Gość: Koodo IP: *.dsl.bell.ca 08.10.08, 19:13 ladne, szczegolowe lokacje, ale za latwe i malo realistyczna fizyka... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Edukator Re: Pure - wideorecenzja IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.10.08, 20:28 Widać, że polska edukacja udzieliła się także autorowi gdyż nie rozróżnia opisu od recenzji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Pure - wideorecenzja IP: 195.117.227.* 09.10.08, 09:56 do grafiki i zróżnicowania motorstorm mu daleko, a te triki......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wax Re: Pure - wideorecenzja IP: *.kro.vectranet.pl 12.10.08, 21:26 gralem w demko. calkiem fajna giera PS. www.polska24.duu.pl - to jest KUL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spec Re: Pure - wideorecenzja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.08, 10:43 Gra jest świetna, mimo iż w ostatnie "ścigałki" grałem 5 lat temu to problemów nie miałem a gra jest dobra dla początkujących. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 4bot2 Re: Pure - wideorecenzja IP: 195.16.88.* 15.10.08, 12:22 Uh, nic dziwnego, że rynek gier na PC (do końca roku MOŻE trzy fajne tytuły) wygląda tak jak wygląda... "malo realistyczna fizyka" (w arkadówce?!), "a te triki........." (co niby z nimi nie tak?!), "gra jest dobra dla początkujących" (no jasne, jak pograłeś 10 minut to na pewno!). A komentarz Wax to zwyczajnie kolejny spam, do tego jeden narzekający na poziom wideo recenzji. Czy trzeba coś dodawać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rider Re: Pure - wideorecenzja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.08, 20:59 Gra rzeczywiście jest bardzo dobra. Największą zaletą jest to że można zbudować prawie każdą maszynę będącą teraz na rynku. Większość części (amortyzatory, kierownice, bumpery, silniki) także jest dostępna. Tryb budowy quada ma tą zaletę że można zbudować maszynę w wielu kolorach i sprawdzić kiedy prezentuje się najlepiej, co w moim przypadku (ścigam się na quadach) może pomóc w przerabianiu mojego motorka;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mar3k Re: Pure - wideorecenzja IP: *.754-1-64736c11.cust.bredbandsbolaget.se 18.10.08, 00:31 Gierka fajna i widowiskowa, ale dlaczego tak długo ładują się levele? Odpowiedz Link Zgłoś
moderator-debil Re: Pure - wideorecenzja 21.10.08, 07:46 Tak samo zachwalaliście grę Lotus Esprit na Atari 800XL. Odpowiedz Link Zgłoś