Dodaj do ulubionych

Microsoft przedkłada Xbox 360 nad PC

• Gość: marciof Re: Microsoft przedkłada Xbox 360 nad PC IP: *.aster.pl 03.07.08, 19:13
      PC nigdy niie umrze!! Nie rozumiecie że jesli umrze pecet to umra tez notebooki i konole!PC poprostu jest i bedzie
    • Gość: Strach Re: Microsoft przedkłada Xbox 360 nad PC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.08, 06:38
      Bo przeciz na czyms robia te gry, nie na konsolach. big_grin
    • Gość: Jason Re: Microsoft przedkłada Xbox 360 nad PC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.08, 09:18
      Najpierw byl PSX potem ps2,to byly czasy(MGS3,GT4,RE4 i wiele innych.Potem pojawil sie pecet,Half Life 2,Stalker, Crysis,FarCry. Jednak po czasie nie moglem patrzec na Pc bo co gra wchodzila to trzeba bylo myslec o wymianie podzespolow a mimo to grafa czy plynnosc rozgrywki byly ?takie se?W ogole wiele gier na pieca bylo i wygladalo na takie sztuczne!Zwlaszcza jak widzialem te Rpegi u kumpli ,co tak sie szczyca tym PC ,ty.Ja wole FPP Czy to dobre wyscigi. Kiedy zobaczylem u kumpla na PS3 BURNOUTtongue_outARADISE to decyzja mogla byc jedna..Takiej gry pomyslalem nie ma na PC a nawet zadna nie moze sie do niej zblizyc jakoscia!Grafa jak zyleta,60fps i ani drgnie zeby spajsc,rozbudowanie miasta. Kurde, ta konsola ma moc!potem dowiedzialem sie ze w przyszlosci zmierzaja na nia takie tytuly jak MGS4,Killzone2,GT5,DRIVER5,czy Half Life3. A jaka przyszlosc mnie czekala np PC?Tytuly policzone na jednej rece,Konsole, to w nich jest przyszlosc!I nie ma co bronic Pc.Dobry sprzet powinien sam sie obronic tak jak to robia konsole
    • slawomir.serafin Re: Microsoft przedkłada Xbox 360 nad PC 05.07.08, 01:26
      "Kiedy zobaczylem u kumpla na PS3 BURNOUTtongue_outARADISE to decyzja mogla byc jedna..Takiej gry pomyslalem nie ma na PC a nawet zadna nie moze sie do niej zblizyc jakoscia!"

nie chcę Cię załamywać, ale Burnout Paradise będzie też na PC. I będzie lepiej wyglądał smile Więc gdzieś się chyba twoje rozumowanie sypie big_grin
    • Gość: osa Re: Microsoft przedkłada Xbox 360 nad PC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.08, 10:05
      xbox 360 jest lepszy od PC bo co 2-3 lata musisz dokupywac nowy sprzet, i zeby pograc w Assassin's creed'a na FULL DETALACH na PC wydasz za skrzynke z 2000zl+, a xbox 360 arcade 800 zl, assassin's creed na iksa i full detale i dziala ci bez laga, a ciekawe kiedy wyjdzie halo 3 na kompa, chyba wogule bo by komp wybuch, jak ja mam halo 2 na iksa i dziala mi bez laga tylko jak zasadza mi biale grunty na legendary z 5 granatow to jest maly lag, na kompie to nie wspomne, jak mi halo 1 na kompa muli to co powiedziec o halo 2 na kompa,a jak by wyszlo halo 3 to by komp wybuch!!!
    • Gość: Jason Re: Microsoft przedkłada Xbox 360 nad PC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.08, 22:54
      slawomir.serafin to ze teraz se na pc ma wyjsc to niech wychodzi. Ale to ze graficznie ma wygladac lepiej tos z pieca spadl.I jeszcze moze powiesz ze bedzie mialo lepsza dynamike?Ja juz dawno skonczylem ta gierke i czekam na nowego burnouta ktory ma zaatakowac wiosna 2009,i ja juz bede w niego naginal gdy ty w tym czasie moze zagrasz w Paradise o ile odpalisz.Pamietaj to tytul pisany glownie pod konsole,pc w takim stopniu nie podola.Amen
    • Gość: MM Re: Microsoft przedkłada Xbox 360 nad PC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.08, 13:54
      Ta dyskusja nie doprowadzi nikogo do kompromisu, bo gdzie w grę wchodzą pieniądze to i emocje. Piecyk ma swoje zalety i wady podobnie jak konsole. Mam dość dobrego kompa (po modernizacji: intel dual 2 core e8500, BFG 8800GT OC i 4 GB RAMu oraz vistę home premium 64) ale teraz zamierzam kupic konsolę bo pecet służy równiez do pracy. To ostatnie ma taki wpływ na sytuację: instalowanie kolejnej gry a potem kolejnych patchy nie do końca jest obojętne dla stabilności systemu (nie ważne czy to xp czy vista), więc gdy kolejny raz zmuszony jestem reinstalować system i cały niezbędny soft to mnie wkurza ta cała strata czasu. Konsole odpalasz i grasz. Komp staje się znów coraz mniej wszechstronny. Specjalizacja! Co do rynków gier to pamiętajmy, ze w "cywilizowanym" świecie gry są znacznie bardziej przystępne dla szarego obywatela. Nikt na Polaków nie będzie się oglądać, świat idzie do przodu, kasa musi krążyć... gry to kasa i to kasa decyduje na czym będziemy grać.
      • Gość: MAciek Re: Microsoft przedkłada Xbox 360 nad PC IP: *.multicon.pl 09.07.08, 23:02
        Ty , Slawek , a na ilu calach grasz ?Pozatym , te roznice sa ledwo widoczne , a
        mowienie o nich to czysty marketing i nabieranie blaszakowcow , zeby kupili
        produkt dosc juz wiekowy . Odcinanie kuponow ...
    • Gość: androll33 Re: Microsoft przedkłada Xbox 360 nad PC IP: *.elomza.pl 30.07.08, 12:13
      Gry na PC nigdy nie zginą. Po pierwsze gry na konsole pisze się na PC. Po drugie PeCety wyprzedzą konsole prędzej czy później. W 2015 roku ps3 będzie tak użyteczne jak ps2 teraz, a PC będzie ustalał nowe standardy, taka prawda. Bez PC nie byłoby konsol. Tyle w temacie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka