Dodaj do ulubionych

Wiedźmin: Versus wystartował

IP: *.toya.net.pl 10.07.08, 23:09
Nie lubię gier MMO, ale tą chciałem sprawdzić. Niestety chyba nie tylko ja, bo serwery są przeciążone sad
Obserwuj wątek
    • Gość: O MAMO Re: Wiedźmin: Versus wystartował IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.08, 23:20
      Ja chętnie sobie bym w to zagrał ale nie wiem maila nie dostałem z potwierdzeniem rejestracji ;/ a już czekam chyba z 30 minut xD Ma ktoś podobny problem jak ja? czy to tylko ja tak mam? bo gra wygląda ciekawie wiec tez bym chciał sobie w to zagrać a tu takie jakieś utrudnienia sa ;/
    • Gość: aaaaa Re: Wiedźmin: Versus wystartował IP: 82.177.11.* 11.07.08, 09:20
      ja dostalem mail z aktywacja konka... tyel ze ta aktywacja dotyczyla forum a nie gry :<
    • slawomir.serafin Re: Wiedźmin: Versus wystartował 11.07.08, 13:12
      Z tego co pamiętam, żeby grać w Versus trzeba się właśnie na forum oficjalnym thewitcher.com zarejestrować, więc dostałeś dobry mail. A serwery są przeciążone, bo wieść poszła w świat i wszyscy próbują się wbić pewnie smile Trzeba poczekać kilka dni, to minie.
    • Gość: wujek Re: Wiedźmin: Versus wystartował IP: 87.239.218.* 11.07.08, 13:38
      www.arthic.com - lepsza, lepsza grafika,
    • Gość: czempion9 Re: Wiedźmin: Versus wystartował IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.09, 16:56
      Już dawno wszystko działa ok.Zapraszam do gry ;P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka