Dodaj do ulubionych

Civilization IV Colonization - relacja na żywo

02.10.08, 13:02
Bardzo fajny pomysł z relacją gry na żywo smile
Ale nadal nie wiem czy mam biec do sklepu ??
www.lukaszslowak.com [homepage]
Obserwuj wątek
    • Gość: Sędzia Re: Civilization IV Colonization - relacja na żyw IP: *.nfz-krakow.pl 02.10.08, 13:42
      SS, mając w pamięci ostatnią live-reckę War'ka, zastanawiam się, co Ty dzisiaj łykałeś i czy masz tego jeszcze więcej Panie Mount GameCorner? tongue_out tongue_out
    • Gość: Xx Re: Civilization IV Colonization - relacja na żyw IP: *.um.wroc.pl 02.10.08, 13:56
      Lubie ten pomysł relacji na żywo. Dawaj Sławek dawaj.
    • Gość: brokilon Re: Civilization IV Colonization - relacja na żyw IP: *.cust.tele2.pl 02.10.08, 16:05
      Hehe, nic tylko zgodzić się z Sędzią. Dzisiejsza relacja zasługuje na przymiotnik ostra. Do tego można też dorzucić: nieco cyniczna.
    • Gość: Makar Re: Civilization IV Colonization - relacja na żyw IP: *.netia.pl 02.10.08, 16:24
      Bardzo fajnie pisana recenzja wink
    • Gość: qba Re: Civilization IV Colonization - relacja na żyw IP: *.compnet.com.pl 02.10.08, 16:31
      wszystko fajnie ale jednak powinno byc pisane z gory na dol Skad taki pomysl ze odwrotnie?
    • Gość: Nosane Re: Civilization IV Colonization - relacja na żyw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.08, 19:44
      Witam, naprawdę ciekawa relacja, aż szkoda, że się tak szybko skończyła smile. Popieram qbę: Powinno być z góry na dół, mimo wszystko, wygodniej by się czytało.
    • Gość: K0d Re: Civilization IV Colonization - relacja na żyw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.08, 19:56
      Argh! Narobiłeś mi smaka! To kiedy premiera w Polsce? Cenega wydaje?
    • Gość: smu Re: Civilization IV Colonization - relacja na żyw IP: *.crowley.pl 02.10.08, 22:39
      Świetna relacja. Ubawiłem się przednio smile
      Więcej takich proszę...
    • slawomir.serafin Re: Civilization IV Colonization - relacja na żyw 02.10.08, 23:11
      @K0d - tak Cenega, premiera w Polsce za miesiąc, 7 listopada
    • Gość: asga Re: Civilization IV Colonization - relacja na żyw IP: *.adsl.inetia.pl 02.10.08, 23:12
      Hm, przeciez gram i :
      jest mapa obu Ameryk
      deski sa wymagane do budowy roznych rzeczy

cos mi tu nie pasi uncertain
    • Gość: Waupsztas Re: Civilization IV Colonization - relacja na żyw IP: *.chello.pl 03.10.08, 06:33
      No tak, no tak, ja dopiero pod koniec się zorientowałem, że to w odwrotnej kolejności uncertain
    • Gość: K0d Re: Civilization IV Colonization - relacja na żyw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.08, 07:42
      Ok. Dzięki za info Sławek. Listopad to będzie wyczerpujący miesiąc wink żeby wymienić tylko Football Manager 2009, Fallout 3, Civ: Colonization,BiA... Chyba cała wypłata mi pójdzie na gry big_grin Szkoda tylko, że uparta Cenega nie chce wydać dodatku do Space Rangers 2 sad
    • slawomir.serafin Re: Civilization IV Colonization - relacja na żyw 03.10.08, 09:25
      uparta Cenega nie chce wydać dodatku do Space Rangers 2 sad

----

WTF??!!! Żartujesz? Jest taki dodatek? Dlaczego ja nic o tym nie wiedziałem? Raaaany, dodatek do SR2!
    • Gość: truteń Re: Civilization IV Colonization - relacja na żyw IP: *.icpnet.pl 03.10.08, 10:55
      Fajna relacja tylko krótka smile W każdym razie, mimo że już byłem na tę grę napalony wewnętrzny żar podniósł się znacznie. To powiadasz, że przez steama można kupić...cholerne karty kredytowe, gdybym ich nie miał to bym nie kupił, a mam i jeszcze dziś zagram...znowu będę biedniejszy uncertain
    • slawomir.serafin Re: Civilization IV Colonization - relacja na żyw 03.10.08, 13:13
      znowu będę biedniejszy

-----

ale bogatszy duchowo smile
    • Gość: K0d Re: Civilization IV Colonization - relacja na żyw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.08, 13:44
      Dodatek SR2: Reboot z nowymi misjami, przygodami, sprzętem itd. itp. wyszedł już w Rosji sporo czasu temu. Pisałem mejla do Cenegi, dzwoniłem ale mnie zignorowali. Szkoda bo SR2 było wydane bardzo dobrze, świetnie zlokalizowane a dodatek mógłby być ekstra...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka