czaha3 21.03.08, 18:53 1.Jak zrobić żeby przyszedł włamywacz ? 2.Jak są takie jakby marzenia żeby sim flirtował z innym simem to jak to zrobić z nie znajomom osobą. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sunburn Re: Mam dwa pytanka 21.03.08, 22:55 ..."z nie znajomom osobą"... Cryste, dzieciaku, pisz najpierw swoje posty w wordzie, sprawdzaj pisownię, i dopiero wtedy wypowiadaj się na publicznym forum. Proszę, bo to aż boli Odpowiedz Link Zgłoś
noida Re: Mam dwa pytanka 23.03.08, 10:17 Z nieznajomym nie można. Musisz się z kim zaprzyjaźnić, bo obcy sim nie będzie chciał flirtować. O ile mi wiadomo, nie można nic zrobić tak normalnie, żeby przyszedł włamywacza. Można go chyba wywołać kodem. Ale jak nie zainstalujesz alarmu, to na pewno przyjdzie prędzej czy później Odpowiedz Link Zgłoś
olaaa238 Re: Mam dwa pytanka 01.09.08, 21:26 Hehe Włożyc najdroższe rzeczy na dworzu najlepiej najdroższą rzeźbę lub telewizor w domu to na pewno ukradnie I nie zakładaj alarmu A Filtrować z kimś zaprzyjaźnionym tylko!! Odpowiedz Link Zgłoś
wera9954 Re: Mam dwa pytanka 06.09.08, 22:30 1. Na włamywacza trzeba poczekać. Nie instaluj alarmu. 2. Z nieznajomym się nie da. Simy mogą flirtować tylko z zaprzyjaźnionymi Simami. Odpowiedz Link Zgłoś