Dodaj do ulubionych

Fallout 3 po polsku

• Gość: gość Re: Fallout 3 po polsku IP: *.icpnet.pl 26.06.08, 23:15
      tylko po angielsku "war, war never changes" jest w stanie zrobic mi gesia skorke. z zasady nie gram w polskojezyczne wersje bo to juz nie sa oryginaly. to tak, jakby ogladac brudnego harry'ego po germansku. ja pitole, to az boli!
    • kessarath Re: Fallout 3 po polsku 26.06.08, 23:21
      HAHAHA! Cenega sie zalamie jak poczyta opinie!
    • Gość: mieczysław moczar Re: Fallout 3 po polsku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.08, 23:36
      spokojnie, można kupić angielską od wydawcy - choć pewnie szybko im się wyczerpią zapasy. wtedy trzeba będzie sprowadzać z zagranicy. ale warto zapłacić każdą cenę, żeby nie mieć gry spapranej przez ułomnego wydawcę.
    • Gość: Mieczysław Fogg Re: Fallout 3 po polsku IP: *.xdsl.centertel.pl 26.06.08, 23:49
      No i szlag trafi cały klimat! Będziemy mieli jakieś "wojna, wojna nigdy się nie zmienia" zamiast nieśmiertelnego "War, war never changes" Rona Perlmana. Miałem okazję widzieć intro Fallouta po niemiecku... Tam było jakieś "Krieg, krieg coś tam coś tam" o zgrozo nie ścierpię takiej zniewagi w polskiej wersji!
    • nessie-jp Re: Fallout 3 po polsku 26.06.08, 23:53
      --> Atol
    • Gość: ja Re: Fallout 3 po polsku IP: *.aster.pl 26.06.08, 23:53
      jakiś debil się pode mnie podszywa nie ładnie... a jak zrobią pełną polską to jest pełno sklepów internetowych, które będą oferować grę po angielsku i problem rozwiązany ... ba podejrzewam, że postarają się ściągnąć nawet z USA wypasioną wersję kolekcjonerską .. cenega chce zarżnąć grę to jej problem ... to 21 wiek nie jesteśmy skazani tylko na nich
    • Gość: :P Re: Fallout 3 po polsku IP: *.xdsl.centertel.pl 27.06.08, 00:01
      Mieczysław Fogg polski artysta którego piosenka została wykorzystana w przerobionym Teaserze Fallota 3. Próbka tego co nas czeka Panie Moczar.
    • Gość: Ryslaw Re: Fallout 3 po polsku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.08, 00:07
      Z tego co wiem, będzie do wyboru ang/pl. I problem z głowy.
    • Gość: :P Re: Fallout 3 po polsku IP: *.xdsl.centertel.pl 27.06.08, 00:10
      Człowiek zamieszcza aluzję do filmu który w obecnej sytuacji nabiera nowego znaczenia a tu jakiś debil oskarża o podszywanie... Żółta kartka tongue_out
    • Gość: q Re: Fallout 3 po polsku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.08, 01:34
      żeby zepsuć klimat ta gra musiałaby go wcześniej mieć. Wyjątkowo nie przypadł mi do gustu Oblivion i Morrowind więc obawiam się najgorszego po Falloucie 3.
    • Gość: gość Re: Fallout 3 po polsku IP: *.chello.pl 27.06.08, 07:25
      F3 tylko na X360.
    • Gość: tami Re: Fallout 3 po polsku IP: *.fathaco.com 27.06.08, 07:56
      Panowie ale to musi miec dubbing, mimo 18+ na pudelku, gra jest kierowana do 13-15 latkow IMO.
      A taki ktos niemusi sie perfekt angielskim poslugiwac (jesli wogoole), wiec robi sie pod niego wersje.

W Polsce nadal kroluje przekonanie ze gry komputerowe sa dla dzieci. I ktos na gorze w cenega stwierdzil, pal diabli fanatykow, oni i tak juz wymarli. Zroby cos zeby sie sprzedalo na max na full i wogoole, a dzieciak jak zobaczy polski dubbing to bedzie przebieral nogami zeby to kupic. Po drugie matka z ojcem (ktorzy na 18+ i tak uwagi niezwroca) chetniej dziecku dubbingowna wersje kupia - bo niebedzie przylazil i dupy trul ze czegos nierozumie lol.

Dla fallout maniakow zostaje f1 i f2 + restoration project (dostepne lokacje, usuniete z f2 przez tworcow). F3 bedzie gra prostsza i obawiam sie ze to bedzie juz _ACTIONSHOOTER_crp_GAME, vide zapowiedzi wypuszczenia tego na konsole Oo

Na pudelku powinien byc napis:
      "porzuccie wszelka nadzieje, wy ktorzy uruchamiacie ta gre, a pamietacie f1 i f2"
    • Gość: Xx Re: Fallout 3 po polsku IP: *.um.wroc.pl 27.06.08, 08:11
      koszmar co zrobili z intrem tactics'a- i az serce krwawi co chcą zrobić teraz. na fallouta moglabym wydac 100, 200 a nawet i 500zł jakbym wiedziala ze gra bedzie tego warta. a Tu się szykuje najbardziej oczekiwana i zarazem najbardziej udupiona gra roku 2008.
    • Gość: Gość Re: Fallout 3 po polsku IP: *.elbud.gda.pl 27.06.08, 08:34
      Jak sie komus nie bedzie podobala wersja z dubbingiem to zawsze moze zakupic werjsje angielskojezyczna. I o co tyle krzyku?
      • Gość: mer Re: Fallout 3 po polsku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.08, 11:48
        Zawsze można kupić wersje angielską z zagranicy? Oczywiście jest to dobre wyjście. Tylko przesyłka kosztuje przeważnie tyle co sama gra. I nie wielu graczy przez jakichś idiotów z Cenegi może sobie na to pozwolić!
    • Gość: xxx Re: Fallout 3 po polsku IP: 62.29.253.* 27.06.08, 08:41
      No to sie kupi wersje en. Szkoda, ze nie bedzie tlumaczenia kinowego. Dubing to shit.
    • Gość: Gość Re: Fallout 3 po polsku IP: *.cenega.pl 27.06.08, 09:40
      jak zrobia tak dobre tlumaczenia jak np w assassins creed to kupie to gre chyba ze 3 razy. a swoja droga to byloby super jakby zrobili jeszcze wersje oryginalna (z napisami czy cos). fallout to jednak fallout! ale i tak szacunek sie nalezy cenedze ze sie podjela tak duzego tematu
    • Gość: Trupiec Re: Fallout 3 po polsku IP: *.adsl.inetia.pl 27.06.08, 10:32
      Szacunek..? Kupili Cie, czy coś..?
      Litości człowieku. Z przekroju fanów fallouta wynika bez specjalnego filozofowania, że dubbing nie jest tym co tygryski lubią najbardziej. Tami dobrze napisał.
      Cenega celuje w sprzedaż masową. Trzynastolatki z groźnymi minami i rodzice z grubymi portfelami.
      Szacunek..? Za co..? Że chce wykastrować legendę (Która swoją drogą dzięki Bethezdzie i tak nie ma przynajmniej jednego jaja) w imię maksymalnego zysku..? Tfu!
    • Gość: Co? Re: Fallout 3 po polsku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.08, 12:02
      Nie! My chcemy wersję kinową!
    • Gość: tomtom Re: Fallout 3 po polsku IP: *.icpnet.pl 27.06.08, 12:47
      to jest ta dobra wiadamość ...omg, zostawcie
      orginalny język !!! spolszczenia sądo bani
    • Gość: thor Re: Fallout 3 po polsku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.08, 14:26
      ale banda frustratów
      co wam przeszkadza że oprócz wersji oryginalnej bedzie wersja polska?

jak czytam wasze komentarze to już wiem że czego by w tej grze nie było wy i tak napiszecie w swoich recenzjach że gra jest do kitu w porównaniu z F1 i F2

ja jak patrze na ten krótki filmik to zyje nadzieja że klimat zostanie zachowany
      na filmiku jest zachowany ZDECYDOWANIE
    • Gość: Gość Re: Fallout 3 po polsku IP: *.chello.pl 27.06.08, 14:54
      Jesli bedzie tylko polska wersja to ja na pewno jej nie kupie, a jedynie sciagne z neta bo jesli bedzie spolszczona i uslysze tam jakies slowa np. fasolki z na wspolnaj to mnie szlag trafi ze zje...i najlepsza gre swiata, na ktora czekam juz od dwoch lat!!!!!

i ktos racje powiedzial, ze wiekszosc ludzi mysli, ze gry to zabawka dla dzieci...

pomyslcie o tym, wy ktorzy sprzedajecie te gry, ze jesli ktos kupuje oryginal to jest fanem (40% przypadkow), jest rodzicem (20%), lubi grac w fajne gry (40%)

to bylem ja jarzabek lat 45
    • Gość: Trupiec Re: Fallout 3 po polsku IP: *.adsl.inetia.pl 27.06.08, 15:01
      Fajnie. A teraz spójrz na to oczami wyobraźni.
      Klimatyczny wjazd. Żarówka się zapala. W tle zaczyna drgać miła melodyjka, która uroczo się kontrastuje z zardzewiałym autobusem i sypiącymi się murami miasta.
      Pełen klimat, falloutem czuć w powietrzu.
      Na pierwszy plan wychodzi ten sympatyczny pan w hełmie przypominającym krzyżówkę średniowiecznego garnczkowego z maską przeciw gazową.
      Gęba się sama uśmiecha, co..?
      A teraz dodaj pod to wszystko kochanego i lubianego Olbrychskiego, który charczy Ci z głośników: "Wysyłam swojego najlepszego człowieka na misje ważniejszą niż inne(...)".
      Pasuje..? No chyba nie bardzo. Ale możemy powiedzieć, że pasowało do Assassins Creed..? Moim zdaniem nie (Co moim zdaniem nie oznacza, że Olbrychski skaszanił sprawę. Zwyczajnie nie klei się z tym, co reprezentuje sobą gra. Moim zdaniem przynajmniej).
      Na koniec dodajmy jeszcze "Wojna. Wojna nigdy się nie kończy" i mamy cudowną polonizacje na miarę panów z Cenegi.
    • Gość: Trupiec Re: Fallout 3 po polsku IP: *.adsl.inetia.pl 27.06.08, 15:03
      PS. Swoją odpowiedź dedykowałem panu Thorowi.
    • Gość: Fundak Re: Fallout 3 po polsku IP: *.debica140.tnp.pl 29.06.08, 22:02
      Niech się schowa diablo 3. To jest rzecz na którą warto czekać.
    • Gość: thor Re: Fallout 3 po polsku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.08, 11:02
      Trupiec:
      nie doczytałeś
      a kto Ci każe kupowac polska wersję?
      pozatym wysoce prawdopodobne że nawet w polskiej wersji bedziesz miał do wyboru:
      angielski lub polski

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka