Gość: Maxwir Re: Mount & Blade - wideorecenzja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.08, 15:59 Spolszczenie musicie sami znaleźć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maxwir Re: Mount & Blade - wideorecenzja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.08, 16:03 Jakie lvle? Bo ja mam jak narazie 39 lvl- gonie Atille Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Mount & Blade - wideorecenzja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.08, 02:18 Grał z was ktoś w taką darmową grę fleshową "Feudalism"? Z tego co widzę to coś podobnego trochę, chyba warto będzie kupić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maxwir Re: Mount & Blade - wideorecenzja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.08, 17:20 tia...ta gra "Feudalism"jest podobna do Mount&Blade że masz armie i też jest na lvle... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luqiu Re: Mount & Blade - wideorecenzja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.08, 08:02 Dzienx Maxwir qszystko chodzi bez problemu...29 lvl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luqiu Re: Mount & Blade - wideorecenzja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.08, 08:04 WŁAŚNIE TEGO SZUKAŁEM!!!! dzienki maxwir naprawde pomogłeś,Luqiu dzienx za linka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luqiu Re: Mount & Blade - wideorecenzja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.08, 08:06 raczej..sajfun dzienx za linka ( ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LOL Re: Mount & Blade - wideorecenzja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.08, 12:26 Feudaism mie wkuzyl zostalem krolestwem z najelepsza jednostka i dawalem do int i patriotyz i to drogi wspomagajace pod koniec wogole nie traciem wojsak coz sie dziwic mieli po 2 k hp A ja nawet nie \mialem okazji attacowac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parqur Re: Mount & Blade - wideorecenzja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.08, 19:31 NIE GRAJCIE W FEUDAISM PRZY OCENIE DAŁBYM -99/10 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żal.pl.com.de.xD Re: Mount & Blade - wideorecenzja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.08, 08:00 dzienki Max 18 lvl 198 ludzi... czy ja jestem pure??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oremus Re: Mount & Blade - wideorecenzja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.09, 11:07 jak sie zciagnie rozne mody na grafike i na maksymalnych ustawieniach wyglada bosko dzieki jasnym kolorom wole patrzec na monitor niz przez okno na ogrod Odpowiedz Link Zgłoś