesic sima? 18.10.07, 19:27 Czy mogę prosić o tytuł tego serialu? Jestem nim zainteresowana. Aha, i jeszcze: na jakiej stronie będzie on występował? Pozdr. KK. Odpowiedz Link Zgłoś
maziak474 Serial 19.10.07, 23:15 Otuz serial bedzie można oglądac na youtube ale nie prędko bo dopiero kręce ujęcia no i jeszcze musze dodać głos! A serial bedzie sie nazywał "Tu chodzi o kase". Bedzie opowiadał o losach rodziny Kaliente. Odpowiedz Link Zgłoś
surferka3 Re: Jak wskrzesic sima? 01.03.08, 17:20 "wskrzemiot" ;-D to jest "wskrzeszeniomat" Odpowiedz Link Zgłoś