Gość: maciek IP: *.multicon.pl 24.05.08, 20:56 Przereklamowany gniot dla fanow mangii i inych pokemonow . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fallen Re: Trzy koszmarne plotki na temat Węża IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.08, 21:39 Gniotem to chyba jestes ty dupku.Znajdz mi gre ktora ma taka wspaniala historie i tak dobrze sie przy niej bawimy.Skoro to jest gniot to ja nie wiem w co ty grasz.Tibia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Re: Trzy koszmarne plotki na temat Węża IP: *.multicon.pl 24.05.08, 23:35 Nie znam takich , znam lepsze . Oblivion , Daggerfall , orange box , gow , r6 , wipeout , forza , gt , flatout , mass effect i tak dalej ... W zadnej z nich nie ma nacpanych amfetamina , wielkookich dzieci . Pozatym sa duzo lepsze . Idz "se" na jutiub pokemony poogladaj , biedaku ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Re: Trzy koszmarne plotki na temat Węża IP: *.multicon.pl 24.05.08, 23:36 no i COD4 . Na multi , ale na iksie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bb Re: Trzy koszmarne plotki na temat Węża IP: *.chello.pl 25.05.08, 00:10 Fabułą MGSów zachwycają się tylko dzieci i niewykształcone bałwany Smutna prawda. Ta gra to zzynka z filmów i książek nic poza tym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marloon Re: Trzy koszmarne plotki na temat Węża IP: *.chello.pl 25.05.08, 11:45 No jasne, przecież inne gry nie kopiują po raz tysięczny tych samych pomysłów. Przecież GTA nie czerpie garściami z najlepszych gangsterskich tytułów, CoD 4 nie przedstawia wojny takiej jaką widzieliśmy w kinie mnóstwo razy, że o Oblivionie, Neverwinter i im podobnych nie wspomnę, bo przecież książek fantasy to zaledwie kilka na półce w księgarni stoi.. MGS zawsze miał wyjątkową fabułę, zakręconą w iście japońskim stylu, ale zawsze dobrą. Część pierwsza była majstersztykiem pod tym względem i mam nadzieję, że sKojima właśnie z jedynki czerpał pomysły do 4. I mam nadzieję, że będzie też mnóstwo nawiązań do świetnych filmów i książek. Wkońcu to właśnie jest oznaka oryginalności, a nie fabuła prosta jak konstrukcja cepa (patrz GTA). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rodzyn Re: Trzy koszmarne plotki na temat Węża IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.08, 15:15 W MGS pierwszy raz agralem jak mialem 9 moze 10 lat? nie pamietam, mialem do wyboru Black & White albo MGS u brata na kompie, on mi pomogl wybrac MGS 1 ;D No kurrr.. co sie wtedy dzialo Do dzisiaj wspominam te c zasy.. MGS 2 gralem (14 lat) na Moim pierwszym PS2 ;D POtem MGS 3 (17 lat) , ktore jmnie tak wciagnelo ze szok.. Teraz mam 19 lat iczekam na MGS 4 GOP, FABULA WYMIATA Zaden film w kinie nie dostarczy wam tyle wrazen co saga MGS.. Mimo to znie mowie ze inne ww tytóly sa zle.. gralem w kazda wymieniana gre.. ale Tytlko MGS mozna przejsc milion razy i zawsze sie odnajdzie cos ciekawego ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hjj Re: Trzy koszmarne plotki na temat Węża IP: *.chello.pl 25.05.08, 18:36 marloon oczywiście ze inne gry wykorzystują motywy, ale fani MGSa uważają to coś za ósmy cud świata i to jest żenująco śmieszne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marloon Re: Trzy koszmarne plotki na temat Węża IP: *.chello.pl 25.05.08, 19:50 hjj: Nie utożsamiam się z fanami MGSów, to faktycznie głupota uważać skradankę ze świetną fabuła za ósmy cud świata. Wkońcu to tylko gra, ale nie można zaprzeczyć że gra wyjątkowa i jak na swoje czasy z oryginalnym podejściem do gameplaya (mówię o pierwszym MGS, praktycznie wszystkie Splinter Celle, Thiefy i im podobne czerpały garściami z Metala). Tak się składa, że nie mam PS3 (wyrosłem z konsol ale mam zamiar przejść 4 u kumpla, choć nigdy wcześniej nie odwiedzałem znajomych w takim celu.. Zirytowała mnie natomiast jakaś durna argumentacja kolegi Maćka. Z całym szacunkiem, ale oprócz charakterystycznej dla Japończyków-scenarzystów metafizyki w scenariuszu, nie uświadczysz w MGS żadnych mangowych elementów. Polecam obejrzeć sobie pare dobrych azjatyckich filmów, tam również dostrzeżesz tą metafizykę.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marloon Re: Trzy koszmarne plotki na temat Węża IP: *.chello.pl 25.05.08, 19:52 Pozatym wyraźnie pachnie zazdrością Masz 360 i żałujesz, że Metal Gear Solid 4 jest ekskluziwem na PS3 ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hj Re: Trzy koszmarne plotki na temat Węża IP: *.chello.pl 26.05.08, 17:48 MGS jest śmieszny mam nadzieję, że będzie finansową klapą i w końcu Sony pogoni Koimę w diabły Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LL1 Re: Trzy koszmarne plotki na temat Węża IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.08, 19:50 Ci co twierdzą, że fabuła MGS jest "śmieszna" prawdopodobnie albo nie znają angielskiego albo w MGS'a nie grali co i tak nie przeszkada im strugać "wielkiego" krytyka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aris Re: Trzy koszmarne plotki na temat Węża IP: *.acn.waw.pl 26.05.08, 20:37 jak ktos psize z mgs sa dzieci z wielkimi oczami to chyba z afryki jest. ja w to nie gralem ale tytul szanuje. NIe widzialem na zadnych screenach jakis mangowych rozwiazan lol. Czasem ludzie sa smieszni. Zagraj poznaj krytykuj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Trzy koszmarne plotki na temat Węża IP: *.icpnet.pl 27.05.08, 20:27 MGS to wielka gra a ci co ją krytykują to chyba wogule w nią nie grali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Długiwążżżż Re: Trzy koszmarne plotki na temat Węża IP: *.chello.pl 28.05.08, 14:59 No właśnie widać fan węża pisze w ogóle razem i przez "u". Dziękuję za uwagę buhahahaha Tylko taki kwiat inteligencji potrafi docenić Szneja bahahaa haah ahaha hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Snake Re: Trzy koszmarne plotki na temat Węża IP: 195.117.56.* 29.05.08, 14:36 Ludzie, jak tak poczytałem sobie te Wasze dywagacje i fanfarony, to ręce mi opadły. Mam ponad 30 lat, a w serię MGS gram od początku jej istnienia. Jak najbardziej zgadzam się z twierdzeniem, że fabuła jest genia i wciąga niesamowicie, ale jest podstawowy warunek: TRZEBA znać język angielski - wtedy gra nabiera zupełnie innego sensu i nie wydaje się idiotyczna, tak jak tu niektórzy próbowali udowodnić. Cóż... nauczcie się języka, spróbujcie zagrać w MGS to potem możemy podyskutować na temat tej gry oraz na temat japońskiej kultury, która ma swoje odzwierciedlenie we wszyskich produkcjach z kraju kwitnącej wiśni. Pozdraiwam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: h Re: Trzy koszmarne plotki na temat Węża IP: *.chello.pl 30.05.08, 23:20 eurogamer 8/10 no to kodźima "rządzi" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LL1 Re: Trzy koszmarne plotki na temat Węża IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.08, 02:59 Jak ja kocham takie trolowanie. IGN UK: 9.9/10, GamePro: 10/10, POM UK: 10/10, Game Master UK: 9.7/10 Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamil Re: Trzy koszmarne plotki na temat Węża IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.08, 18:31 No tak bez niczzego mozemy stwierdzic, ze MGS4 bedzie zajebisty, tak samo mozemy stwierdzic ze poprzednie czesci tez byly. ja jednak przewidze wam cala historie. jak to zawsze bywa, wpadasz, ladujesz, wplywasz, podkopujesz sie na teren wroga, do tego nuklearna zaglada, jestes sam na poczatku jest tak zawsze. po kolei pokonujesz bosow, bedzie ich od 5 do 7 z niektorymi spotkasz sie nawet po 2 raazy. na koniec hapy end a potem zaskoczenie. wszystkie serie MGS sa do siebie bardzo podobne, skradanka, sieczka, bos, filmik, skradanka, filmik bos i metal rex, gear albo inny metal. pierwszy metal na PSX zeczywiscie zaskoczyl wszystkich, teraz dostajemy poprostu kolejna zupke hinska ale z innym makaronem i przyprawami. kto zagral w MGS poznal schemat to wie jak bedzie wygladal kolejny 5,6,7,8, skradanie, filmik, bos, filmik, skradanie i metal rex powoli wieje nuda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lelo Re: Trzy koszmarne plotki na temat Węża IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.08, 11:52 metal gear solid 4 jest świetną gierką Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lelo Re: Trzy koszmarne plotki na temat Węża IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.08, 12:01 Hideo zrobił gre swietną ,troche przesadził z filmikami,niektóre trwaja strasznie długo,sa efekciarskie,niektóre przynudzają,cożfabuła wciaga,ale wydaje mi się ze przydało by się wiecej grania niż ogladaniamoże przy 5 cześci bedzie inaczejpolecam. Odpowiedz Link Zgłoś
asgan Re: Trzy koszmarne plotki na temat Węża 18.06.08, 19:30 Ależ oczywiście Wszyscy macie racje. Nie wiem tylko dlaczego ktoś kto ma XBoxa wypowiada się na temat gry w którą nie grał... Mam PS3 i mam MGS4. Według mnie jest to dobra gra bo ma ciekawą fabułę. Jeżeli nie lubicie gier takiego typu to po co w nie gracie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JJ Re: Trzy koszmarne plotki na temat Węża IP: *.multimo.pl 23.07.09, 14:43 Gra ma świetną fabułę, doskonałą grafikę i muzykę. Gra jest najwyżej ocenioną grą w 2009 roku przez całą branżę. Odpowiedz Link Zgłoś