Gość: szypki IP: *.chello.pl 17.04.08, 19:12 kto to jest Julek i dlaczego ma mnie obchodzić jego opinia w jakiejś niby wideorecenzji? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jant Re: Army of Two - recenzja gry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.08, 21:20 Ano, po upływie 20 sekund wideorecenzję z miejsca wyłączyłem. Kolejna, cholerna gra w strzelanie dla zamerykanizowanych dzieciaków? Świetnie. Ale wciskajcie to amerykanom, których wiedza o wojnach w jakich ich armia brała udział, wyniesiona została wyłącznie z holiłódzkich filmów. Neeeeeeeext Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kracz Re: Army of Two - recenzja gry IP: *.chello.pl 18.04.08, 09:06 moze i w to bym sobie pogral ale bez szalu -- 19 tysięcy darmowych gier on-line na ZAMBA.PL games.zamba.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cholo Re: Army of Two - recenzja gry IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.08, 09:39 polecam, zwlaszcza misja na uss constellation rzadzi! fajnie jest muslimow pozabijac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mic Re: Army of Two - recenzja gry IP: *.ptr.magnet.ie 05.05.08, 22:13 Fajna recka - szkoda ze gra sie prezentuje slabo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Army of Two - recenzja gry IP: *.chello.pl 14.01.09, 09:51 przeszedłem.. fajna gra . niezle pomysly z agro... fajne upgrady broni/ wspolpraca z komputerem jednak słabo wychodzi w porównaniu na przykład z rainbow six las vegas.... no ale to typowa gra na konsole jest wiec i komendy dla partnera musza byc proste .... ogolnie fajna strzelanka .. jak sie opanuje agro to juz troche monotonnie na koniec sie robi .... ALe ogólnie gra fajna Odpowiedz Link Zgłoś