Dodaj do ulubionych

Harry Potter jako gra MMO?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.08, 15:26
Może się udać, może jakieś dzieci kupią grę... ale może robi wielką różnicę, bo jak dla mnie seria HP jest już przereklamowana i wszystkim się znudziła.
Obserwuj wątek
    • Gość: ewander Re: Harry Potter jako gra MMO? IP: *.chello.pl 09.06.08, 15:34
      No to świat się kończy naprawdę tongue_out Poter mmo
    • Gość: Strach Re: Harry Potter jako gra MMO? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.08, 06:27
      Boze widzisz i nie grzmisz.
    • Gość: nvm Re: Harry Potter jako gra MMO? IP: *.chello.pl 10.06.08, 11:51
      Potter EMOrpg^^
    • Gość: Stalk3R Re: Harry Potter jako gra MMO? IP: *.toya.net.pl 10.06.08, 17:07
      A mi się wydaje, że to dobry pomysł.. Sam nie jestem jakims szczegolnym fanem HP ale było już tyle singli, że przyda sie mała odmiana. Napewno znajdzie się wiele fanów seri HP ktorzy z miłą chęcią zagrają sobie po sieci z innymi big_grin.. Moje zdanie.
    • Gość: Luna Lovegood Re: Harry Potter jako gra MMO? IP: *.iwacom.net.pl 29.06.08, 13:33
      bardzo mi się podoba taki pomysł!
    • prezzzes Re: Harry Potter jako gra MMO? 29.06.08, 16:02
      Jakoś powoli wszystkie MMO zaczynają mi się zlewać w jedną breję. I nawet na
      grach o, wydawałoby się, świeżym pomyśle (jak niedawni "piraci", których
      abonament na miesiąc wykupiłem) jadą stęchlizną...
    • Gość: Gość Re: Harry Potter jako gra MMO? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.08, 10:18
      Mi sie bardzo podoba ten pomysl tongue_outP Bardzo lubie Harrego pottera filmy i ksiazki,ale jakos gier nie lykam uncertain

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka