Gość: Mango540 Re: Co wiadomo o The Sims 3? IP: 83.2.170.* 10.08.08, 19:42 Ludzie The Sims 3 wyjdą dopiero pod koniec 2009 roku !! Nie ma co się jeszcze podniecać !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Co wiadomo o The Sims 3? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.08, 19:31 ee nie ma się czym podniecać.Wolę jedynkę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: musk123 Re: Co wiadomo o The Sims 3? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.08, 20:23 Pewnie wielu z Was chce SIMSy pobrać z Rapida, co? Znalezione wczoraj na forum rosyjskim. Około 3/4 działa jeszcze przez ~10 dni. Reszta 2-3 max. Proszę Was nie zmieniajcie haseł! Logujcie się i pokazujcie ew. swoim znajomym. rapidshare.com/files/136578500/Hasla_RS.rar Enjoy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kakarro Re: Co wiadomo o The Sims 3? IP: *.gorzow.mm.pl 12.08.08, 10:13 Ta gra nigdy nie pójdzie w odstawkę... a co do tego kto w nią gra to wiadomo, że zarówno dorośli jak i nastolatki bo nie ma przynajmniej dla mnie lepszej gry!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heh Re: Co wiadomo o The Sims 3? IP: *.chello.pl 14.08.08, 00:05 a ja tam sądze że będzie bardzo prawie jak the sims 2 no tylko ,że (mam nadziaje) będzie można normalnie odwiedzać sąsiadów w ich domach a nie tylko jechać taksówką czy autem na jakieś parcele;/ no i w edytorze wyglądu miałam nadzieje ,że będzie możliwość modyfikacji sylwetki(wzrost ,długość nóg ,wymiary takie jak biust talia biodra{u kobiet})ale na to się nie zanosi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: molinka Re: Co wiadomo o The Sims 3? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.08, 17:30 ja tez uwielbiam simsy. mam nadzieję ze w opcjach tzn. pocałunek, uścisk itp pojawią się nowe opcje... bo już wszystkie znam. ja tez nie chciałam na początku the sims 3 ale teraz zmienilam zadanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Co wiadomo o The Sims 3? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.08, 18:04 Ja także nie moge się doczekać The sims 3 . Mam nadzieję , że będą fajniejsze niż 2 ale 2 też jest super . Szkoda , że zostało do premiery jeszcze tak dużo czasu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorka Re: Co wiadomo o The Sims 3? IP: *.direct-adsl.nl 17.08.08, 19:28 a ja sie musze przyznac,ze mam 40 lat i na rowni z moja 14 letnia corka uwielbiamy SIMS,ja najczesciej buduje domy i je urzadzama moja corka produkuje rodziny,uwielbiam te gre i uwazam,ze szczegolnie dodatek o zwierzakach jest naprawde udany i pozyteczny,ale ogolnie cala ta gra jest naprawde dobra i jedna z niewielu gier,ktore nie oglupiaja,a wrecz pobudzaja mozg do pracy,pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wicky Re: Co wiadomo o The Sims 3? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.08, 19:56 Boże przestańcie gadac o bezsensownym wydawaniu kasy przecież nikt was nie zmusza do kupowania TS3 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andziunia1224 Re: Co wiadomo o The Sims 3? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.08, 19:58 superrrrrrrr...jestem za...ale raczej nie zdobede tej gry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Co wiadomo o The Sims 3? IP: *.kubnet.pl 18.08.08, 08:22 ile kosztują gdzies simsy 3 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: coobaa332 Re: Co wiadomo o The Sims 3? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.08, 23:02 zawrzeć tam nowe znajomości, a następnie skonsumować je w zaciszu własnego mieszkanka... Autorowi wyraźnie czegoś brakuje Odpowiedz Link Zgłoś
simkagula Re: Co wiadomo o The Sims 3? 19.08.08, 22:09 Wicky nie zmusza nas nikt ale może my chcemy? Pomyślałaś może o tym? I jak nie będziesz chciała grac i kupować TS3 to nie będziesz,ale nie musisz tego tu opisywać, jak nie chcesz tego słuchać gdy ludzie piszą że TS3 będą takie super to nie musisz wchodzić na te strony.Nie każdy ma taki sam gust ty nie chcesz grać w to a inni tak.Owszem masz prawo mówić swoje zdanie ale nie możesz zabraniać by oni mówili to co chcą! Ps. Ja też nie mogę doczekać się TS3!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość gościów Re: Co wiadomo o The Sims 3? IP: *.chello.pl 20.08.08, 15:01 wejdzie na panfu .pl tam jest super Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polo Re: Co wiadomo o The Sims 3? IP: *.chello.pl 20.08.08, 15:03 Oczym wy mówicie mo brat ma 20 lat i gra na panfu.pl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinga Re: Co wiadomo o The Sims 3? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.09, 16:53 dla waszej informacji był przeciek w necie i mozna sobie pobrac the sims 3 pełną wersję tej gry.Serio.Grałam w nią i jest naprawdę bardzo fajnie zrobiona;D polecam możecie ją ściągnąc na www.torrenty.org Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 234 Re: Co wiadomo o The Sims 3? IP: *.aster.pl 20.08.08, 16:33 to wyglada jak kolejny dodatek ot miasto. a grafika w sumie niezmieniona, twarze dalej brzydkie i trzeba bedzie polegac na modyfikacjach fanow. bezsens... Odpowiedz Link Zgłoś
lolamx Re: Co wiadomo o The Sims 3? 28.03.09, 11:16 Gość portalu: 234 napisał(a): > to wyglada jak kolejny dodatek ot miasto. a grafika w sumie niezmieniona, tw > arze dalej brzydkie i trzeba bedzie polegac na modyfikacjach fanow. bezsens... sama jesteś bezsens...weź sobie kup sims 3 i porównaj!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yhy Re: Co wiadomo o The Sims 3? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.08, 09:35 Ja widze ze w dwujce jest to samo co w jedynce to 6 zdjecie przestawia ze baba podlewa rosliny w jedynce tez sie da chodowac rosliny i mam nadzieje ze trujka badzie taka jak mi sie marzy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: great Re: Co wiadomo o The Sims 3? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.08, 16:17 I love The Sims and I have the sims 3 now, because I live in London Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: great Re: Co wiadomo o The Sims 3? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.08, 16:20 the sims 3 is great, I have this game long time and I'm very happy, this is also! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Co wiadomo o The Sims 3? IP: *.retsat1.com.pl 21.08.08, 16:34 Boże .. ludzie i czym wy się tak podniecacie? Sims 1, Sims 2 i sims 3 to jedno i to samo tylko lepsza grafika. Grałam w 1 i w 2 i żadna rewelacja. Szkoda na to pieniędzy i czasu. Zamiast grać w to gó.. powinniście zacząć się uczyć zasad ortografii i gramatyki. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koks lat 18 Re: Co wiadomo o The Sims 3? IP: 89.174.4.* 21.08.08, 23:22 cze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koks lat 18 Re: Co wiadomo o The Sims 3? IP: 89.174.4.* 21.08.08, 23:28 kurde, enter mi sie nacisnal. ;] ale do tematu. Im dalej tym lepiej tzn ze simsy beda bardziej udoskonalene a przede wszystkim bardziej realniejsze. Ktos pisal ze nie widzi roznicy miedzy Sims 1 a sims 2. ^^ W sims 1 mycie naczyn w zlewie zajmowalo okolo 20 min, w sumie 1 talerza ^ to jest 1 przyklad. Wiec spokojna glowa. Glownie kieruje to do dziewczyn. Bo jest to gra w ktora gra najwiecej wlasnie was To jest symulator zycia. Wiec nie patrzcie na screeny i filmiki tylko czekajcie na premiere, bo bedzie nowa generacja. Nie tylko grafika ale cala fizyka i mnostwo innych rzeczy. Pozdro for fun Sims Btw: Ja gralem kiedys sims1/sims 2 . Teraz nie gram, wole X-boxa 360 pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanka simsów Re: Co wiadomo o The Sims 3? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.08, 12:39 ja osobiście sądzę że simsy są extra! mam wszyściutkie dodatki i czekoam na simsy 3 musze je mieć i wszystkie dodatki, bez simsów nie potrafie żyć.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Co wiadomo o The Sims 3? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.08, 18:35 Zastanawiam się tylko jak to będzie z The Sims 3 na oprogramowanie 'maszintosza' ,a nie windowsa,bo używam komputera z firmy Apple i powiem szczerze,że z dwójką na samym początku miałam duży problemy. A Wy jak myślicie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;( Re: Co wiadomo o The Sims 3? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.08, 20:30 rzygam simsami i ich fanami Odpowiedz Link Zgłoś