jabbur 12.06.08, 15:01 Bluznierstwo i znak czasow Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
radek.zaleski Re: Civilization: Revolution - bluźnierstwo czy z 12.06.08, 15:43 no co Ty, to będzie super gra. wracaj do swojej amigi leszczu Odpowiedz Link Zgłoś
jabbur Re: Civilization: Revolution - bluźnierstwo czy z 13.06.08, 14:44 Jak juz co, to do PC AT 286 Takie czasy, ze gry zrobily sie jak kobiety - piekne, sztuczne i glupie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sebo22 Re: Civilization: Revolution - bluźnierstwo czy z IP: *.it-net.pl 13.06.08, 15:38 jabbur: tylko nie mow ze wolisz brzydkie i mądre dziewczyny haha a co do civ to w jedynke na amidze gralo mi sie fantastycznie. kazda nowa czesc coraz mniej mi sie podobala. ciekawe jak bedzie z civ IV .... www.nawymiane.pl wymiana gier Odpowiedz Link Zgłoś
jabbur Re: Civilization: Revolution - bluźnierstwo czy z 13.06.08, 16:44 Eeeenie - madre i ladne. Jak - dajmy na to - CIV II BTW ta CIV troche mi przypomina Mega-Lo-Manie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wendigo Re: Civilization: Revolution - bluźnierstwo czy z IP: *.chello.pl 13.06.08, 18:05 A MegaLoMania była znakomita, więc i to ma szanse odnieść sukces Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asga Re: Civilization: Revolution - bluźnierstwo czy z IP: *.adsl.inetia.pl 14.06.08, 11:46 A wlasnie ze to jest powrot do korzeni, bo stopien skomplikowania bedzie taki jak w Civ I. I to jest plus, bo taka Civ IV jest juz przekombinowana. A w jedynke sie fajnie relaksujaco gralo, bez zamartwianiem sie roznymi pie..mi ktore potem dodano Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Civilization: Revolution - bluźnierstwo czy z IP: 89.100.73.* 14.06.08, 15:44 bardzo fajna gra - civ4 koncze na najwyzszym poziomie, a i tak dobrze sie bawie na revolution. To kawal dobrej roboty, i szczerze powiedziawszy mam nadzieje, ze grafika w civ5 bedzie przypominala ta wlasnie. I nie sadze, zeby to byla gra dla niedzielnych graczy - niech ci wszyscy twardzi 'pro' sproboja powalczyc online w revolution, a okaze sie, ze meczenie civ4 z komputerem to wlasnie jest niedzielna strategia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Felek Re: Civilization: Revolution - bluźnierstwo czy z IP: *.net.euron.pl 14.06.08, 22:42 Do autora: Najpierw dowiedz się jaka jest wymowa słowa Civilization, a dopiero potem rób nagranie. Aż uszy bolą od tego spolszczonego angielskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AtoL Re: Civilization: Revolution - bluźnierstwo czy z IP: *.e-wro.net.pl 15.06.08, 10:59 Patrzac na tą wersje civilki ręce mi opadaja. Za jakeś kilka lat możliwe że dostaniemy FPP pod nazwą Civilization : Warrior czy coś takiego. Najgorsze jest to że ta wersja musiała powstać bo teraz bez gry na konsole się nie istnieje (patrz GTA, dopiero 3 pokazała jakim rynkiem jest konsola). Szkoda ze z zaawansowanej i jak ktoś powiedział przekombinowanej gry zrobiła się bajeczka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miodek Re: Civilization: Revolution - bluźnierstwo czy z IP: *.aster.pl 15.06.08, 12:41 Akcent na drugą od końca! Nie zaciągać. Nie akcentować na pierwszą sylabę, to nie język czeski, to nie góralszczyzna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: riv Civilization: Revolution - bluźnierstwo czy zna.. IP: *.chello.pl 15.06.08, 22:32 jak zwykle słabo. Ocena 2/5 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mark Re: Civilization: Revolution - bluźnierstwo czy z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.08, 09:22 Jak wiadomo cywilizacja skonczyla sie Kill'em all! Odpowiedz Link Zgłoś
neuroup Re: Civilization: Revolution - bluźnierstwo czy z 17.06.08, 17:32 Jestem załamany tym, że nie będzie wersji PC Pomimo, że mam Wii uważam, że to skandal, że taki tytuł nie wychodzi na PC. To jest śmierć PC! Jaki fajny tytuł wychodzi tylko na PC ?? Żaden. Pozdrawiam www.lukaszslowak.com ==>homepage Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cwir Re: Civilization: Revolution - bluźnierstwo czy z IP: *.demon.co.uk 17.06.08, 17:38 Gra jest swietna, zagrywam sie w nia od Piatku i sie oderwac nie moge. Gram w Civki od jedynki, w Civ4:BtS gralem do Piatku. A ty autorzyno masz klepki na oczach i z takim podejsciem sie do krytyki gier nie nadajesz.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Civilization: Revolution - bluźnierstwo czy z IP: *.zdnet.azartsat.pl 17.06.08, 17:57 Wielkie mi co... już na PSX była Civilization 2. Zgłębcie temat, o którym piszecie, nieuki ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cytrus Re: Civilization: Revolution - bluźnierstwo czy z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.08, 18:19 panowie przyzwyczajajcie się do tego że żaden wielki tytuł nie obejdzie się bez konsol, prawda jest taka że konsole to maszynki do grania, a pecet internet i praca. W zach krajach tak jest, rynek pc spada na rzecz konsol, tytuły takie jak crysis są już zapowiedziane na konsole. Do tego dochodzi ogromne piractwo na pc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ble Re: Civilization: Revolution - bluźnierstwo czy z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.08, 18:53 w dziedzinie gier wideo czas pc sie skonczyl - czy tego chcecie, czy nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dddd Re: Civilization: Revolution - bluźnierstwo czy z IP: *.net.autocom.pl 17.06.08, 18:55 Civ 4 dawala tak po garach, ze mi czasu na nia nie starczalo. Mam nadzieje, ze Revolution bedzie uproszczona tak coby czlowiek mogl cos podzialac bez poswiecania czasu na maxa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miły Re: Civilization: Revolution - bluźnierstwo czy z IP: *.bethere.co.uk 17.06.08, 18:58 A ja chyba jestem za stary i już nie taki cierpliwy bo po kilku latach przerwy początek jednej z nowszych wersji kompletnie mnie znudził. Nie mam na to czasu, a może na jakimś wolnym trybie grałem. Po prostu kompletnie mnie nie jarało że mogę sobie coś nowego zbudować itd. Brak czegoś co by naprawdę wciągnęło. Chyba źle do niej podszedłem bo mając porównanie do gier bardziej typu RTS jak stary dobry StarCraft to CIV jakoś siadło. Odpowiedz Link Zgłoś
badjuk Re: Civilization: Revolution - bluźnierstwo czy z 17.06.08, 22:30 jejku ale dzicinada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pfu Re: Civilization: Revolution - bluźnierstwo czy z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.08, 22:59 gamecorner.pl/ojej, tekst napisany tak jakby to obchodzilo starych graczy, mnie to nie rusza, mam w co grać, np. QW pierwsza wersja ukazala się około 10lat temu, a dzisiaj mamy kilka rozwijanych klientow QW, i gramy . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pfu Re: Civilization: Revolution - bluźnierstwo czy z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.08, 23:00 Polecam freeciv, tak w ogole . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vasc Re: Civilization: Revolution - bluźnierstwo czy z IP: *.strong-pc.com 18.06.08, 00:06 @Felek: Tak jak autor, słowo Civilization wymawiają Amerykanie. Nie bądź ignorantem, nie jesteś najmądrzejszy. Odpowiedz Link Zgłoś
ausir Re: Civilization: Revolution - bluźnierstwo czy z 18.06.08, 03:11 "Jaki fajny tytuł wychodzi tylko na PC ?? Żaden. " "panowie przyzwyczajajcie się do tego że żaden wielki tytuł nie obejdzie się bez konsol" Przypomnijcie mi, na jaką konsolę wychodzi StarCraft 2? Odpowiedz Link Zgłoś