Dodaj do ulubionych

Duke Nukem Forever tylko na Xbox360?

IP: *.adsl.inetia.pl 03.10.08, 15:17
To ta gra wychodzi?
Obserwuj wątek
    • Gość: Spec Re: Duke Nukem Forever tylko na Xbox360? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.08, 16:44
      Jaaasne takie bajki to dzieciom w przedszkolu niech wciskają, gra będzie na PC i to jest pewne, może nawet bardziej niż to że może nie wyjśćsmile

Stara zagrywka
      a)wyjdzie na X360->mija rok->wychodzi na PC.
      b)równolegle na kilku platformach
    • rafmazz Re: Duke Nukem Forever tylko na Xbox360? 03.10.08, 16:52
      wiedzialem !!! spodziewalem sie ze na GC trafi ten news i mialem racje.
      A juz sobie wyobrazam gdyby DNF ukazal sie w dniu premiery tylko na X360, to przeciez internet az zadrzy od milionow falme'ow w kierunku konsol...
    • ratheal Re: Duke Nukem Forever tylko na Xbox360? 03.10.08, 16:52
      Dokładnie smile X360->PC to pewne big_grin
    • furry Re: Duke Nukem Forever tylko na Xbox360? 03.10.08, 17:27
      FTW, miałem ochotę kupić XBOXa na Gwiazdkę, ale te 3-5 lat do wydania gry jeszcze mogę poczekać tongue_out
    • Gość: ehhh Re: Duke Nukem Forever tylko na Xbox360? IP: *.derby.waw.pl 03.10.08, 18:26
      posiadacze ps3? oni juz chyba wymarli. mam xboxa, ale duke nukem mnie wcale nie interesuje. kiedys to byla fajna gra, mieli wydac kolejna czesc i dla mnie to koniec historii. nawet w demo nie zagram.
    • Gość: Rid Re: Duke Nukem Forever tylko na Xbox360? IP: *.hardcom.3s.pl 03.10.08, 19:07
      Bla bla bla znów te same gadki big_grin
    • czaq74 Re: Duke Nukem Forever tylko na Xbox360? 03.10.08, 20:42
      @ehhh: kolejny zielony, zorjentuj sie jak wyglada sprawa rynku dopiero potem sie wypowiadaj... żal.pl
    • falcion Re: Duke Nukem Forever tylko na Xbox360? 03.10.08, 22:08
      Znowu ta sama spiewka...ta zagrywka marketingowa chyba sie nigdy microsofciarzom nie znudzi...
    • Gość: Sp1d3r Re: Duke Nukem Forever tylko na Xbox360? IP: *.warynski.net 03.10.08, 23:25
      taa duke... Duke nawet... szczerze to nawet sie nie spodziewam , moze kiedys, ale kiedy? jak zwykle kiedys. wiele galaktyk od nas ... przedzej nowy mortal bedzie sukcesem niz nowy DUKE wyjdzie na rynek... bynajmniej nie tylko na xy... bo moim zdaniem powinien byc tylko na PieCe mam ps3 i nie czzekam na niego ( a nowego PC wlasnie skladam pod Farcry2 i Fallout3 ) marne szanse zeby byl tylko na x360 - marne tym bardziej, ze mial byc pare lat temu, a i tez byly zapowiedzi....
    • Gość: galekanalek Re: Duke Nukem Forever tylko na Xbox360? IP: *.e-wro.net.pl 04.10.08, 03:09
      Nie opłaca się wydawać DNF. Większe zyski są z całej tej otoczki wokół tej wiecznie tworzonej gry. Te wszystkie poprzednie trailery to tydzień roboty dla developerów. Śmiem twierdzić, że nawet nie mają pomysłu na grę, a nawet jeśli, to ta gra nie zachwyci. Zresztą, nawet nie zwątpię, że będzie to kolejna szablonowa gra, na szablonowym silniku, z szablonowym bohaterem i nie mniej szablonową fabułą - jeżeli kiedykolwiek zabiorą się za pracę, bo efektów tejże jeszcze nie pokazali i nie prędko pokażą. Pewnie ruszą, gdy tylko wszyscy przestaną się ekscytować tymi wzmiankami o dnf, a graczy zacznie to nie irytować, a wręcz śmieszyć, wówczas można oczekiwać psikusa, ale nie liczyłbym na nic z polotem.
    • Gość: don Re: Duke Nukem Forever tylko na Xbox360? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.08, 13:47
      @Sp1d3r
      "bo moim zdaniem powinien byc tylko na PieCe"

ciekawe smile a to niby Czemu? smile

ale popatrzcie na jedno - Microsoft już nie raz pokazał, że potrafi robić kasę a taki DUKE, o ile rzeczywiście wyjdzie, będzie DOSKONAŁYM system Sellerem dla xklocka. Nawet przy kilkumiesięcznym opóźnieniu dla wersji pc (o ile się pojawi) jest cała masa ludzi którzy rzucą się na sklepy wydadzą te pare stów, żeby dorwać fajną grę a przy okazji mieć jeszcze parę innych gier "only for xbox" i nie będzie im się chciało czekać na wersję pc.
      Cóż - pożyjemy zobaczymy smile
    • Gość: don Re: Duke Nukem Forever tylko na Xbox360? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.08, 14:56
      dokładnie na tej samej zasadzie paru moich znajomych kupiło xboxa 360 przy okazji premiery GTAIV.
      po prostu nie chciało im się czekać na premierę PC to raz, a dwa, mieli w perspektywie dodatki które mają być tylko na konsolę MS. No i cena, gierki tylko na xboxa...

a co do "jeżeli 3D Realms zdecyduje się wydać Księcia tylko i wyłącznie na Xbox360, to taką decyzją wkurzy naprawdę sporą liczbę fanów Duke'a, którzy mają tylko PC" - pewnie wkurzy - do tego stopnia że część porzuci granie na pc na rzecz konsolki MS... a to oznacza kasę dla MS... i mają się tym martwić?

smile

pozdrawiam
    • falcion Re: Duke Nukem Forever tylko na Xbox360? 05.10.08, 10:26
      Wow porzuca PC dla Ms dla jednej gry ktora jest odgrzewanym kotletem? smile. Jasne w jakim ty swiecie zyjesz don.
    • Gość: don Re: Duke Nukem Forever tylko na Xbox360? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.08, 18:21
      @falcion
      nie powiedziałem JEDNEJ gry. Jest CAŁA MASA gier które wyszły tylko na X'a przyjacielu, to raz...smile
      a czy duke będzie "odgrzewanym kotletem"? skąd to wiesz? to dwa smile
      Bo ja mam wrażenie, że jest mnóstwo ludzi, którzy BARDZO chcieli by zagrać w nowego Duke'a....
      Mylę się? a jeśli tak - to czemu newsy o Duke'u nie są olewane tylko wzbudzają zainteresowanie smile
    • falcion Re: Duke Nukem Forever tylko na Xbox360? 05.10.08, 23:32
      Sa tez gry ktore pojawily ie tylko na pc i tylko na ps'a ale strasznie modne u X'a stalo sie "wydamy to tylko na xbox" po czym po miesiacu o roku wychodzi poprawiona wersja na inne platformy i goscie musza swiecic oczami przed graczami x'a ze ich oklamali.

Duke musialby naprawde czyms zaskoczyc poza nowa szata graficzna by zablysnac, inaczej skoncu jako jadacy na tytule sequel ktory ukazal sie znaczaco za pozno i wiecej fanow zniechecil niz usatysfakcjonowal.
    • Gość: don Re: Duke Nukem Forever tylko na Xbox360? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.08, 14:06
      "strasznie modne u X'a stalo sie "wydamy to tylko na xbox" po czym po miesiacu o roku wychodzi poprawiona wersja na inne platformy i goscie musza swiecic oczami przed graczami x'a ze ich oklamali"

masz rację przyjacielu po części. ale czy zawsze mówiono że dana gra wyjdzie na pewno tylko na x'a i ze to nie jest exclusive czasowy?

"Duke musialby naprawde czyms zaskoczyc poza nowa szata graficzna by zablysnac, inaczej skoncu jako jadacy na tytule sequel ktory ukazal sie znaczaco za pozno i wiecej fanow zniechecil niz usatysfakcjonowal."

zapominasz o jednym - o "marce". To ona może spowodować, że ludzie popędzą do sklepów nie patrząc na recenzję. a przynajmniej część ludzi smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka