Gość: eloszka IP: *.kro.vectranet.pl 14.09.08, 13:26 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: eloszka [...] IP: *.kro.vectranet.pl 14.09.08, 13:26 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Mercenaries 2 - recenzja IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.09.08, 13:33 spamerom stanowcze NIE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bydgoszczanin Re: Mercenaries 2 - recenzja IP: *.chello.pl 14.09.08, 14:39 zgadzam sie z autorem, nedza, nuda, EA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mr zoom Re: Mercenaries 2 - recenzja IP: 89.191.147.* 14.09.08, 16:32 jedyny plus gry to wlasnie ta rozwalka - mozna niszczyc budynki i nie tylko... ale tak jak zaowazyl DN - to nie wystarcza... 5/10 pograć mozna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magnacki Mercenaries 2 - recenzja IP: 195.16.88.* 15.09.08, 12:39 Szkoda, bo to miał być ostatni duży tytuł na 9 letnie PS2. Sprawdzę demo na PC (jeśli będzie) i sam sobie ocenię . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OwN3d Mercenaries 2 - recenzja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.08, 20:05 Grałem... 20 minut później odinstalowałem... a teraz niech ktoś mi powie czy ta gra to żart ? -.- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: igreka Mercenaries 2 - recenzja IP: *.centertel.pl 16.09.08, 00:28 ha! brawo dla autora recenzji gdzie sie podziali ci znani z gamecornera komentujacy wiedzacy wszystko lepiej i oczywiscie majacy zupelnie inne zdanie niz autor tekstu? co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rid Mercenaries 2 - recenzja IP: *.hardcom.3s.pl 17.09.08, 11:00 A ja gram na PC w tą grę i jak dla mnie to jest porażka.Nudna bez polotu.Brak czegoś co przyciągnie mnie na dłużej przed monitor.. Nie popisali się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SK8 Mercenaries 2 - recenzja IP: *.cust.tele2.pl 21.09.08, 11:56 no tak. nie powiem nic nowego. liczyłem ze chociaz pogram ze 2-3 dni a tu psikus zaledwie 30 min. i co i wywaliłem to badziewie. zadna rewelacja. mario bross mnie bardziej wciągło. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asteq Mercenaries 2 - recenzja IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 16.01.09, 16:39 zaraz instaluje choc jak czytam opinie to nie wiem czy warto... zobaczymy Odpowiedz Link Zgłoś
adamvideogamer Mercenaries 2 - recenzja 01.10.09, 11:23 Cóż prócz tego że mężczyżni są bardziej wytrzymali to różnią się bardziej niż tu nam piszą?! Ciemnoskóry więcej amunicji nosi a Irokez szybciej wraca do zdrowia to tak na początek! Rezta tej recenzji jest cóż pisana przez Pana który uważa że na świecie istnieje tylko i wyłacznie GTA ....być może inteligentni przeciwnicy tu nie są ale czy w państwie totalitarnym naprawde żołnierze walczą jak lwy? A teraz moje odczucia pomijając możliwość zmiszczen ....można tą gre przejść praktycznie nie oddając strzału do pozostałych prócz VZ i to jest tu wspaniałe przykład wyzwanie by zlikwidować 44444444444440 amerykanów ...wsiadasz w auto i jezdzisz chodnikami....niszczenie celów podnosisz czołg i zrzucasz pod cel lub bombardujesz zbiornikami z paliwem ...gram w nią ze 22222222miesiące i jest super najlepsza piaskownica jaką miałem @ A teraz kilka słów o graniu ..fakt demo na PC było okropne trudne i wkur...ale komputer nie sluży do grania ...na konolach sie gra na kompie sie uczy jest jeszcze jedna zaleta tej gry chyba najwżnijsza jej długość ...mam dość gier na które trzeba wydać ponad setke a radośći z niekj 5-6godzin mam tu na myśli Killzone2 ...moj największy zawód...nara kupujcie mercenaries super zabawa Odpowiedz Link Zgłoś