Dodaj do ulubionych

Tajni agenci w sieci

IP: *.chello.pl 26.02.08, 12:49
Ach ci Amerykanie oni są nienormalni po prostu
Obserwuj wątek
    • Gość: LB1989 Re: Tajni agenci w sieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.08, 13:33
      Dlaczego od razu nienormalni? Na dobrą sprawę rozmów toczących się w WoW nikt nie kontroluje...
    • Gość: user Re: Tajni agenci w sieci IP: *.acn.waw.pl 26.02.08, 13:44
      coz za belkot
    • Gość: nb Re: Tajni agenci w sieci IP: *.chello.pl 26.02.08, 14:35
      Fax Malder i Skaly w Wowie smile
    • rlnd Re: Tajni agenci w sieci 27.02.08, 15:42
      Normalni ludzie powinni tez kontrolowac rozmowy toczace sie na ulicy i w domach, prawda ?
    • Gość: kaczan Re: Tajni agenci w sieci IP: *.predom.biz.pl 27.02.08, 15:51
      Wobec możliwości swobodnej wymiany zdań w mojej toalecie, proszę uprzejmie o zainstalowanie systemu do inwigilacji.
    • Gość: coss Re: Tajni agenci w sieci IP: *.bsi.bytom.pl 27.02.08, 17:20
      LOL.
    • Gość: Gość Re: Tajni agenci w sieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.08, 18:26
      Od kiedy narkotyki (DEA) zajmują się terroryzmem...
    • Gość: LOLLLLL Re: Tajni agenci w sieci IP: *.net-com.net.pl 27.02.08, 19:27
      PRZESADA!
    • Gość: urażony Re: Tajni agenci w sieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.08, 19:58
      mówi sie farmic a nie farmowac co to za noob pisał ten artykół
    • Gość: Wybździur Re: Tajni agenci w sieci IP: *.as.kn.pl 27.02.08, 20:30
      "Nie obrażaj Żorża Busha i polityki zagranicznej Stanów Zjednoczonych bo ta seksowna elfka obok może ci pomachać przed oczami legitymacją FBI. A ten brodaty krasnolud obok z którym zamiast "farmować" dyskutujesz o Zachodnim Brzegu Jordanu może okazać się samym Osamą."

Zaraz zaraz. A za coś takiego po prostu nie dostaje się bana w tego typu grach? Jak ja swego czasu grałem na Orbie (serwerze Neverwinter Nights), to za choćby jedno zdanie o świecie zewnętrznym gracze dostawali bana. Tak więc ludzie tam trzymali klimat i wczuwali się w odgrywane przez siebie postacie.

Zatem jakim cudem krasnolud, który całe życie spędził w górach, mógłby nagle mówić o jakiejś bombie w samochodzie? Przecież coś takiego nie istnieje w tym świecie. Dlatego agenci nie mają czego szukać w tego typu grach.
    • mortest Re: Tajni agenci w sieci 27.02.08, 22:11
      Wybździur - Orb to serwer RPG NWN. Tutaj mowa o grach rzędu GW czy WoW (porównaj do serwerów "Akcja" w NWN). Rozmowy na dowolny temat na głównym kanale, są nie tylko dozwolone, ale zupełnie normalne (nikt nie zamierza wczuwać się w postać)
    • Gość: Wybździur Re: Tajni agenci w sieci IP: *.as.kn.pl 27.02.08, 22:26
      Eee, to lipa uncertain Planowałem sobie pograć za jakiś czas w WoW, ale skoro jest tam tak nieklimatycznie i lamersko, to nie widzę sensu. Szkoda uncertain
    • Gość: Tamara Re: Tajni agenci w sieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.08, 03:14
      w WoW sa serwery (realmy) normal, pvp, rp i rppvp. wybierasz co lubisz, zasady i opisy dostepne na oficjalnej stronie wow-europe chocby. a w GW rozmowy poza party/gildia/sojuszem mozliwe sa tylko w miastach a tam przenoszenie sie pomiedzy serwerami z tego co pamietam jest calkowicie swobodne w kazdej chwili, bez problemu wiec mozna odciac sie od dyskusji o Bushach i Achmedach martwych terrorystach suspicious od kul szpiegul mam nadzieje tez XD
    • Gość: pan_opticum Re: Tajni agenci w sieci IP: *.tvk.torun.pl 28.02.08, 10:33
      Ciekawe czy ktoś próbował się wysadzić atakując smokasmile
    • Gość: Seniro Re: Tajni agenci w sieci IP: *.chello.pl 28.02.08, 23:10
      W ogóle ten artykuł to bieda. Wątpię, żeby to było prawdziwe... czyli co będą kontrolować telefony, chaty, rozmowy na korytarzu w szkole... Wow to duża społeczność prawda, ale użytkowników poczty internetowej jest znacznie więcej, a jestem pewien, że nie jest kontrolowana (może w jakieś minimalnej części).

A co do Wowa, to polecam tongue_out Są serwery RPG więc można się wczuć, chociaż ja uważam, że to lipa, pochłania znacznie więcej czasu i nawet nie można skomentować kolegom z gildii meczu, który oglądasz drugim kontem oka ^^
    • Gość: Seniro Re: Tajni agenci w sieci IP: *.chello.pl 28.02.08, 23:11
      W ogóle ten artykuł to bieda. Wątpię, żeby to było prawdziwe... czyli co będą kontrolować telefony, chaty, rozmowy na korytarzu w szkole... Wow to duża społeczność prawda, ale użytkowników poczty internetowej jest znacznie więcej, a jestem pewien, że nie jest kontrolowana (może w jakieś minimalnej części).

A co do Wowa, to polecam tongue_out Są serwery RPG więc można się wczuć, chociaż ja uważam, że to lipa, pochłania znacznie więcej czasu i nawet nie można skomentować kolegom z gildii meczu, który oglądasz drugim kątem oka ^^
    • Gość: nb Re: Tajni agenci w sieci IP: *.chello.pl 29.02.08, 00:59
      Seniro głupi jesteś to calkowita prawda wejdz sobie na gamepolitics.com bałwanie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka