Gość: Tolka Re: Co wiadomo o The Sims 3? IP: *.master.pl 25.10.08, 21:25 Tez mi cos nie morzecie sciągnac z neta za darmo?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PIOTR Re: Co wiadomo o The Sims 3? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.08, 19:19 czy będą kody do the sims 3 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pati Re: Co wiadomo o The Sims 3? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.08, 17:58 Kurde! Najpierw chcę zwrócić uwagę Patce xD, mimo, że to moja imienniczka:TY SIĘ DZIEWCZYNO UCZ PISAĆ, BO JA CZYTAJĄC TWÓJ KOMENTARZ;NORMALNIE SŁABO MI SIĘ ZROBIŁO!!!ZOBACZ SAMA TAM NIE MA SŁÓW TYLKO JAKIEŚ BAZGROŁY...No, to na tyle.A jeśli chodzi o Simsy po prostu KOCHAM JE!!!A mam dopiero 11 lat i wcale się z tego powodu,że gram w Simsy nie opuszczam się w nauce (nie licząc historii xD). Wiem, wiem jestem młoda i na dodatek zwracam uwagę dziewczynie, która pewnie jest o wiele starsza. Ale co z tego THE SIMS 3 BYŁO, JEST I BĘDZIE NAJLEPSZE!!!Tak samo myśle o dwójce,a o jedynce? Nie mam więc się nie wypowiadam... Ale mi się chce rzygać jak czytam te komentarze, które oczerniają Simsy.Pozdrawiam wszystkich Simomaniaków!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karcia Re: Co wiadomo o The Sims 3? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.08, 20:23 już nie mogę się doczekać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justa xD Re: Co wiadomo o The Sims 3? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.08, 16:04 The Sims 3 będzie SUPER!!!Ale najlepsza będzie edycja kolekcjonerska, normalnie Pen-drive w kształcie diamenciku, naklejki z Simsami, poradnik z kodami i sztuczkami, auto do wykorzystania w grze!!!To będzie niezły odjazd!!! xD xD xD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DisappearingGirl Re: Co wiadomo o The Sims 3? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.08, 11:33 Ciekawa jestem Ile Gb będą zajmować ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NieRobMiTak Re: Co wiadomo o The Sims 3? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.08, 20:47 Premiera gry będzie 20 lutego 2009!!! Planuję kupić ale tylko podstawkę... Ciekawa jestem tylko ceny??? Oby nie jakaś kosmiczna... // Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Assmadoll Re: Co wiadomo o The Sims 3? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.08, 12:37 20 lutego mam urodziny ! poproszę rodziców ;] simsy 2 też są super ale mam tylko 3 dodatki : - bezludna wyspa - nocne życie - osiedlowe życie i mi wystarcza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Assmadoll Re: Co wiadomo o The Sims 3? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.08, 12:37 20 lutego mam urodziny ! poproszę rodziców ;] simsy 2 też są super ale mam tylko 3 dodatki : - bezludna wyspa - nocne życie - osiedlowe życie i mi wystarcza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Duśka Re: Co wiadomo o The Sims 3? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.08, 21:32 Uwielbiam grę the sims jest to moja ulubiona gra i nie mogę się już doczekam części 3!!!;] Mam wszystkie ich części i dodatki, ale niestety one wprowadzają w nałóg. A ja chociaż sobie to uświadamiam to i tak gram xD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sim Re: Co wiadomo o The Sims 3? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.08, 18:02 simsy są super mam nadzieję że je nabyję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dunka Re: Co wiadomo o The Sims 3? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.08, 18:45 gamecorner.pl/gamecorner/1,86013,5895507,The_Sims_3___zobacz_jak_sie_gra.html To link do strony z filmem sims 3 pokazują całe okolice, jak tworzyć simsa BOSKIE ZOBACZCIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taxi Re: Co wiadomo o The Sims 3? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.08, 15:48 a ja uważam że nie ma sensu kupowqć ts3 juz wole poczekac na lepsze bo te roznic sie beda od 2 niewiele tylko kilka glupich elemencików ja poczekam na lepsza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sisi Re: Co wiadomo o The Sims 3? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.08, 15:41 a ja już mam wgrane na windowa xp 150 zł zapłaciłam, ale opłacało się. simsy 3 są the best............. A tak sobie myśle, czytałam komenty i gościu czy tam gościuwa czeka na the sims 4 i 5.... nienormalny człowiek chyba bo na simsach trójce się zakończy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niwwwww ażne Re: Co wiadomo o The Sims 3? IP: *.torun.mm.pl 10.11.08, 18:53 The sims 3 w Anglii nie ma! co to za kłamstwa też mam wszystkie Gry z serii The sims od 1do konica 2 sąąąąą SUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUPER kupes sobie the sims 3 szkoda że tylke kosztująą bo dużo kasy na nie wygałem jak przeliczyłem ok 2.000zł ejjjj co za sums niee??! ale co poradzić jak coś jest super musi byłć srogie :p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ta, co dużo grała Re: Co wiadomo o The Sims 3? IP: *.zgora.dialog.net.pl 12.11.08, 12:22 ludzie...zamiast patrzeć na jakieś banalne ludziki zajmijcie się swoim życiem...wy też możecie mieć zwierzaczki, podróżować i zakochiwać się...nie trzeba tworzyc siebie w grze. zacznijcie żyć i nie ograniczajmy się... żal. odpowiedz sobie na pytanie po co w to grasz. po co marnujesz czas na chore tworzenie nierealnej rzeczywistości stworzonej z tekstur. pomyśl nad tym i nad straconym czasem, którego nigdy nie odzyskasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emsi Re: Co wiadomo o The Sims 3? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.08, 16:52 Kocham The sims 2!Ta gra jest najlepszą grą na świecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Co wiadomo o The Sims 3? IP: *.ngates.nasze.pl 13.11.08, 17:54 Mogliby zrobi mozliwosc wyboru butów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roksana Re: Co wiadomo o The Sims 3? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.08, 21:03 Kto ci powiedział że nie da się zmieniać butów jak się da obejrzyj sobie filmik gamecorner.pl/gamecorner/1,86013,5895507,The_Sims_3___zobacz_jak_sie_gra.html Ta gra jest super nie mogę się już doczekać i raczej jej nie będę kupywać tylko ściągnę z neta ;P pisze tak bezbłędnie bo nie chce żeby żaden kujon się pruł do mnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AnEcIaOk Re: Co wiadomo o The Sims 3? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.08, 22:05 Ludzie nie mogę się doczekać simów 3, a do tych co gadają,że przez simy w nauce się zapuścić można, przecież można zaplanować czas spędzony przy kompie, np. 2, 3 godziny i koniec. Macie problemy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Co wiadomo o The Sims 3? IP: 80.54.97.* 14.11.08, 14:58 uwielbiam grę The Sims 1 i 2, już nie mogę doczekać się The Sims 3, wychodzą właśnie w moje urodziny ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Goscik Re: Co wiadomo o The Sims 3? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.08, 14:31 Ciekwae kiedy wejda The Sims 4 albo 5 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Co wiadomo o The Sims 3? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.08, 15:13 simsy wyjdą w lutym 2009 kocham simsy oddałabym wystkie pieniądze że by je mieć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: The Sims 3 Re: Co wiadomo o The Sims 3? IP: *.mobile.playmobile.pl 21.11.08, 16:03 A już dłużej tego nie zniose . Już nie mogę doczekac się premiery tej gry , oraz 1 dodatku . Dam za nie każde pieniądze . Odpowiedz Link Zgłoś