Dodaj do ulubionych

Silent Hill: Homecoming także na PC

IP: *.man.poznan.pl 21.08.08, 15:44
no jakby się okazał bardziej shooterowy, to na pewno zagram. do tej pory męczyłem tylko 3... i tak średnio. najgorsze łamigłówki wink
Obserwuj wątek
    • blacq Re: Silent Hill: Homecoming także na PC 21.08.08, 17:34
      Gameplaye z tej gry bardziej mnie śmieszą niż straszą.
    • Gość: ^^ Re: Silent Hill: Homecoming także na PC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.08, 19:18
      o, widziałem cycki
    • Gość: Guardian Re: Silent Hill: Homecoming także na PC IP: 217.153.54.* 22.08.08, 15:50
      Gra klawiaturą imyszą w takie gry jak Silent Hill to jakieś nieporozumienie. Do FPSów tez zestaw jest lepszy, ale w grach TPP jakoś dziwnie się nie sprawdza.
    • Gość: Smiley Re: Silent Hill: Homecoming także na PC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.08, 10:49
      Mega!! cieszę się niezmiernie w końcu sobie w Sileta pogram.
      P.S. Nie chcę zaczynać starej kłótni na temat wyższości klawiry z myszką nad padem, ale naprawdę pady są ch...we, a w Silent Hill na klawirze sieka się po prostu wspaniale.
    • Gość: Zapau Re: Silent Hill: Homecoming także na PC IP: *.elomza.pl 30.12.08, 19:26
      Padem nie pograsz chocbys sie usral, w presetowym configu sterowania nie uwzgledniono polowy "ruchow" a nawet jesli dasz wlasne, to wciaz dziala ten pieprzony preset, jobla idzie dostac ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka