neuroup 12.06.08, 12:40 Mam już Wii a te dwa filmiki już w 100% przekonały mnie do Wii Fit!! Moja dziewczyna też się ucieszy Pozdrawiam www.lukaszslowak.com [homepage] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jason Re: Wii tylko dla dorosłych? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.08, 13:48 Każdy kupuje to co lubi. Dla mnie Wii nie jest konsolą tylko jakimś przyrządem rehabilitacyjnym! Powinni zmienić branżę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sebo22 Re: Wii tylko dla dorosłych? IP: *.it-net.pl 12.06.08, 13:56 A gdzie ta laleczka z I filmu schowała wiimote ?? W końcu trzeba ruszać tyłeczkiem haha www.NaWymiane.pl - wymiana gier Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maxs Re: Wii tylko dla dorosłych? IP: *.vlan127.corcoran.lubman.net.pl 12.06.08, 14:32 Mistrzyni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hkgdkd Re: Wii tylko dla dorosłych? IP: *.chello.pl 12.06.08, 17:38 shake shake shaake tyyłeczkiem!!!!!!!! Xbox i Ps3 mogą się schować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kwestiusz Re: Wii tylko dla dorosłych? IP: *.as.kn.pl 12.06.08, 18:51 Wii bije na głowę wszystkie inne konsolę. PS3, XBOX - nic nowego nie wniosły. Jedynie grafa dobra. Ale prawdziwa rewolucja w rozrywce to właśnie Wii. A co do artykułu to myślałem, że chodzi jakąś grę sexualną, w której wiilot robi za... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hh Re: Wii tylko dla dorosłych? IP: *.chello.pl 12.06.08, 21:36 WiiBrator to w Wii 2 pewnie będzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j_uk_dev Re: Wii tylko dla dorosłych? IP: *.ukonline.co.uk 13.06.08, 03:22 WiiFit - interaktywna waga łazienkowa Prawdę mówiąc nie zachwyciło mnie to. Generalnie Wii mnie nie zachwyca, aczkolwiek dałem tej konsolce szansę w przypadku DanceDanceRevolution, bo uwielbiam tą grę ( to dopiero wyciska z człowieka siódme poty! ) i... niestety Konami zepsuło doskonały pomysł w dodatku dodając najbardziej badziewną matę. Wii to nie jest typowa konsola, którą człowiek ma ochotę włączyć po ciężkim dniu w pracy Może nabędę Wii jak wyjdzie WiiWare SDK, ale na razie cisza w Nintendo na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gfggs Re: Wii tylko dla dorosłych? IP: *.chello.pl 16.06.08, 20:07 wi do bani Odpowiedz Link Zgłoś