Dodaj do ulubionych

Przefajne Pure - wideorecenzja

IP: *.hardcom.3s.pl 08.10.08, 18:02
Zgadzam się z recką.Gra naprawdę świetna.Grafika "robi" ,a system tricków i model jazdy jest fenomenalny..
Nic tylko grać.

P.S.Polecam PCtowcom zaopatrzyć się w pada od X360.Nie są drogie a zabawa w porównaniu z klawiaturą leci co najmniej oczko w górę.
Obserwuj wątek
    • Gość: iris Re: Przefajne Pure - wideorecenzja IP: *.adsl.inetia.pl 08.10.08, 19:11
      Czy tylko mi gra zaczyna klatkowac po wlaczeniu wibracji w padzie ? A moze to tylko przypadklosc dema?
    • Gość: Rid Re: Przefajne Pure - wideorecenzja IP: *.hardcom.3s.pl 08.10.08, 19:36
      Ja mam full pl i nie mam problemów...
      Hmm..Może coś ze sprzętem ??
    • Gość: iris Re: Przefajne Pure - wideorecenzja IP: *.adsl.inetia.pl 08.10.08, 19:56
      Ale co ? Jak odlaczylem jednego pada, to jest jakby troche lepiej, ale tez troche gorzej, niz gdy wylaczyc wibracje calkiem...
      Z reszta tak to pisze jako ciekawostke, bo akurat ten 'ficzer' mnie najmniej interesuje, nie wiem co ludzie w tym widza smile
    • Gość: iris Re: Przefajne Pure - wideorecenzja IP: *.adsl.inetia.pl 08.10.08, 20:12
      btw ale nawiedzona recka big_grin
    • ratheal Re: Przefajne Pure - wideorecenzja 08.10.08, 20:42
      Rid - Cordless Rumblepadf 2 z logitecha tez daje radę big_grin
    • Gość: Rid Re: Przefajne Pure - wideorecenzja IP: *.hardcom.3s.pl 08.10.08, 21:20
      Wstrząsy to po prostu dodatek umilający grę big_grin
      Nie mam pojęcia co może być przyczyną..
      Może masz XP?Wtedy może być to wina sterów (aczkolwiek nie wiem,ponieważ sam mam Vistę,ten system sam wykrywa pada).
      @ratheal ja wiem że inne pady są też warte swej ceny.Chodziło mi o to że ten z X360 na prawdę jest bardzo wygodny,ma analogowe spusty (wiadomo) i poza tym jest wytworem MS więc o problemach w czasie gry nie ma mowy...
    • Gość: y Re: Przefajne Pure - wideorecenzja IP: *.k2.pl 09.10.08, 10:26
      planuje kupić to na konsolę... jakoś mi się nie widzi granie na PC w arcadówkę a podłączając piecyk do TV to jakoś tak dziwnie...
    • Gość: Rid Re: Przefajne Pure - wideorecenzja IP: *.hardcom.3s.pl 09.10.08, 11:49
      A podpięcie piecyka do monitora 22' 16:9 już nie jest dziwne big_grin
      Ale kwestia gustu.
    • Gość: ol3k Re: Przefajne Pure - wideorecenzja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.08, 11:58
      22'16:9....

tiaa...

polecam 32'HD 16:9 wink
    • Gość: y Re: Przefajne Pure - wideorecenzja IP: *.k2.pl 09.10.08, 12:07
      siedzę na 40 calach full HD nie ma opcji, żeby jakiś monitor mógł z tym konkurować... no i jednak arcade to domena konsol jak by nie było - pad jest stworzony do tego typu gierek.
    • Gość: Sambucus Nigra Re: Przefajne Pure - wideorecenzja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.08, 12:46
      IMO: Co za porażka... Quad po każdym wyskoku spada sobie ze stałą prędkością zamiast przyśpieszać, a na ziemi zwiększa prędkość w najdziwniejszych momentach, np. podczas ślizgu bokiem - sądząc po załączonym wideo. Kompletnie od czapy nawet jak na arcade.
      I co się w ogóle stało z narracją? Skąd ten poważny, przekonujący ton dla pięciolatków??
    • Gość: be Re: Przefajne Pure - wideorecenzja IP: *.crowley.pl 09.10.08, 13:56
      >Zgadzam się z recką.

Z czym sie zgadzasz?
    • Gość: Rid Re: Przefajne Pure - wideorecenzja IP: *.hardcom.3s.pl 09.10.08, 13:59
      A ja polecam 150' wink
      polecać każdy może,ale nie każdego na to stać uncertain
    • Gość: Rid Re: Przefajne Pure - wideorecenzja IP: *.hardcom.3s.pl 09.10.08, 14:01
      @be
      Że gra jest zaje...a a czego nie rozumiesz ??
    • radek.zaleski Re: Przefajne Pure - wideorecenzja 09.10.08, 15:36
      >Zgadzam się z recką.

Z czym sie zgadzasz?
      --
      dobra wymiana zdańsmile))
    • Gość: Rid Re: Przefajne Pure - wideorecenzja IP: *.hardcom.3s.pl 09.10.08, 18:49
      Rozmowa powinna wyglądać tak :
      Zgadzam się z recką .
      Z czym się zgadzasz ??
      Z recką.
      Z recką??
      No.
      Aha

Hie hie hie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka