Gość: Phoven IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.08, 18:06 Gra marzenie ^^ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: Mount & Blade - wideorecenzja IP: *.makronet.pl 02.10.08, 21:06 a co w tej grze paskudnego? dla mnie wygląda spoko. chyba autor tekstu wychował się na neverwinter nights albo baldurach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luppus Re: Mount & Blade - wideorecenzja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.08, 12:45 fajne, a ja chcialbym dodac jeszcze, ze nieczesto slyszy sie TAK DOBREGO lektora recenzujacego gre. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiesiek777 Re: Mount & Blade - wideorecenzja IP: *.telgam.pl 03.10.08, 20:28 bardzo dziękuję za ŚWIETNĄ wideorecenzję bez której najprawdopodobnie omijał bym ten tytuł szerokim łukiem ze względu na "brzydotę" a nie zagłębiał bym się w to o co w niej tak naprawdę chodzi... słowem świetna robota byle tak dalej Odpowiedz Link Zgłoś
scorpinor Re: Mount & Blade - wideorecenzja 04.10.08, 23:57 Gra jest wyśmienita. Pozornie wygląda jak prosta produkcja niskobudżetowa, ale to tylko pozory. Jeśli się w nią zagłębi okazuje się ogromnym, nowatorskim i dopracowanym produktem. Znakomite połączenie RPG, strategii i gry zręcznościowej. Dawno się tak dobrze przy grze nie bawiłem. Jedyna jak dla mnie wada to , że wciąga jak ruchome piaski na dłuuugie godziny A co do lektora w recenzji to faktycznie jest świetny. Można go często usłyszeć w tv na kanale Hyper. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOŚĆ Re: Mount & Blade - wideorecenzja IP: *.abhsia.telus.net 05.10.08, 20:56 gierka jest wypasiona a dzięki modom które są za darmo na necie gierka staje się nawet lepsza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alkomat Re: Mount & Blade - wideorecenzja IP: *.one.pl 06.10.08, 13:02 Absolutnie fenomenalna gra, genialna mimo "niedzisiejszego" wyglądu. Doskonały przykład, że niektórzy twórcy nie muszą posługiwac się najnowszymi technologiami aby stworzyć cudo. Odpowiedz Link Zgłoś
barthvader Re: Mount & Blade - wideorecenzja 06.10.08, 17:58 świetna gra - gram jeszcze od wersji o.71 - Last Days Mod to było mistrzostwo świata. Do wersji 1.01 nie ma razie dużych modów, tylko usprawnienia native. jeśli szukacie modów do poprzednich wersji to polecam stronę www.mbrepository.com - jest tam też do ściągnięcia demo. Koniecznie zaopatrzcie się w dodatki Battle Sizer oraz Graphical Enchacment (z nim wygląda naprawdę świetnie - niewiele różni się od wysokobudżetowych produkcji) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: merkury Re: Mount & Blade - wideorecenzja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.08, 12:09 Grałem przez jakiś czas... gra świetna ale mało żywotna - po niedługim czasie nie znajdujesz w niej nic nowego .... ale i tak warto!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Mount & Blade - wideorecenzja IP: 80.51.232.* 10.10.08, 13:36 grajest fna rzez jakies 9 godzin potem zaczyna nudzi pomys ciekawy ale niskodzetowosc wylazi bokiem i oslabia Odpowiedz Link Zgłoś
jabbur Re: Mount & Blade - wideorecenzja 10.10.08, 14:08 Slaba grafika? zModowana ver. 1.003 wyglada calkiem dobrze. A jak komus malo to moze sciagnac mod'a odpalajacego HDR. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SynZebedeusza Re: Mount & Blade - wideorecenzja IP: *.zicom.pl 12.10.08, 19:10 NAJBARDZIEJ ZARABISTA GRA OD DAWNA. Miod na serca starych graczy. Gram juz chwile i nie moge przestac. Dodajcie do tego moda z teksturami i hdr i macie juz zajete dlugie zimowe wieczory. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SZ Re: Mount & Blade - wideorecenzja IP: *.zicom.pl 12.10.08, 19:22 Aha sciagnijcie sobie jeszcze battlemaximizera jak wam nie zetnie i dajcie poziom trudnosci na maxa, ciekawe czy dacie rade w bitwie gdzie udzial bierze ze 300 jednostek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Temujin Re: Mount & Blade - wideorecenzja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.12.08, 22:44 Jak na dzisiejsze czasy to ocena 6 na 5 ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oziozborn Re: Mount & Blade - wideorecenzja IP: *.sta.asta-net.com.pl 02.01.09, 15:11 gracie na kodach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maslo Re: Mount & Blade - wideorecenzja IP: 92.244.44.* 18.01.09, 13:29 nie wierze jak taka gra mogla zostac gra roku porazka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgredek Re: Mount & Blade - wideorecenzja IP: *.adsl.inetia.pl 18.01.09, 14:51 @maslo - lekcje odrobiłeś ? jutro poniedziałek..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: się pytam Re: Mount & Blade - wideorecenzja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.09, 18:44 Recenzencie, z której strony ona taka brzydka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kurde Re: Mount & Blade - wideorecenzja IP: 213.134.185.* 11.04.09, 23:19 Sorry ale dlaczego PASKUDNA? Wybitna graficznie nie jest ale trzyma całkiem przyzwoity poziom. A grywalność rzeczywiscie niesamowita. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mckwack Re: Mount & Blade - wideorecenzja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.09, 19:01 ZARAZ,Zaraz grałem w grę i wcale to nie jest fikcyjny świat/państwo.Z tego co wiem nazywa się Carlandia-->Kurlandia a coś takiego istnieje i w 1700 roku Polska graniczyła z tym krajem.Tak przynajmniej jest w Empire Total War Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Acardul Re: Mount & Blade - wideorecenzja IP: 82.139.52.* 20.04.09, 16:00 Gra bardzo fajna jak i recenzja, Ps. Jeszcze brakuje tylko Tadeusza i Miłosza na Gamecornerze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miłosz Re: Mount & Blade - wideorecenzja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.09, 20:56 Mlosz juz jest, a gra wg mnie wygląda paskudnie, ale wciąga Odpowiedz Link Zgłoś