Dodaj do ulubionych

Wii tylko dla dorosłych?

12.06.08, 12:40
Mam już Wii a te dwa filmiki już w 100% przekonały mnie do Wii Fit!!
Moja dziewczyna też się ucieszy smile
Pozdrawiam
www.lukaszslowak.com [homepage]
Obserwuj wątek
    • Gość: Jason Re: Wii tylko dla dorosłych? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.08, 13:48
      Każdy kupuje to co lubi.
      Dla mnie Wii nie jest konsolą tylko jakimś przyrządem rehabilitacyjnym!

Powinni zmienić branżę.
    • Gość: sebo22 Re: Wii tylko dla dorosłych? IP: *.it-net.pl 12.06.08, 13:56
      A gdzie ta laleczka z I filmu schowała wiimote ?? big_grin
      W końcu trzeba ruszać tyłeczkiem haha

www.NaWymiane.pl - wymiana gier
    • Gość: Maxs Re: Wii tylko dla dorosłych? IP: *.vlan127.corcoran.lubman.net.pl 12.06.08, 14:32
      Mistrzyni smile
    • Gość: hkgdkd Re: Wii tylko dla dorosłych? IP: *.chello.pl 12.06.08, 17:38
      shake shake shaake tyyłeczkiem!!!!!!!! Xbox i Ps3 mogą się schować
    • Gość: Kwestiusz Re: Wii tylko dla dorosłych? IP: *.as.kn.pl 12.06.08, 18:51
      Wii bije na głowę wszystkie inne konsolę. PS3, XBOX - nic nowego nie wniosły. Jedynie grafa dobra. Ale prawdziwa rewolucja w rozrywce to właśnie Wii.

A co do artykułu to myślałem, że chodzi jakąś grę sexualną, w której wiilot robi za... big_grin
    • Gość: hh Re: Wii tylko dla dorosłych? IP: *.chello.pl 12.06.08, 21:36
      WiiBrator to w Wii 2 pewnie będzie wink
    • Gość: j_uk_dev Re: Wii tylko dla dorosłych? IP: *.ukonline.co.uk 13.06.08, 03:22
      WiiFit - interaktywna waga łazienkowa wink Prawdę mówiąc nie zachwyciło mnie to. Generalnie Wii mnie nie zachwyca, aczkolwiek dałem tej konsolce szansę w przypadku DanceDanceRevolution, bo uwielbiam tą grę ( to dopiero wyciska z człowieka siódme poty! ) i... niestety Konami zepsuło doskonały pomysł w dodatku dodając najbardziej badziewną matę. Wii to nie jest typowa konsola, którą człowiek ma ochotę włączyć po ciężkim dniu w pracy smile Może nabędę Wii jak wyjdzie WiiWare SDK, ale na razie cisza w Nintendo na ten temat.
    • Gość: gfggs Re: Wii tylko dla dorosłych? IP: *.chello.pl 16.06.08, 20:07
      wi do bani

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka